Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Feb 2026, 14:01:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Guns N' Roses  (Pročitano 271500 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
E da odem na cert na kome nastupaju i Stonsi i Gunsi ... mislim da bih posle toga bih mogao umreti  Smile

Bilo bi dobro kad bi jos jednom culi Jaggera ... "let me introduce..axl and izzy..from guns n' roses..." Wink Smiley
« Poslednja izmena: 05. Maj 2006, 05:12:02 od Live_And_Let_Die »
IP sačuvana
social share
Dobro znaš svaku reč, svaki znak,
Kako najlakše, najbrže, najslađe reći odlazim.
Rastemo, pazimo, slučajno gazimo,
Tvoje najblaže usne kažu odlazim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Guns N' Roses forever

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2920
Zastava Arandjelovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Axl on Eddie Trunk's radio show last night + Zürich confirmed
Axl made an appearance on the Eddie Trunk radio show last night.

He's in New York City rehearsing with the rest of the band and when Sebastian Bach was on the show, he invited Axl to come over to the radio station to chat.

Axl joined Sebastian, Eddie, Scott Ian and Chris Jerricho later and they spent the time talking about everything from WASP, the tour memories (Skid Row opening for GN'R in New York in 1991 when Axl was late), meeting David Lee Roth, playing records and talking a bit about GN'R's future plans.

Axl mentioned that GN'R were working on a new song that's not been recorded yet while rehearsing in New York.

Regarding the album's release he said that it'll be out this fall or late fall.

There'll be a third guitarist in the band and Izzy migt show up at the shows.

GN'R's show at the Hallenstadion in Zürich, Switzerland has now been confirmed.

The tickets go on sale on Monday, May 8th at 8am and are priced CHF 75.– / CHF 65.–

source www.heretodaygonetohell.com

IP sačuvana
social share
"All men betray, All lose heart! I don't want to lose heart!......I want to believe"

"Music is subjective, GNR are more than just music. Those who have been riding along may know that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Guns N' Roses forever

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2920
Zastava Arandjelovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
sta mu ovo znaci "fall".......ja sam se malko pogubio....ja mislim da znaci jesen,po nekoj mojoj logici....
P.S.
Live and let die
molim te ko boga ajd ako ti nije problem da mi uploadujes It's so easy  spot........
« Poslednja izmena: 06. Maj 2006, 19:35:40 od Deadhorse »
IP sačuvana
social share
"All men betray, All lose heart! I don't want to lose heart!......I want to believe"

"Music is subjective, GNR are more than just music. Those who have been riding along may know that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
"Gansi" i "Stonsi": Nikad ne reci nikad!

Američki rok bend Guns 'n' Roses će nastupati kao predgrupa britanskim legendama Rolling Stones na predstojećoj evropskoj turneji.

Guns 'n' Roses su poslednji put nastupali sa "Stonsima" 1989. godine, kada su bili zajedno na severnoameričkoj turneji.

Zanimljivo je da se pevač benda Eksl Rouz tom prilikom zakleo da nikada više neće nastupiti sa Rolling Stones.

Tokom svirke, Rouz je održao strastveni, iako pomalo zbunjujući, monolog o homofobičnom i rasističkom tekstu jedne svoje pesme, kao i čestom povezivanju svog benda sa drogom.

"Policajci i crnci, bolje mi se sklonite sa puta/imigranti i gej ljudi, nikada vas neću razumeti", kaže tekst pesme "One in a million" koju je Rouz mlako pokušao da odbrani.

On se požalio na činjenicu da članovi njegovog benda često "plešu sa gospodinom Braunstonom", što je sleng izraz za drogiranje.

Rouz je završio svoje izlaganje svečanim obećanjem pred punom salom u Los Andjelesu da "nikada više" neće nastupiti sa "Stonsima".

Izgleda da je pevač prekršio obećanje, jer će njegov bend otvoriti dva koncerta Rolling Stones u Nemačkoj, u Nirnbergu 10. jula i Lajpcigu 12. jula.

Turneja "Stonsa" bi trebalo da počne 27. maja u Barseloni, ali se šuška da bi početak mogao biti odložen zbog zdravstvenog stanja gitariste benda Kita Ričardsa.

On je nedavno pušten iz bolnice na Novom Zelandu, nakon što je primljen sa lakšim potresom mozga. Muzičar je izjavio da se ugruvao prilikom pada sa drveta na Fidžiju.

Mediji tvrde da će Ričards morati da se podvrgne operaciji, ali predstavnici Rolling Stones su izjavili da se on dobro oseća i da je njegovo stanje pod stalnim lekarskim nadzorom.

izvor: mts mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Samsung Neki shit
Cuveni koncert 1989.Inace ove godine za stonesu su otvarili mnogi dobri bendovi.

metallica,Pearl jam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Pricha se da ce u Beograd sa njima doci i Alice Cooper...
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
kokota, ma ovde cak i od onog sto je navodno zasigurno ispadne nista...
tako da prica se...
zemlja Srbija....
bah......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Pricha se da ce u Beograd sa njima doci i Alice Cooper...
To se pricalo jos u decembru, ali posto je koncerAt otkazivan pa ponovo zakazivan ne verujem da ce Alice Cooper biti predgrupa. Cudi me sto je Axl pristao da Gunsi budu predgrupa Stonsima ... eh kad bi ih Stonsi doveli i u BG  Smile

@Deadhorse
taj spot mi je na CDu koji nije trenutno kod mene ... trazicu da mi vrate, pa cu tokom sl. nedelje uploadovati Wink.
« Poslednja izmena: 06. Maj 2006, 20:25:33 od Live_And_Let_Die »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
sta mu ovo znaci "fall".......ja sam se malko pogubio....ja mislim da znaci jesen,po nekoj mojoj logici....
P.S.
Live and let die
molim te ko boga ajd ako ti nije problem da mi uploadujes It's so easy  spot........

"fall" mu znaci krajem godine Smile ... novembar - decembar ... i smell bullshit again  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Guns N' Roses forever

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2920
Zastava Arandjelovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
ok,nema frke za spot,strpljiv sam ja........ Smile
ko ce ceka novembar,decembar a ja se nadao da ce izadje u maju......
jeste slusali Axl on Trunk's phone......ja sam uzivao kao nikad o zivotu.........
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Feb 2026, 14:01:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.