Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Mar 2026, 23:35:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Guns N' Roses  (Pročitano 275141 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
http://img373.imageshack.us/img373/7051/billboardgnr19mr0jj.jpg

http://img373.imageshack.us/img373/460/02232006103608pm9vi.jpg

Ovo je novi logo, svuda ga stavljaju,a mislim da preterano izgleda, mesavina prethodna 2 (90-ih i 2001). Ima onaj retro-look Smiley. Vidim da ste vec diskutovali o logo-u, pa ja reko da dam svoj doprinos Smile.
IP sačuvana
social share
Dobro znaš svaku reč, svaki znak,
Kako najlakše, najbrže, najslađe reći odlazim.
Rastemo, pazimo, slučajno gazimo,
Tvoje najblaže usne kažu odlazim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Guns N' Roses forever

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2920
Zastava Arandjelovac
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
live and let die
ti se genije brate..........tnx Smile
IP sačuvana
social share
"All men betray, All lose heart! I don't want to lose heart!......I want to believe"

"Music is subjective, GNR are more than just music. Those who have been riding along may know that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Neki shit
Citat
Chuck Klosterman of Spin magazine has penned a review of the complete 13-song version of GUNS N' ROSES' long-awaited new album, "Chinese Democracy". An excerpt from his review follows [***NOTE: The review may or may not have been written as an early April Fool's Day joke***]:

"It's been a long time since GUNS N' ROSES have released an album of new material. Everybody knows this, but it's a fact that bears repeating. If you purchased a kitten on the day that 'Use Your Illusion I' & 'II' arrived in stores, it's probably dead by now. As a consequence, there has been a great deal of pressure on Axl Rose to deliver a record that would validate a 15-year, $13 million wait. There is really only one way for 'Chinese Democracy' to avoid utter and absolute failure: It needs to be the greatest rock album ever made.

"'Chinese Democracy' is not the greatest rock album ever made.

"Oh, it's certainly awesome, but I don't think it's '15 years awesome.' Had Axl released his album after a silence of, say, 11 years and two months (at a cost of, say, $11.5 million), 'Chinese Democracy' would be an undeniable masterpiece, but considering the circumstances, some of this work seems shoddy. I get the impression most of the 13 songs were written between 1993 and 1999, and Rose merely spent six or seven years touching them up in the studio. One is forced to wonder if a track like 'Madagascar' was only recorded 75 or 80 times, which calls Axl's alleged 'maniacal perfectionism' directly into question."

Read the entire review here

Molim boga da je aprilska sala posto koliko ja znam chinese democrasy bi trebao da bude album na dva diska
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
@darthmaul
To je aprilska sala nekog novinara, 100%, citao sam pre neki dan na jednom GN'R forumu Smile. A inace Chinese Democracy bi trebao da bude ne 3 CDa !

@Deadhorse
To sto si DL-ovao - salji dalje Smile. I ... sta kazes za Catcher-a i Better?. Ako slusas Beatles-e i te starije grupe (sa naglasenim klavijaturama) ondaK ti se Catcher sigurno svideo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Guns N' Roses forever

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2920
Zastava Arandjelovac
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
meni su ok sve pesme,ali cini me se da je cather stravrno mnogo,mnogo dobra stvar.......a better je ok sve ne pocne on i never wanted.... inace sve je do jaja.........
a u vezi chinese democracy bilo bi mnogo jako da izadje kao tri cd-a,bila bi dobra fora apetite 1 cd pa illuson 2 cd a Chinese democracy 3 cd.......(a izmedju po jedan cd lies i spagethi) hehe Smile
IP sačuvana
social share
"All men betray, All lose heart! I don't want to lose heart!......I want to believe"

"Music is subjective, GNR are more than just music. Those who have been riding along may know that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
E pa bas TO 1, 2, 3 Smiley ... jos ako kvalitet albuma bude priblizno ova 2 prethodna albuma bice pizdarija Smiley.

A ako niste culi Slikworms i Rhiad and the Bedouins NECE biti na album-u/-ima. A vrlo je moguce da ni Oh My God nece biti na CD. Ja mislim da je ovo dobro, posto OMG je vec izlizana, a i govori o kvalitetima drugih pesama koje ce se tu naci Wink Smiley.

A kako da Catcher ne bude dobra pesma, kad je Brian May svirao gitaru, a Axl piano + vocali ... dobitna kombinacija. U jednom intervju-u (iz 2002) Axl je rekao da bi Cathcer In The Rye mogla biti 2. ili 3. singl. Bas bih voleo da vidim da neko izda takvu neku "Queen/Lennon - like" pesmu u ovom rap-vremenu.
« Poslednja izmena: 29. Mar 2006, 16:57:22 od Live_And_Let_Die »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Guns N' Roses forever

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2920
Zastava Arandjelovac
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mene malo podseca na imagine....
mislim da ce biti sasvim neke druge pesme sto je super mada su blues i madagscar sasvim dobre pesme..... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung G880
appearing with "Rock In Rio - Lisbon"

Sat   05/27/06       Lisbon, POR      World Stage - Bela Vista Park 

Guns N' Roses

Fri   06/09/06       Dublin, IRE      RDS Arena 

appearing with "Download Festival"

Sun   06/11/06       Donington, UK      Donington Park 

Guns N' Roses

Tue   06/13/06       Prague, CZE      Sazka Arena 
Thu   06/15/06       Warsaw, POL      Legia Stadium 
Tue   06/20/06       Paris, FRA      Palais Omnisports 
Mon   06/26/06       Stockholm, SWE      Stockholm Globe Arena 
Sun   07/02/06       Nijmegen, NET      Goffert Park 
Wed   07/05/06       Helsinki, FIN      Hartwall Arena 
Thu   07/06/06       Helsinki, FIN      Hartwall Arena 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Guns N' Roses forever

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2920
Zastava Arandjelovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Slash says that he has hasn't quit VR
VELVET REVOLVER/ex-GUNS N' ROSES guitarist Slash spent time at a Los Angeles recording studio on Friday (March 31) laying down a guest guitar solo on an album from an up-and-coming female singer that is being produced by one-time GUNS N' ROSES producer Mike Clink, informed sources have told BLABBERMOUTH.NET. When asked about his current status in VELVET REVOLVER, Slash reportedly responded that as far as he knew he was "still in the band," despite rumors to the contrary.

source www.heretodaygonetohell.com

i pored njegove izjave ja sam utripovao da ce da pomiri sa Axl-om..........joj sto bi to bila dobra stvar....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.00
"i pored njegove izjave ja sam utripovao da ce da pomiri sa Axl-om..........joj sto bi to bila dobra stvar...."
slazem se druze al mislim da se to nece dogoditi , na zalost svih pravih obozavaoca  G`N`R`-a    Smile
eeeeehh kad bi se bar jos jednom okupili u onom sastavu i odradili jednu dobru turneju po svetu,to bi bilo za istoriju  Smile
Ne znam samo sta se moze ocekivati na repertoaru pesama na koncertu u Budimpesti-ako se stvarno tamo pojave...Hoce li pevati i stare pesme ili.....?  Smile
« Poslednja izmena: 05. Apr 2006, 12:17:15 od petarns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 75
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Mar 2026, 23:35:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.