Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 14:19:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hahahah.....  (Pročitano 101912 puta)
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
Da da ... ja sam tman tamo da mi titova komunistička zgrada zaklanja pogledn na neizgrađenu Ferhadiju! Tekbir!
srušiše ju vlasi !
pu pu pu

Al uskore će ezan sa munare da se ćuje! Allanove rijeći će se ćut Banjaloćkim ulicama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
Kakve drske rijeci, dozvoli da te podsjetim dok su nasa braca Talibani drzali Afganistan i branili ga od sejtana sa zapada, nije bilo odvojenosti vjere i drzave! Bila je to drzava vjernika i mudzahedina, a foliranata i demokrata! Zato Al Ibn Kombi ako hoces da budes emir nemoj mi se suprostavljati i Alahovu volju ismijavati!
Daleko si ti od braće Talibana džahilu nijedan. Nema to veze sa odvojenošću crkve od države, već o tvom srebroljublju. Sve više si počeo da drugima zavlačiš ruke u džepove. Alah će te kazniti zbog toga! Kada si poslednji put vakufio neku sirotinju ili  džamiju??? Džini su tebi mozak zaposeli i izgleda da ti nema pomoći. Čekam brata Ibn Rasssse da mi pomogne u odluci šta nam je za činiti u borbi protiv tvoje despotije.

Ko god bude glasao za Imama Igora, direktno glasa protiv islama u Republici Srpskoj.

S' verom u Alaha dž. š. protiv Imama Igora!!!

Imam Igor u svojoj riznici.  Smile

« Poslednja izmena: 03. Dec 2007, 20:22:56 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ja sam se cuo sa ulemom sar'evskom. kazu, svilen gajtan.
pa da top opali sa kastela kad bude gotovo, da se cuje sve do travnika, vezirskog grada.
kazu da se sjetimo husejn bega gradascevica i da nedamo da nam vjeru oblate oni kojima zlato sija jace od allahove svjetlosti...
tekbir!
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Ericsson T28
Nece mene dati braca iz Austrije, mozete pricati sta hocete! Od Velike Kladuse do Beca svi su uz mene!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610
ja sam se cuo sa ulemom sar'evskom. kazu, svilen gajtan.
 pa da top opali sa kastela kad bude gotovo, da se cuje sve do travnika, vezirskog grada.
kazu da se sjetimo husejn bega gradascevica i da nedamo da nam vjeru oblate oni kojima zlato sija jace od allahove svjetlosti...
tekbir!

I ja sam za svilen gajtan! Vreme je da se rešimo Imama Igora!!!

Nece mene dati braca iz Austrije, mozete pricati sta hocete! Od Velike Kladuse do Beca svi su uz mene!

Neće te od naše ruke spasiti ni cela Saudijska Arabija. Pakuj kofere i beži dok još imaš vremena!
« Poslednja izmena: 04. Dec 2007, 15:34:42 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia E50
Sellam Alejkum...

Znaci radi se otome...svilen gajtan,zakazana ulema...Banja Luka vrijeme Zu-l-kade...ja i Igor...a rassse nema.
Cijelu noc i dan ga mujezini po Banjojluci sa minareta vikali...nije se pojavio...
Ulema iako je imala kvorum nije htjela da zasjeda,imajuci u vidu znacaj prisustva Ibn-efendije-od-rassida ovom bezbeli ozbiljnom momentu...
Sade ovdje vidim da ste imali nesto drugo spremno za nas...
Nemoj da sad krenem po dzematu i da bunim hodze protiv vase izdaje...
Toliko...nemoj da na sabah krenete,a da u dzamiju i ne mognete da udjete... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Sellam Alejkum...

Znaci radi se otome...svilen gajtan,zakazana ulema...Banja Luka vrijeme Zu-l-kade...ja i Igor...a rassse nema.
Cijelu noc i dan ga mujezini po Banjojluci sa minareta vikali...nije se pojavio...
Ulema iako je imala kvorum nije htjela da zasjeda,imajuci u vidu znacaj prisustva Ibn-efendije-od-rassida ovom bezbeli ozbiljnom momentu...
Sade ovdje vidim da ste imali nesto drugo spremno za nas...
Nemoj da sad krenem po dzematu i da bunim hodze protiv vase izdaje...
Toliko...nemoj da na sabah krenete,a da u dzamiju i ne mognete da udjete... Smile

efendi kombiondzija posla avaz preko gradacackog imama da se sprema izdaja u seher banjaluci. ja i mojih 100 mameluka cekasmo na mrtvoj strazi do aksama. izdajnici sazvase ulemu na kojoj su trebale da padaju glave postenih alahovih sluga. igorr bin tripl eks skovao je sejtanski plan. ali allah sveti i pravdoljubivi ne dade da stradaju njegovi istinski vjernici. podize se magla od sehera pa puce grom u sehitluke. Od nikud, dojaha hafiz muhamed efendija Porca sa beckim vehabijama. kaze, bjezi rassse, ja cu ih zadrzati, a ako ja ne osvanem tuci zmiju u korjenu. tekbir!!! uspio sam uteci u zadnji cas, a svi mi mameluci izginuse.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Ericsson T28
Ne znam da li mi je avaz pomogao, ali definitivno cu sa ovim informacijama da odem do sarajevskog Avaza! Pa ce vam i EUFOR malo podprasiti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia E50
@od rassid
Efendi Kombija neces uplesti u ovo.Ja insana licno poznajem i duboko cijenim,i znam da iako je bio deo zavere protiv nas...nije to namjerno.To su tvoje sejtanske hastasluci rasside...Kod Hecim-oglu-Ali-pase,beglerbega bosanskog cemo izravnati racune i jednom za svagda stati na kraj tvojem spletkarenju... Smile

Allahuegber... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
@od rassid
Efendi Kombija neces uplesti u ovo.Ja insana licno poznajem i duboko cijenim,i znam da iako je bio deo zavere protiv nas...nije to namjerno.To su tvoje sejtanske hastasluci rasside...Kod Hecim-oglu-Ali-pase,beglerbega bosanskog cemo izravnati racune i jednom za svagda stati na kraj tvojem spletkarenju... Smile

Allahuegber... Smile

Niko, spasavaj se dok još možeš od Imama Igora. Brat  Ibn Rasssse je čestiti musliman i čovjek i nemoj ga smatrati lošim. I sam znaš da te je džahil od Imama Igora i njegovi lopovski postupci, oterali u greh konzumiranja alkohola. Nisi mogao da podneseš saznanje na kriminalne radnje kojima se bavi.
Sva sreća pa ti je Alah dž.š. pomogao da se spaseš te alkoholne pošasti. Mani se Imamovog slatkorečja i dobro razmisli šta ti je činiti, braća Ibn Rasssse i Ali Kombi su uvek uz tebe!  Smile

Tekbir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 14:19:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.