Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:36:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Ko je bolji?
Guns N' Roses
60.3%  (70)
Nirvana
39.7%  (46)
Ukupno glasova: 116
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gunsi ili Nirvana?  (Pročitano 12395 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vidim ima ovde i ne gostoljubivih ljudi.Gunsi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Ne mozes da shvatis stvari toliko duboko jer ti ukus nije toliko sirok. Nirvana nije obicni bend.
Ostali - nemojte se brukati. Nirvana ima solaza, ali je slash virtouz --> bolji je 10000 puta od kurta i ekipe.

Ou... manemoj... Otkud ti znas koliko je meni ukus sirok? Sta se pravis pametan koji k? Nasao si dubinu u nirvani Smile tvoj ukus mora da je jako sirok...
Dakle nije mi jasno zasto je recimo bila popularnija od toola, alice in chainsa, soundgardena, malfunkshuna... Evo da izbacimo tul, nije grunge... Kad mi objasnis zasto je nirvana imala vecu dubinu od jednih alice in chainsa ja cu sam svoja muda da pojedem... Naspram njih je nirvana ne samo obican bend, nego los obican bend. dubina... Smile
Pa jebem mu majku ko sad poredi alice in chains sa nirvanom u po frke!!! Ako zelis komentare o nirvani i alice in chains, napravi novu anketu. Pojedi svoja muda cim ne obracas paznju na poentu: gunsi vs nirvana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Nikad vruc u 'ladan Vrbas...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6020
AIC sam uzeo onako, kao primjer dobrog i dubokog benda... Kad sam ih uporedio sa nirvanom, to je trebalo da pokaze da nirvana nije dubok bend, kao sto si ti rekao. Jel sad razumijes?
IP sačuvana
social share

“Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves. Here’s Tom with the weather.” (Bill Hicks)

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Guns N' Roses forever

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2920
Zastava Arandjelovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
1 Kurt ima bolji glas, definitivno. Axl mnogo jeci i pederkast je.
Smile Smile vecu glupostu u zivotu nisam cuo....... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"All men betray, All lose heart! I don't want to lose heart!......I want to believe"

"Music is subjective, GNR are more than just music. Those who have been riding along may know that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
1 Kurt ima bolji glas, definitivno. Axl mnogo jeci i pederkast je.
Smile Smile vecu glupostu u zivotu nisam cuo....... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ahahaha kakv lik. Totalno si smesan.CENSORED Sama tvoja izjava da je glupost pokazuje da si ...
Stvar je ukusa. Meni se ne svidja kresteci gay glasic.

Cenzura! Vredjanje ucesnika foruma je strogo zabranjeno!

Smiri dozivljaj
« Poslednja izmena: 14. Jun 2007, 21:25:11 od darthmaul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Long live rock'n'roll

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 342
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Moze neko precizno da mi kaze pravac koji sviraju Gunsi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
AIC sam uzeo onako, kao primjer dobrog i dubokog benda... Kad sam ih uporedio sa nirvanom, to je trebalo da pokaze da nirvana nije dubok bend, kao sto si ti rekao. Jel sad razumijes?

Pa ni Sex Pistol nije imao neku bog zna kakvu muziku, al su opet najpoznatiji pank band, ima mnogo kvalitetnijih i bolljih al tu ima jos nesto. Nije bas ista anlogija sa AIC i nirvana al...

lose sam te citirao al razumes
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 02:29:10 od milance NeTalentovani »
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
 Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Nikad vruc u 'ladan Vrbas...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6020

Pa ni Sex Pistol nije imao neku bog zna kakvu muziku, al su opet najpoznatiji pank band, ima mnogo kvalitetnijih i bolljih al tu ima jos nesto. Nije bas ista anlogija sa AIC i nirvana al...

lose sam te citirao al razumes

Pa upravu si, zato sam i pitao covjeka da vidim sta on to vidi u nirvani sto cini da nirvana "nije obican bend". Jok nego sta je, religija? Koliko je meni jasno, ona je toliko poznata zato sto je curt cobain non stop bio u centru paznje medija. Te drogirao se ovim te onim, te klinci se napale, te razbio gitaru, te udario novinara... Vise su zaradili prodajom majica nego prodajom CD-ova. Ne kazem da ne valjaju, nego da mislim da nisu zasluzili toliko dizanje u nebesa.
IP sačuvana
social share

“Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves. Here’s Tom with the weather.” (Bill Hicks)

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 358
Zastava Transilvanija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k700i
Nirvana mi je puno bolji bend .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:36:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.