Cisto sumnjam da ce poceti da se registruju da bi bili na forumu...mozda ce neki broj ljudi napraviti accounts da bi imalo pristup korisnim stvarima na sajtu....
Pokusavaju da otvore posto ih dovede google pa im je to refferer pa pise da pregledaju, ali ne vide nista = server ne mora da generiste nista sem one forme koja se prikazuje svim gostima
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!