Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 18:28:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hahahah.....  (Pročitano 102054 puta)
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

E jesam se sa vlasima dobor proveo na vlaškoj Novoj Godini, a počeo sam učiti arabicu da i ja mogu čitati svete knjige kao i vi! Jer kakav sam ja imam , a da ne znam ništa pročitati! Pa čemu vas onda mogu naučiti!
Ti si bivši imam samo ni ti to još ne znaš. Bićeš kamenovan na trgu na sred šehera Banjolučkog, kako to i priliči svim poštenim muslimanskim zemljama!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
kamenovati, pa, insalllah, vrelim uljem zaliti, da se u seher banja luci nikad vise ne rodi takav nevjernik, a kamoli da dodje sa strane...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1.3
mob
LG Nexus 5
Popravio sam govor, a i kuckanje.

انتقاد فلسطيني لإعلان اولمرت التصعيد في غزة
إيهود أولمرت يقول إن التصعيد العسكري الاسرائيلي سيستمر ضد قطاع غزة ردا على الصواريخ. وعريقات يطالب بوقف التصعيد والاستيطان.
لقاء بين عباس والعاهل السعودي قبل زيارة بوش

اكدت ايران الاحد على لسان وزير خارجيتها منوشهر متكي على انه ليس لديها خطط فورية لتطبيع العلاقات مع الولايات المتحدة الامركية.

وقال محمد علي حسيني الناطق باسم وزارة الخارجية الايرانية انه " في ضوء استمرار السياسات العدائية للولايات المتحدة الامريكية ضد ايران، فانه ليس لدينا خطط لتطبيع العلاقات معها. هذه القضية ليست على جدول اعمالنا".

والعلاقات الامريكية الايرانية مقطوعة منذ قيام الثورة الاسلامية في ايران عام 1979 وتصاعد التوتر بين البلدين مؤخرا بسبب برنامج ايران النووي.

وتأتي هذه التصريحات تأكيدا لما اعلنه الخميس المرشد الاعلى للثورة الاسلامي آية الله علي خامنئي من ان الوقت لم يحن بعد لاستعادة العلاقات مع الولايات المتحدة الامريكية، وان لم يستبعد ان يحدث ذلك في وقت ما.

وقال الزعيم الايراني في خطبة له في مدينة يزد "عدم اقامة علاقات مع امريكا احد سياساتنا الرئيسية، لكننا لم نقل ابدا ان تلك العلاقات ستظل مقطوعة الى الابد".

واشار خامنئي الى ان ما يحدث في العراق يوضح ان الولايات المتحدة ستظل "خطرا" حتى لو كان بين البلدين علاقات.

وخفف مسؤولون ايرانيون وامريكيون من جمود العلاقات الدبلوماسية الذي دام نحو ثلاثة عقود بعقد ثلاث جولات من المحادثات في بغداد منذ شهر مايو / آيار الماضي لكن المناقشات كانت قاصرة على اوضاع العراق.

ويقول زعماء ايرانيون في مناسبات كثيرة انهم لن يقيموا علاقات مع الولايات المتحدة ما لم تغير واشنطن من سلوكها تجاه الجمهورية الاسلامية.

وقالت وزيرة الخارجية الامريكية كوندوليزا رايس الشهر الماضي ان واشنطن منفتحة على اقامة علاقات افضل مع ايران اذا اوقفت نشاطها النووي وهو ما رفضته ايران مرارا.

ارسل هذا الموضوع لصديق    نسخة سهلة الطبع

اقرأ أيضاً:
سارتر ودو بوفوار في مئوية سيمون دو بوفوار: اشكالية الأنوثة ومأزق الجسد

افغاني في افغانستان: "لعبة كبرى" أم مجرد سوء فهم!

ميكروفون تغطية خاصة:
70 عاما على بي بي سي العربية

العلاقات مع واشنط : تشدد
« Poslednja izmena: 07. Jan 2008, 06:44:07 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Ericsson T28
Još danas kad sa Vlasima Božić proslavim! Nego neka se kleta magla spustila na ovaj moj Šeher, šta bi to moglo da znači? Tekbir!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Još danas kad sa Vlasima Božić proslavim! Nego neka se kleta magla spustila na ovaj moj Šeher, šta bi to moglo da znači? Tekbir!

znači da se bliži tvoj kraj. To tebi Allah pokazuje kako dzehenem izgleda!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
Popravio sam govor, a i kuckanje.

انتقاد فلسطيني لإعلان اولمرت التصعيد في غزة
إيهود أولمرت يقول إن التصعيد العسكري الاسرائيلي سيستمر ضد قطاع غزة ردا على الصواريخ. وعريقات يطالب بوقف التصعيد والاستيطان.
لقاء بين عباس والعاهل السعودي قبل زيارة بوش

اكدت ايران الاحد على لسان وزير خارجيتها منوشهر متكي على انه ليس لديها خطط فورية لتطبيع العلاقات مع الولايات المتحدة الامركية.

وقال محمد علي حسيني الناطق باسم وزارة الخارجية الايرانية انه " في ضوء استمرار السياسات العدائية للولايات المتحدة الامريكية ضد ايران، فانه ليس لدينا خطط لتطبيع العلاقات معها. هذه القضية ليست على جدول اعمالنا".

والعلاقات الامريكية الايرانية مقطوعة منذ قيام الثورة الاسلامية في ايران عام 1979 وتصاعد التوتر بين البلدين مؤخرا بسبب برنامج ايران النووي.

وتأتي هذه التصريحات تأكيدا لما اعلنه الخميس المرشد الاعلى للثورة الاسلامي آية الله علي خامنئي من ان الوقت لم يحن بعد لاستعادة العلاقات مع الولايات المتحدة الامريكية، وان لم يستبعد ان يحدث ذلك في وقت ما.

وقال الزعيم الايراني في خطبة له في مدينة يزد "عدم اقامة علاقات مع امريكا احد سياساتنا الرئيسية، لكننا لم نقل ابدا ان تلك العلاقات ستظل مقطوعة الى الابد".

واشار خامنئي الى ان ما يحدث في العراق يوضح ان الولايات المتحدة ستظل "خطرا" حتى لو كان بين البلدين علاقات.

وخفف مسؤولون ايرانيون وامريكيون من جمود العلاقات الدبلوماسية الذي دام نحو ثلاثة عقود بعقد ثلاث جولات من المحادثات في بغداد منذ شهر مايو / آيار الماضي لكن المناقشات كانت قاصرة على اوضاع العراق.

ويقول زعماء ايرانيون في مناسبات كثيرة انهم لن يقيموا علاقات مع الولايات المتحدة ما لم تغير واشنطن من سلوكها تجاه الجمهورية الاسلامية.

وقالت وزيرة الخارجية الامريكية كوندوليزا رايس الشهر الماضي ان واشنطن منفتحة على اقامة علاقات افضل مع ايران اذا اوقفت نشاطها النووي وهو ما رفضته ايران مرارا.

ارسل هذا الموضوع لصديق    نسخة سهلة الطبع

اقرأ أيضاً:
سارتر ودو بوفوار في مئوية سيمون دو بوفوار: اشكالية الأنوثة ومأزق الجسد

افغاني في افغانستان: "لعبة كبرى" أم مجرد سوء فهم!

ميكروفون تغطية خاصة:
70 عاما على بي بي سي العربية

العلاقات مع واشنط : تشدد
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
 Smile Smile Smile

insallah! prorok se preko hartije i obratio vjernicima, a sevap je vazda bijo ukazati i pomoci insanu koji ne cita i ne pise bozijim slovom!
allahu ekber!
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Pa niko nije  savršen osim samog Allaha!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Nexus 5
Ja sam imame moj, sve nade u tebe polagao...

وقال محمد علي حسيني الناطق باسم وزارة الخارجية الايرانية انه " في ضوء استمرار السياسات العدائية للولايات المتحدة الامريكية ضد ايران، فانه ليس لدينا خطط لتطبيع العلاقات معها. هذه القضية ليست على جدول اعمال
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
Ja sam imame moj, sve nade u tebe polagao...

وقال محمد علي حسيني الناطق باسم وزارة الخارجية الايرانية انه " في ضوء استمرار السياسات العدائية للولايات المتحدة الامريكية ضد ايران، فانه ليس لدينا خطط لتطبيع العلاقات معها. هذه القضية ليست على جدول اعمال
Drago mi je što su ti se oči otvorile, i da si konačno video u kakvog si čoveka nade polagao. Kamo sreće da je Igor neki vlaski svestenik a ne naš imam, više bi vajde od toga imali. Da se kamena dohvati i on bi se osušio. Moj je predlog da ga pošaljemo što dalje od Bosne, ovde je samo na šteti Islamskoj zajednici Bosne i Hercegovine.

Crowz, zahvaljujem se Alahu dž. š. što ti je dao strpljenja i volje, da tako dobro naučiš Arapski jezik i pismo. Da nam je više takvih omladinaca Alahova reč bi se čula i u najzabačenijim predelima sveta.

Neka ti Alah dž.š. podari svu sreću!  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 06:07:38 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 18:28:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.