Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 13:37:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gusenje slobode  (Pročitano 10398 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Citat
Auuuu  cekaj,petar lukovi mislis onaj novinar?

Da.

IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
pozivam moderatora da zakljuca temu dok neko ne nadje argument zasto bi trebalo zabraniti tribine pescanika
a jel mozes ti da mi kazes dali moze da se napravi bure a da ne propusta vodu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat

ako propusta, onda nije dobro napravljeno, zar ne?
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Citat

ako propusta, onda nije dobro napravljeno, zar ne?
e sad i ti jebiga ides filosofijom djindjica,ono fazona kao jedan je zivot i sad svi u srbiji odusevljeni reformatorom i recenicom jedan je zivot i niko do sada nije znao da imamo jedan zivot,nista licno nego odgovor ti je tog tipa,daj razmisli malo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
e sad i ti jebiga ides filosofijom djindjica,ono fazona kao jedan je zivot i sad svi u srbiji odusevljeni reformatorom i recenicom jedan je zivot i niko do sada nije znao da imamo jedan zivot,nista licno nego odgovor ti je tog tipa,daj razmisli malo

pa sta da kazem, da nista nije savrseno?
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Citat

pa sta da kazem, da nista nije savrseno?
bas tako  Smile  Uprosceno ali tacno,mada ja imam drugi nacin da iznesem tezu,ali necu da mi se sprdate.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25
koliko sam ja shvatio nacisti su oterani i tribina je održana.

loshe si shvatio  Smile Smile  na tribini su s jedne strane bili izlozeni medicinski fenomeni poput petra lukovica , one svetlane (zaboravih joj prezime  ) i josh nekih sitniji ludachica ...  Smile - a s druge strane gradjani futoga ,mladi i stari ...

cela "promocija" je protekla uz zgrazavanje okupljenih gradjana shto se ova ochigledno mentalno obolela lica zloupotrebljavaju u politichke svrhe , pa je na kraju sve okonchano tako shto je ekipa J-92 napustila futog uz policijsku pratnju ,uz obecanje da ce spomenuti psihijatrijski pacijenti biti momentalno hospitalizovani ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Aha... dobro, tebi ću verovati...  Smile

Citat
Napustili su salu Futoške biblioteke tek pošto su se pobunili verni slušaoci Peščanika, priča jedna od autorki emisije Svetlana Lukić.

IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
pozivam moderatora da zakljuca temu dok neko ne nadje argument zasto bi trebalo zabraniti tribine pescanika

Ajde?

koliko sam ja shvatio nacisti su oterani i tribina je održana.

Simpatizeri obraza nikako ne mogu da budu nacisti. Zaista vanja, ti svakog dana, u svakom pogledu, sve vise napredujes.

Iliceva nova srbija - nacisti
Radikali - nacisti
Obraz - nacisti
Garda Cara Lazara - nacisti
SPS - nacisti
DSS - nacisti
DS - u savezu sa nacistima

Samo su ldp, pescanik i b92 evropski, lepi, pametni, cisti i  moderni...
« Poslednja izmena: 13. Feb 2008, 01:53:24 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.25
sumnjash u mene ...  Smile

Tokom večeri, mladići su više puta prekidali govore dobacujući "Ovde niste dobrodošli", ''došli ste da pljujete po pravoslavlju'' itd. U jednom momentu u toku rasprave, autorka emisije "Peščanik" Svetlanom Lukić, ustala je i počela da prilazi mladićima vikajući ''...hoćete da me bijete, ajde, ajde...'', nakon čega joj je jedan od mladića odgovorio da je ispod časti Srbina i Pravoslavca da tuče ženu. Posle toga nastala je pauza od dvadesetak minuta zbog rasprave Obrazovaca i gostiju, nakon čega je policija intervenisala.

Rasprava je nastavljena i dalje tokom večeri uz redovno prekidanje i negodovanje okupljenih koji su došli da slušaju tribinu.Pred kraj tribine mladići su napustili prostoriju u kojoj je bila promocija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 13:37:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.