Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 23:55:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hahahah.....  (Pročitano 101959 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
a jeliti javio da vise prekines da sklupjas zlato kao vjeverica orase? ako si pravi vjernik i musliman, kako to da surujes sa banjaluckim vlasima? kolko sam ja cuo ne silazis vise sa lausa... a u seheru te ima samo kad valja pokupiti nafaku i uzeti pare za ferhadiju, ciji minaret se jos nevidi preko vrbasa, moj imame, moja hijeno...
selam svim pravi vjernicima a laznim i serebroljubivim alah dz.s. ce ukazat paravi put jer on je milostiv, on je mudar

allahu ekber!
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Ericsson T28
Ibn rasse a da li si ti ikad sklapao one šejtanske puzle od 1000 komada! Tako se moraju i ti fragmenti sa ferhadije sklapati samo njih oko 100 000 i sam pomnoži u svojoj glavi koliko treba vremena i narodnih para da se to sve sklopi u jedno, u ono kakva je bila prije četničkog djelovanja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
lazes mula igore, sejtan te odnio, lazes alaha mi..
znaju dobri bosnjani i banjalucani da je iz danske preko safetove i huskica firme stiglo 700.000 eura samo u julu.
a sta je kupljeno? sto pascad u urbanistickom nije namirena pa da ne dezuraju na svetom gradilistu?

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
znaju dobri bosnjani i banjalucani da je iz danske preko safetove i huskica firme stiglo 700.000 eura samo u julu.
a sta je kupljeno? sto pascad u urbanistickom nije namirena pa da ne dezuraju na svetom gradilistu?

Jes vala stigle su pare, zato imam vozi novog Mercedesa i ima svog vozača, juče sam ga vidio kako se vozi po vlaskim ulicama!

A još gore, vidio sam ga neki dan sjedi u Vlaskoj kafani i jede bakljavu viljuškom i nožom umjesto da rukama jede ! Sram ga bilo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Ericsson T28

Jes vala stigle su pare, zato imam vozi novog Mercedesa i ima svog vozača, juče sam ga vidio kako se vozi po vlaskim ulicama!

A još gore, vidio sam ga neki dan sjedi u Vlaskoj kafani i jede bakljavu viljuškom i nožom umjesto da rukama jede ! Sram ga bilo!

Sve je to podmazano kao po loju, naravno vjernici moji , vi znate da ne postoji inasan koji se nije omasti dok je sa lojem baglame podmazivao!

Nego čuvjate se , jer je moj inasan na slobodi, a na koga će se nameračiti ja ne znam

Citat
Karaj Kamel bin Ali, državljanin BiH tuniskog porijekla, pušten je iz zeničkog zatvora iako je krajem novembra u Kantonalnom sudu u Zenici osuđen na 34 mjeseca zatvora, što je izazvalo pravu uzbunu u bezbjednosnim snagama BiH.

Da stvar bude još gora, Bin Ali, za kog upućeni tvrde da je pripadnik islamske terorističke mreže, slobodno se šeta Zenicom još od prošlog utorka, a o tome niko nije obavestio nadležne bezbednosne organe!

Prema objašnjenju Kantonalnog suda u Zenici, on je pušten na slobodu do određivanja termina kada mora da se javi u zenički zatvor na izdržavanje kazne.

Opasan po građane

Prema saznanjima Pressa RS, puštanje Tunišanina na slobodu izazvalo je pravu uzbunu u bezbjednosnim strukturama u Bosni i Hercegovini, pa su šefovi policijskih službi prošlog vikenda održali hitan sastanak sa glavnim tužiocem BiH Marinkom Jurčevićem. Oni su ocijenili da je Bin Ali izuzetno opasan po bezbjednost građana BiH.

"Puštanje Bin Alija na slobodu potez je koji nikako nije smeo da se dogodi. Riječ je o opasnom kriminalcu i potencijalnom teroristi kog traže i neke zapadne zemlje!", kaže sagovornik Pressa RS blizak bezbjednosnim strukturama u BiH.

Načelnik Uprave kriminalističke policije RS Gojko Vasić za Press RS ističe da niko iz njegovog sektora nije obavješten o ovom sastanku, ali da MUP RS ima spremne mehanizme za „tretiranje" osoba poput Bin Alija.

Stručnjak za eksploziv

Ekspert za terorizam Dževad Galijašević ocjenjuje da je zenički sud donio suludu odluku. On, međutim, ističe da ga to nimalo ne čudi jer je poznato da je Zeničko-dobojski kanton leglo razbojnika i kriminalaca koji su u tjesnoj vezi sa mudžahedinima. Sam Karaj Kamel bin Ali, tvrdi Galijašević, izuzetno je opasna ličnost.

"Policajce u ovom kantonu obučavali su mudžahedini. Pogodite ko ih je predvodio?! Upravo Bin Ali i još jedan poznati terorista, Abu Mali! Zato me ni puštanje na slobodu Bin Alija ne čudi. Ono što je problem kod procesuiranja ličnosti poput njega jeste da se njima sudi za razbojništva, a njihovo terorističko delovanje potpuno se zanemaruje. Bin Ali je obučen da radi sa svim minsko-eksplozivnim sredstvima, i to je sasvim dovoljan razlog da on nikako ne sme da se pusti na slobodu. To sudu u Zenici, izgleda, nije dovoljno", kaže Galijašević.

Sagovornik Pressa RS blizak bezbjednosnim strukturama podsjeća da je Bin Ali već osuđen na sedam godina zatvora zbog ubistva Hišama Dijaba 1997. godine u Zenici i da je u decembru prošle godine, posle skraćenja kazne, izašao na slobodu i pridružio se vođi vehabija iz sela Barčići kod Kalesije Jusufu Barčiću.

"Njegovo izručenje zbog osnovane sumnje da pripada „bolonjskoj grupi", uhapšenoj i osuđenoj za pripremanje samoubilačkih napada, traže i italijanske vlasti. On se pominje i u kontekstu pripreme atentata na Papu Jovana Pavla Drugog tokom njegovog boravka 1997. godine u ovom italijanskom gradu", kaže sagovornik lista Press RS.

Osim Bin Alija, Italija je tražila izručenje dvojice Arapa, državljana BiH, upravo zbog udruživanja u kriminalne organizacije u Bolonji. Traženo je izručenje Saliha Nidala i Halila Jaraja, ali su travnički i sarajevski kantonalni sudovi tokom 1999. godine odbili ove zahjteve, uz obrazloženje da „izručenje državljana BiH nije moguće".

Terorista i ubica, ali ne i lopov!

Karaj Kamel bin Ali je na vrlo zanimljiv način dočekao presudu za razbojništvo u Kantonalnom sudu u Zenici novembra ove godine. Krijući lice od kamera i novinara, Bin Ali je rekao da je tužilac instruisao svjedoke protiv njega.

"Griješite prema meni. Tako mi boga, ja to nisam učinio i nepravedno ste me osudili. Svjedoci su me zamijenili. Da su na ovo mjesto doveli bilo kog drugog tamnoputog muškarca, svjedoci bi prema njemu uprli prstom. Ja sam crna ovca među Bosancima, jer sam tamne puti. Poznaju me od Sarajeva do Zavidovića. Mogu biti i terorista i ubica, ali ne i lopov. Ja sam za ovu zemlju prolio krv i nikada ne bih napao muslimansku porodicu", rekao je Bin Ali.

(BLLIVE/Press RS)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Nexus 5
Sabah sa vama docekah, braco.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Ericsson T28
Da da , znaš kako se kaže skim si takav si! Bolje sa nama nego sa troprstima! Tekbir!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
Da da , znaš kako se kaže skim si takav si! Bolje sa nama nego sa troprstima! Tekbir!
Vreme ti je odbrojano secikeso i lopove. Svilen gajtan je krenuo put Banja luke. Alah dž. š. će nam uskoro podariti novog imama.

Tekbir

« Poslednja izmena: 19. Dec 2007, 21:32:52 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
- Ekskluzivno -

Niko79 kao petogodišnjak

Hvala Alahu dž.š. što nam je podario ovakvo dijete. Budućnost Bosne je svijetla sa ovakvom djecom.

« Poslednja izmena: 19. Dec 2007, 21:40:46 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Ericsson T28
Nemojte ljudi u ova 4 dana, da se malo mezi za Kurban Bajram, a trenutno nisam u BL otišao sam na hadž! ko svaki 
dobri vjernik!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 23:55:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.