Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jun 2025, 09:31:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hag konačno "zadovoljan"!  (Pročitano 3160 puta)
30. Nov 2009, 15:13:35
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
ХАГ, 30. новембра 2009. (Бета) - Главни тужилац Хашког трибунала Серж Брамерц (Серге Браммертз) нагласио је у писаном извештају Савету безбедности УН да је "задовољан" напорима које власти Србије тренутно улажу да употпуне сарадњу с тужилаштвом у Хагу.

"Тужилаштво је задовољно нивоом напора које власти Србије тренутно улажу у сарадњу. Тужилаштво, међутим, инсистира да Србија одржи те напоре како би постигла додатне позитивне резултате", пише у извештају који је Брамерц средином новембра упутио Савету безбедности, а у који је Бета данас имала увид.

Брамерц ће у четвртак, 3. децембра, редован шестомесечни извештај о раду представити у говору пред Саветом безбедности УН у Њујорку.

Оцењујући да је Србија у протеклих шест месеци "наставила и додатно развила" сарадња коју је раније већ била унапредила, главни тужилац је назначио да "најкритичније преостало питање сарадње Србије" остаје проналажење и хапшење двојице бегунаца Ратка Младића и Горана Хаџића.

Државне агенције у Србији су у минулом полугодишту "наставиле да активно спроводе операције потраге за бегунцима и мрежама за њихову подршку", пише у извештају.

Брамерц је оценио да су Савет за националну безбедност Србије и владин акциони тим за потрагу "унапредили ефикасност текућих операција и координацију међу владиним телима, агенцијама за спровођење закона и безбедносним службама".

"Постоји нада да ће та побољшања и текуће оперативне активности имати за исход хапшење бегунаца у блиској будућности", подвукао је тужилац.

Потврђујући да су га власти у Београду "редовно и свеобухватно извештавале о раду српских агенција задужених за лоцирање и хапшење бегунаца", Брамерц је назначио да Савет за националну безбедност "има важну улогу надгледања и усмеравања активности истражних агенција".

Главни тужилац је констатовао и да је Национални савет Србије за сарадњу с Хашким трибуналом одговорио на све захтеве из Хага за приступ архивама и документима. Србија одговара "брже и ефикасније", а унапредила је и спососбност да одговори на хитне захтеве који се појављују током суђења пред Трибуналом.

Брамерц је нагласио и да је "важан доказни материјал за текуће процесе" пронађен током операција претраге и заплене које су, на захтев из Хага, спровело српско правосуђе и полиција, а које је координисао Савет за националну безбедност.

Власти Србије су, по извештају Брамерца, брзо и на примерен начин одговориле и на захтеве да омогуће појављивање сведока пред Трибуналом, а у неколико случајева су, на позив хашког тужилаштва, пружиле заштиту сведоцима којима је било прећено.

"Тужилаштво охрабрује власти Србије да наставе да одговарају на захтеве за помоћ ефикасно као што то сада чине. Помоћ Србије остаће кључна за успешно окончање преосталих првостепених суђења и жалбених поступака пред Трибуналом", подвукао је Брамерц у писаном извештају Савету безбедности УН.

Брамерцову позитивна оцена сарадње Београда кључна је за даље приближавање Србије Европској унији.

Холандија, која је до сада примену прелазног трговинског споразума Србије са ЕУ условљавала хапшењем Ратка Младића, недавно је наговестила да би могла променити став и одблокирати споразум, ако Брамерц пред Саветом безбедности УН у среду оцени да Београд чини све што може да пронађе и ухапси Младића.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
ovo sve gore napisano ne znači potpuna saradnja  što je trenutno potrebno da kaže , ali neće to imati nikakvog uticaja na život u Srbiji.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Videcemo da li je to dovoljno Ferhagenu
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
nisam pesimista , ali verujem da nije.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
koga je briga sta je njima dovoljno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Pa nije vise Bramers bitan. Ameri rekose da Mladic nije u domasaju srpskih vlasti, a i baba Hilari se zalozila za nas.
Tako da dogodine verovatno cemo imati i pridruzeno clanstvo.Ja nemam dileme da ce zuti da posle raspisu izbore i da uzmu glat vlast, jacu nego sada.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 3510
Pa nije vise Bramers bitan. Ameri rekose da Mladic nije u domasaju srpskih vlasti, a i baba Hilari se zalozila za nas.
Tako da dogodine verovatno cemo imati i pridruzeno clanstvo.Ja nemam dileme da ce zuti da posle raspisu izbore i da uzmu glat vlast, jacu nego sada.
Ферхаген је најавио за сада одмрзавање трговинског споразума. Потпуна деблокада ССП можда најраније јуна 2010, статус кандидата - ??? Пуноправна чланица - кад на ону ствар израсте нокат!
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Каква се лажна дилема ствара у главама Срба бомбардовањем са средстава јавног информисања , сада ми треба да размишљамо и да се ложимо да ће та одлука Холандије нешто променити  у било чему осим на папиру .

Једино код некога ко је толико докон па не зна шта ће са својим животом или је евро-атлански фанатик .
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 23:00:03 od CrvenaBeretka »
IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Каква се лажна дилема ствара у главама Срба бомбардовањем са средстава јавног информисања , сада ми треба да размишљамо и да се ложимо да ће та одлука Холандије нешто променити  у било чему осим на папиру .

Једино код некога ко је толико докон па не зна шта ће са својим животом или је евро-атлански фанатик .

Dobro je da se stigne do pridruzenog clana.
Prvo evropa je dogma, napravljena u nasim medijima.
Oni tebi daju fondove, da si stvoris institucije i to je dobro. Cilj im je da ti ne ides u evropu, vec da sedis na svom dupetu i funkcionises kao drzava. Zato predpristupne pare ce biti dobrodosle.
Sve ostalo je na tebi da si sredis ekonomiju. Interes podjarmljivanja lihvarima ne potice spolja, vec iznutra.
Ako bi razvijao nauku sa ljudskim resursima, imas drugi pristup razgovoru.Ako hoces sirovu snagu, doci ce ti kojekavi stihijski interesenti da pravis neke delove koji se negde sklapaju pa ti on prodaje gotov proizvod.
Dakle smernice i podsticajna sredstva treba unutra da se srede da imas celine.
To ce svakako ova rulja da ima kad bira svinjare, konobare, i prodavce drvenih kaputa za politicare. Kao i bivse komunjare uvrnuog uma. Ide da ti otvara pogon za 350 ljudi, a ne obraca se 350.000 ljudi u istom regionu koji nemaju posla. Stara komunjasrka praksa.

Hag ce biti zadovoljan dokle god mu ujka Sem to kaze.
« Poslednja izmena: 05. Dec 2009, 10:29:15 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5

Hag ce biti zadovoljan dokle god mu ujka Sem to kaze.
Bas tako. A cini mi se da Ameri mnogo vise guraju nasu "evropsku" stvar od bilo kog evropljana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jun 2025, 09:31:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.