Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 14:46:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Guns N' Roses  (Pročitano 278852 puta)
Poznata licnost

Guns N' Roses forever

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2920
Zastava Arandjelovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
ja se jos uvek nadam tome da ce se ponovo okupiti ma koliko to bilo nerealno.....
a sto se tice koncerta,verovatno ce izvoditi pomesano.......malo staro malo novo....
IP sačuvana
social share
"All men betray, All lose heart! I don't want to lose heart!......I want to believe"

"Music is subjective, GNR are more than just music. Those who have been riding along may know that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
"i pored njegove izjave ja sam utripovao da ce da pomiri sa Axl-om..........joj sto bi to bila dobra stvar...."
slazem se druze al mislim da se to nece dogoditi , na zalost svih pravih obozavaoca  G`N`R`-a    Smile
eeeeehh kad bi se bar jos jednom okupili u onom sastavu i odradili jednu dobru turneju po svetu,to bi bilo za istoriju  Smile
Ne znam samo sta se moze ocekivati na repertoaru pesama na koncertu u Budimpesti-ako se stvarno tamo pojave...Hoce li pevati i stare pesme ili.....?  Smile
Pa na mini-turneji 2001/2002 su izvodili skoro ceo Appetite (izuzev You're Crazy i Anything Goes), sa Iluzija samo November Rain,Live & Let Die i You Could Be Mina (samo 3 pesme sa duplog albuma!  Smile). Mislim da ce na ovom repertoaru svirati sto vise novog materijala (oni su sad novi GN'R, jelte), tako da se moze ocekivati pola-pola.

A sto se tice Slash-a. Axl je rekao u jednom od zadnjih intervju-a, kada su ga pitali da li ce svirat sa Slash-om u buducnosti, Axl rece "DA, samo ne zna kada tacno" Smiley.
IP sačuvana
social share
Dobro znaš svaku reč, svaki znak,
Kako najlakše, najbrže, najslađe reći odlazim.
Rastemo, pazimo, slučajno gazimo,
Tvoje najblaže usne kažu odlazim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.00
mislim da bi veliki broj fanova G`N`R`-a otisao kuci u velikoj meri razocaran kada bi pevali samo nove stvari-ja bi se sigurno skenjao da ne cujem stvari na kojima sam rastao  Smile
mislim razumem ja potrebu da se naprave nove pesme i afirmise novi bend ali...verujem da bi uglavnom svi isli radi starih stvari,zar ne?
I ja bi voleo da se ponovo okupe al vreme ce pokazati... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Neki shit
Never gona happen

100 puta je receno jedino ce se okupiti ako axl prikaze neko postovanje prema njima
prema poslednjem incidentu ne verujem da ce to biti u sledecih 20 godina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Ovo sto cu sada postovati su tracevi (verovatno) , al' gde ima dima ...  Smile

http://www.virtualfestivals.com/festivals/article.cfm?articleid=2586

I ima jos nesto , sa jednog gnr foruma, lik prica u clanku u Classic Rock magazinu :

"I saw this months issue of Classic Rock and bought it today. It has Axl Rose on the cover, a 9 page article of the UYI tour.

But more interesting is the article at the beginning of the magazine about a reunion.

It states that a GnR insider told Classic Rock mag that two months ago, Axl approached all the original members except for Steven, to reunite for two gigs. One was Downlaod and the other was the Hammersmith in London a month later. Both would be filmed for a DVD and a live album. Each member would receive millions in payment for this.

The insider said that they all were "interested", until a lawyer looked at the contract, and that stated that all rights to GnR would be Axl's, so the negotiations ended."

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Guns N' Roses forever

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2920
Zastava Arandjelovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Slash quits Velvet Revolver

Metal Sludge.tv has reported that guitarist Slash has retrieved all of his gear from the band’s studio and has quit Velvet Revolver.

This announcement coincided with a new Guns N’ Roses tour poster being posted on the web, the ad is for an upcoming Dutch show. The poster shows

pictures of Axl Rose, and original bassist and guitarist, Duff and Slash. Other than Axl Rose, no one who is supposedly a current member of the Guns N’ Roses band is shown.

Reports from overseas have also told of TV commercials showing only footage of the original line-up of Guns N’ Roses. No advertising has shown any signs of Axl Rose’s 2002 touring band that the world has labeled New GN’R.

Guns N’ Roses official website has still not been updated since the 2002 tour. A couple dozen European tour dates have been announced with a pile of rumors to go with them.

It seems that something big is going on, but no one is telling. The truth about whether or not a Guns N’ Roses reunion is coming may not be known until the band take the stage May 27 at the Rock in Rio festival.

source:http://www.arbiteronline.com/vnews/display.v/ART/2006/04/06/4434f2a4e70c2

darthmaul
brate,ponekad treba verovati u cuda mozda se i dese,a kad su Gunsi u pitanju znas da je svasta moguce.......
kao sto rekoh ja stvarno pocinjem da verujem da ce se Gunsi ponovo okupiti u starom sastavu,iako to deluje nestvarno......
IP sačuvana
social share
"All men betray, All lose heart! I don't want to lose heart!......I want to believe"

"Music is subjective, GNR are more than just music. Those who have been riding along may know that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Holy Fuck, pa ovo se stvarno desava   Smile , ma ne, ja dok ne vidim zvanicnu izjavu nekog od njih nema nista, bojim se da poverujem Smiley.

Evo sad sam ponovo u'vatio da slusam onaj izlizani cd Live In Paris, cisto da se podsetim  Smile

Kao sto rece Deadhorse u GN'R svetu je sve moguce i nemoguce Wink. Ko zna mozda je neko tamo '92 god., kad mu je pomenut eventualni raspad gn'r, odgovrio "ma nemoguce" Wink.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2006, 16:58:40 od Live_And_Let_Die »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Never gona happen

100 puta je receno jedino ce se okupiti ako axl prikaze neko postovanje prema njima
prema poslednjem incidentu ne verujem da ce to biti u sledecih 20 godina
Ko zna sta je Axl rekao Slashu u oktobru 2005. (kada su se videli), mozda mu je ukazao postovanje Smiley Wink. Ma meni bi bilo dovoljno samo da se Slash vrati (STO JE MOGUCE) jer im treba lead guitar ... damn ,zar niko ne razmislja o ovoj varijanti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Neki shit
Citat
SLASH Says That He Has Hasn't Quit VELVET REVOLVER

VELVET REVOLVER/ex-GUNS N' ROSES guitarist Slash spent time at a Los Angeles recording studio on Friday (March 31) laying down a guest guitar solo on an album from an up-and-coming female singer that is being produced by one-time GUNS N' ROSES producer Mike Clink, informed sources have told BLABBERMOUTH.NET. When asked about his current status in VELVET REVOLVER, Slash reportedly responded that as far as he knew he was "still in the band," despite rumors to the contrary.

As previously reported, rumors of trouble in the VELVET REVOLVER camp have been swirling around the group for the past few months, with several reports suggesting that much of the strife between Slash and the rest of the camp stems from Slash's wife Perla's alleged involvement in the band's business affairs. The situation allegedly came to a head last week after an attempt was made by attorneys to mediate in matters related to the lawsuits filed by Slash, VELVET REVOVER/ex-GUNS N' ROSES bassist Duff McKagan and GNR frontman Axl Rose over the rights to the old GNR songs. The rumors continued to gain strength a few of days ago when unconfirmed reports surfaced that Slash had picked up his gear from VELVET REVOLVER's rehearsal studios after allegedly announcing that he was leaving the band.

Mogli bi ste malo da proverite na koje sajtove idete
posto je vest bila obican trac

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Neki shit
I drugo

Slashu nije do para
on sada svira u bendu i svidja mu se
apsolutno nema razloga zasto bi svirao ponovo u gnr kada vec ovde svira sa duff-om,sorumom i kao gost doci ce i gilby
Ionako mrzi Axl-a iz zna duse

pa jesu li ga tuzili pre 2 meseca a sada mislite da ce da idu na turneju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 14:46:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.