Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:41:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: hahahah.....  (Pročitano 101508 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ne daj niki sandzak, on je nacionalista!
a cuo sam preko tamosnjeg merhameta da je odredjenom prilikom trosio alkoholno pice, te da je pod uticajem istog, likovao nad smrti clana porodice muhammeda s.a.w.s, husrec bega gradascevica!

a za inostranstvo, evo vec stigle ponude

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ponuda.jpg
(248.82 KB, 2000x1322)
« Poslednja izmena: 23. Sep 2007, 13:11:11 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 5610
a cuo sam preko tamosnjeg merhameta da je odredjenom prilikom trosio alkoholno pice, te da je pod uticajem istog, likovao nad smrti clana porodice muhammeda s.a.w.s, husrec bega gradascevica!

А такве наде сам у њега полагао!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ko sejtana slusa, najede se balege, rahmetullahi elahamdulillah!
niko je pao pod uticaj sejtana, ja sam mu preporucio da izuci dovu "o nevjernici"
ali njemu je u poslednje vrijeme i kur'an tezak i mrzak. zato, hababe moj, da mi uz allahovu s.w.t pomoc, pkusamo njega da vratimo na jedini put, put islama i proroka muhammeda s.a.w.s

pa da ga posaljemo u iran.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 5610
ko sejtana slusa, najede se balege, rahmetullahi elahamdulillah!
niko je pao pod uticaj sejtana, ja sam mu preporucio da izuci dovu "o nevjernici"
ali njemu je u poslednje vrijeme i kur'an tezak i mrzak. zato, hababe moj, da mi uz allahovu s.w.t pomoc, pkusamo njega da vratimo na jedini put, put islama i proroka muhammeda s.a.w.s

pa da ga posaljemo u iran.
Бојим се да нас и тамо не обрука, није лако истерати шејтана из човека. Од онаквог ученика медресе, постаде неко ко пије алкохолно пиће!  Smile

Учини све само да га вратиш на прави пут, пут Алаха џ.ш.  Нећу пара да жалим, само те молим да га избавиш из канџи шејтана.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2007, 13:33:39 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
samo treba da ucini nijjet i da izuci dovu allahu, a ako ne pomaze onda:

http://www.lijecenje-kuranom.com/forum/viewtopic.php?p=5349&sid=e6b1788d5e7578a4e374a5cdbbfcb4fc

Šejtanske spletke i intrige

Šejtan ima odreden cilj kome teži, a to je da uvede što više Ijudi u džehennem. Uzvišeni veli: "Šejtan je, uistinu, vaš neprijatelj, pa ga takvim i smatrajte! On poziva pristaše svoje da budu stenovnici u vatri" (Fatir, 6.)

Najopasnije stvari kojima poziva šejtan su sljedece:

1 - On poziva u širk (pripisivanje Allahu druga) i kufr (nevjerovanje)

2 - Potice sumnju u temeljne istine vjere

3 - Odvraca od pokomosti Uzvišenom Allahu

4 - Nagovara da se namaz ostavi ili da se prema njemu odnosi neodgovomo

5 - Da se Allah što manje spominje

6 - Potice na cinjenje ružnih i razvratnih djela

Uzvišeni veli: "Šejtan želi da pomocu vina i kocke unese medu vas neprijateljstvo i mržnju i da vas od sjecanja na Allaha i od obavljanja molitve odvrati. Pa hocete li se okaniti?" (El-Maide, 91.)

7 - Uznemirava covjeka

8 - Potice žene na razvrat

9 - Rastavlja bracne parove

10 - Potice na pijanstvo, blud i ostale vrste velikih grijeha

................................

zato nam treba svaki insan, da se sunnetom borimo za kraljevinu bosnu!
cuo sam da sejtan ljude odvlaci bas za taj "visak", zato treba sve "odraditi" kako bi i lahko iskliznuli iz sejtanovih pandzi...

ali prvo da izucim jednu rukiju za niku:

Bismillahi erkike,min kulli sejin ju"zike,min serri kulli nefsin ev 'ajni hasidin Allahu jesfike,bismillahi erkike.
(U ime Allaha ti ucim rukju,od svakog zla koje te uznemiruje,od zla svake duse ili zavidne oka da te Allah izlijeci,u ime Njegovo ti ucim rukju)
« Poslednja izmena: 23. Sep 2007, 13:51:37 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 5610
Нико, што чешће понављај ове речи и бићеш спасен. Чим отераш шејтана из себе чека те посао у нашој фирми!

Учини то за Алаха џ. ш. , себе и нас!

Bismillah,Emsejna billahillezi lejse minhu sej'un mumteni'u,ve bi'izzetillahilleti la turamu ve la tudamu,ve bi sultanillahi-l-meni'i nahtedzibu ve bi esmaihi-l-husna kulliha a'izun mine-l-ebaliseti ve min serri sejatini-l-insi ve-l-dzinni ve min serri kulli mu'linin ev musirrin,ve min serri ma jahrudzu bi-l-lejli ve jekmunu fin-nehari,ve jekmunu bi -l-lejli ve jahrudzu bin nehari,ve seri ma haleka ve zere'e ve bere'e ve min serri iblise ve dzunudihi ve min serri kulli dabbetin ente ahizun bi nasijetiha inne rabbi'ala siratin mustekim.E'uzu bima istea'ze bihi Ibrahimu ve Musa ve Isa ve min serri ma haleka ve zere'e ve bere'e ve min serri iblise ve dzunudihi ve min serri ma jebgi.E'uzu billahis-semi'i-l-alimi mines-sejtanir-radzim,bismi-l-lahir-rahmanir-rahim.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Нико, што чешће понављај ове речи и бићеш спасен. Чим отераш шејтана из себе чека те посао у нашој фирми!

Bismillah,Emsejna billahillezi lejse minhu sej'un mumteni'u,ve bi'izzetillahilleti la turamu ve la tudamu,ve bi sultanillahi-l-meni'i nahtedzibu ve bi esmaihi-l-husna kulliha a'izun mine-l-ebaliseti ve min serri sejatini-l-insi ve-l-dzinni ve min serri kulli mu'linin ev musirrin,ve min serri ma jahrudzu bi-l-lejli ve jekmunu fin-nehari,ve jekmunu bi -l-lejli ve jahrudzu bin nehari,ve seri ma haleka ve zere'e ve bere'e ve min serri iblise ve dzunudihi ve min serri kulli dabbetin ente ahizun bi nasijetiha inne rabbi'ala siratin mustekim.E'uzu bima istea'ze bihi Ibrahimu ve Musa ve Isa ve min serri ma haleka ve zere'e ve bere'e ve min serri iblise ve dzunudihi ve min serri ma [b]jebgi[/b].E'uzu billahis-semi'i-l-alimi mines-sejtanir-radzim,bismi-l-lahir-rahmanir-rahim.

Smile

babanız ve akrabanız aleyhinde de olsa Allah!!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 5610

Bismillah,Emsejna billahillezi lejse minhu sej'un mumteni'u,ve bi'izzetillahilleti la turamu ve la tudamu,ve bi sultanillahi-l-meni'i nahtedzibu ve bi esmaihi-l-husna kulliha a'izun mine-l-ebaliseti ve min serri sejatini-l-insi ve-l-dzinni ve min serri kulli mu'linin ev musirrin,ve min serri ma jahrudzu bi-l-lejli ve jekmunu fin-nehari,ve jekmunu bi -l-lejli ve jahrudzu bin nehari,ve seri ma haleka ve zere'e ve bere'e ve min serri iblise ve dzunudihi ve min serri kulli dabbetin ente ahizun bi nasijetiha inne rabbi'ala siratin mustekim.E'uzu bima istea'ze bihi Ibrahimu ve Musa ve Isa ve min serri ma haleka ve zere'e ve bere'e ve min serri iblise ve dzunudihi ve min serri ma [b]jebgi[/b].E'uzu billahis-semi'i-l-alimi mines-sejtanir-radzim,bismi-l-lahir-rahmanir-rahim.

Smile

babanız ve akrabanız aleyhinde de olsa Allah!!!!
Bismillahi erkike,min kulli sejin ju"zike,min  kulli nefsin ev 'ajni hasidin Allahu jesfike,bismillahi erkike.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Sep 2007, 15:06:52 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6300
evo snimak kako Srbijanski zločinci uništavaju selo u BiH i terorišu hrabri narod Alahov.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
O trosenju alkohola sa takijem dzahilima ne bik da govorim...
Glede Husein bega Gradascevica i navodnim mojim likovanjem nad smrti njegovoj,raspitaj se malo bolje o meni,pa da vidis da su i moji pod njegovom zastavom bili preci,rahmetullahi  im elahamdulillah!!!

Ponudu za hecima prihvatam,ali tek posto mi se nad Kur-anom zakunete,da necete vise pominjati alkohol i ostale hastasluke sejtana mrskoga... Smile

TEKBIR!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 23:41:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.124 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.