Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:06:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hahahah.....  (Pročitano 100748 puta)
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC Topaz
Sta znaci Tekbir?

tigeru jesi sjedio na usima u zenici? Smile

Hahaha..nisam nego sam bio mali u ta doba pa sam znao samo za nindje kornjace i erotske casopise...

A Dino..sta znaci kada neki kazu posalamio ga ili tako nesto slicno...znas li na sta mislim?!
poselamiti nekoga znaci pozdraviti ga...kao "poselami mi tigera kad ga vidis" - "pozdravi tigera u moje ime kad ga vidis"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Nexus 5
Salam vam dajem svima. Zivi bili. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N95
 Smile nisu ni postojali ni pre 40 godina ti bosnjaci.

Sigurno ce da kazu i da je Monty Piton kopirao njihove fore, kulture i viceve  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Јбт јел ово тема о бошњачком језику?!  Smile

Желео би да поселамим све четнике у РС и Србији.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
we sellamu aleykum,we rahmetullahi elhamdulillah!  kombiondzijo, dodji nam maksuz na cinbur, bice teferica, dina mi!  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
BOSANCHERO
Patriota
Član od: 01 Jun 2007
Komentari: 468

Drina (citat):
Opstanak Bosnjaka u mnogome zavisi od toga hocemo li imati slobodan pristup moru ili ne. Pristup moru znaci i slobodan pristup svijetu. Sto opet znaci da vise necemo biti pod potpunom blokadom Hrvata i Srba. To nam mora bit jedan od primarnih ciljeva.

Herceg Novi nije , ne moze niti smije biti zaboravljen, a pogotovo ne izgubljen!

citat

Jos samo ako mi objasnite kako bi mi do njega dosli evo sad i kad bi nam ga Djetici vratili!

....................

Smile Smile Smile Smile Smile

.........................

jaoo... jos malo bisera sa plbih:

Upisano: Petak Mar 09, 2007 10:06 pm   
Handzar Divizija
Patriota
Član od: 05 Nov 2006
Komentari: 387

13ss (citat):
Zna se kako su oba Huseina skončala!

Da li ti ovo likujes zbog smrti unuka Bozijeg Poslanika a.s.? Ovakvu stvar moze izvaliti samo covjek koji je totalni dzahil i koji ne poznaje ni trunku Islama. Sve muslimanske grupe od sije pa do sunije smatraju da je Imam Husejn r.a. postupio ispravno i kritikuju tadasnjeg halifu Jezida zbog alkoholizma i zbog toga sto je na neispravan nacin zauzeo mjesto halife.

A ti ovdje likujes zbog smrti clana Muhammed a.s. porodice, likujes zbog smrti covjeka kojem je Allah dz.s u Kur´anu oprostio sve grijehe, covjeka kojem je Muhammed a.s. obecao Dzennet, covjeku koji je bio poznat zbog svoje bogobojaznosti.

I zasto to radis? Radis zato iz licne sujete jer si ostao bez argumenata. Bolje ti je brisi ovu glupost.

Sram te bilo!

..............

posto ne mogu, tamo, moram ovdje da mu odgovorim,

slusaj handzar divizijo!  ja nisam nikakav dzahil w.t. niti mislim da je islamski svijet dz. s. ikada osudio r. d. ikog zbog ovakvog ramisljanja p. f. i zato, r.w. nije mi uopste sramota k. k. n. jer mnogo cestitih muslimana w. e. razmislja kao ja dz. s.
zbogom!

g. j. e. e. w. r. u. s.w.t !!!!!!

(jesam mu upao u spiku)  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

bosna, for kingdom with wisdom ahahahaa.gif
(47.53 KB, 500x300)
« Poslednja izmena: 23. Avg 2007, 17:07:49 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Nemoj da sekiras ljude dzahilu jedan... Smile

"Sijaset rahatluka na ovome dunjaluku,da sucuras Allahu na bericetu,da te Allah cuva od sejtana,nalet ga bilo u dzehenemu"... Smile
to su ti na primer najlepse zelje,i jos sijaset njih...a ne kao ti likujes zbog smrti clana Muhammed a.s. porodice... Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2007, 19:39:44 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ne likujem dina mi, g.b. samo hajvan r.w. to, jarane moj, ne s'vaca... a stacu mu ja bona, imam i ja svojije peksimeta b.m.w. !
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
 Smile

Ne vredi...moram malo bolje da savladam te skracenice...mada dugo nisam zborio na bosanskom...zaboravi se insan, insallah... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Џахилу  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:06:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.