Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 22:04:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: >>Završna reč<<  (Pročitano 28442 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
1.Zašto Koštunica nije zabranio oružanu pobunu JSO-a.

какве везе има коштуница са јсо? Smile
коштуница је био председник савезне републике југославије а јсо је тада била у надлежности владе републике србије на чијем је челу био....гле чуда...директор ђинђић Smile
немој испадати смешан па слепо веровати нечему шта си видео у трећеразредном документарцу патолошких фашиста и комплексаша него си сам могао проучити уређење државе у тадашњем тренутку па не би понављао дебилна питања Smile
то је иста ствар као и када су кретени вртили причу да је коштуница 3 месеца спречавао да се ухапси раде марковић....да се подсетимо....раде марковић је био директор државне безбедности србије а дб је била у надлежности опет...гле чуда...владе србије......и још једно мало подсећање....од октобра 2000 до јануара 2001 је постојала влада србије која је била сачињена од представника спс и дос с тим да је дос у сваком министарству имао по два човека а спс једног....а ко је контролисао такву владу? па наравно дос са све ђинђићем...и нека ми каже да чланови доса нису могли да прегласају коштуницу на сваком колегијуму Smile

Citat
2.Zbog čega je legija nakon hapšenja odveden na sastanak sa Koštunicom,ministrom policije,vojnim licem i glavnim Rts-a umesto kod sudije da mu odredi pritvor?

колико ме сећање служи....коштуница није био тамо...а остали на суд и ако се докаже да су починили кривично дело-правац робија

Е хебига Мргец растурио си тему у пет реченица. Smile
Читам генијалце о економији и Ђинђићу? Smile
Па шта да кажем тим генијалцима? Smile Идите на пробно тестирање УСА оружја добићете хљеба. Smile
Ђинђић је позивао на бомбардовање Србије,наручивао исто то бомбардовање.Удјел му је исти као и у налогодаваца попут Геншера,Блера и Клинтона. Smile
Па ништа осим што би он морао оправдати оних 70 милиона долара које је добио од кобиле Олбрајтове,
а сада умјесто њега МОРАЈУ ови што су на челу државе Србије,а уколико се то не заустави ови што су на челу будућег прцвољка са дугом историјом,а уколико буде од Србије остала само историја онда се можете хебати са тим глупостима о економији када ће вам над главом сједити неки Џезвудин бог с вама.

Ах да,не вјерујте мени ја вјерујем у Сороша и папу да им пас матер хебе.

A ti si bio pored njega kad je on pozivao, jel? Smile Idi to pricaj malim decama druze.. Smile

Svi znaju sta se izdesavalo za vreme atentata, ko je narucio i zbog cega.

Kao sto se zna i za Borisa Trajkovskog i niko ne sme da govori, niti se dozvoljava da se otvori ponovo slucaj. Smile

А ти ниси био крај њега? Smile Како ти знаш шта се дешавало за вријеме атентата србине Енисе
колатерално штето српског народа? Smile Фака ми се за твој атентат,а за мене обављање шинтерског
посла. Smile

Nisi ni ti bio.. Smile Ko drugo nisam srbin i ne mogu nikako da bidem kolateralna steta srpskog naroda. Smiley

Od seselja i milosevica je xyz puta bolji, tako da.. Smile

Енисе...................................... Smile.........................................Србендо зашто ниси прочитао мој
пост до краја? Smile
Знам са ниси србин јер би се само србин дегенерик никнејмово  као Енис Smile
Хајде прочитај до краја мој пост па ћеш видјети шта сам рекао за тебе. Smile
Иначе пун ми је к***ц паметњаковића који ваде цитате из контекста и одговарају апсолутно
погрешним особама.Хајде живота ти прочитај мој пост до краја па онда критикуј мој став. Smile
опет ти кажем да ја тебе Енисе апсолутно разумијем и вјеровао ти мени или не оправдавам у твојим ставовима. Smile Прочитај комплет пост а и не мораш ствар је воље. Smile

Ne mora da znaci da kao predsednik vlade to uradi.
Recimo Voja  karakter, je da bi dobio mesto premijera sa 8% glasova, obecao pismeno Tadicu da ce ga podrzati za predsednika, pa je isto tako kao posten covvek iskazao svu svoju karakteristicnu mrznju, pa obrisao bulju dogovorom i glasao za 'nekoga' ali ne i za Tadica.Cak su i napravili i medijski slucaj oko toga da Voja ne podrzava Tadica.
Djiki da je ostao ziv, 90% ne bi bio ponovo izabran, toliko mu je pala popularnost, ali evo posle sedam godina mediji napravise kult Zorana Djindjica.
Tako i treba.

И хајде ти мени са својим резоном кажи ал поштено зашто је убијен и на основу чијег налога је
убијен Ђинђић или коме је Ђинђићево убиство одговарало нпр. Smile
..

Struji opozicije:Jul,Sps,Arkanovci,Jso-ovci,Db i čelnici...................... Pola bi završilo u Hagu. Jel dovoljno?
Citat
1.Zašto Koštunica nije zabranio oružanu pobunu JSO-a.

какве везе има коштуница са јсо? Smile
коштуница је био председник савезне републике југославије а јсо је тада била у надлежности владе републике србије на чијем је челу био....гле чуда...директор ђинђић Smile
немој испадати смешан па слепо веровати нечему шта си видео у трећеразредном документарцу патолошких фашиста и комплексаша него си сам могао проучити уређење државе у тадашњем тренутку па не би понављао дебилна питања Smile
то је иста ствар као и када су кретени вртили причу да је коштуница 3 месеца спречавао да се ухапси раде марковић....да се подсетимо....раде марковић је био директор државне безбедности србије а дб је била у надлежности опет...гле чуда...владе србије......и још једно мало подсећање....од октобра 2000 до јануара 2001 је постојала влада србије која је била сачињена од представника спс и дос с тим да је дос у сваком министарству имао по два човека а спс једног....а ко је контролисао такву владу? па наравно дос са све ђинђићем...и нека ми каже да чланови доса нису могли да прегласају коштуницу на сваком колегијуму Smile

Citat
2.Zbog čega je legija nakon hapšenja odveden na sastanak sa Koštunicom,ministrom policije,vojnim licem i glavnim Rts-a umesto kod sudije da mu odredi pritvor?

колико ме сећање служи....коштуница није био тамо...а остали на суд и ако се докаже да су починили кривично дело-правац робија

Е хебига Мргец растурио си тему у пет реченица. Smile
Читам генијалце о економији и Ђинђићу? Smile
Па шта да кажем тим генијалцима? Smile Идите на пробно тестирање УСА оружја добићете хљеба. Smile
Ђинђић је позивао на бомбардовање Србије,наручивао исто то бомбардовање.Удјел му је исти као и у налогодаваца попут Геншера,Блера и Клинтона. Smile
Па ништа осим што би он морао оправдати оних 70 милиона долара које је добио од кобиле Олбрајтове,
а сада умјесто њега МОРАЈУ ови што су на челу државе Србије,а уколико се то не заустави ови што су на челу будућег прцвољка са дугом историјом,а уколико буде од Србије остала само историја онда се можете хебати са тим глупостима о економији када ће вам над главом сједити неки Џезвудин бог с вама.

Ах да,не вјерујте мени ја вјерујем у Сороша и папу да им пас матер хебе.

A ti si bio pored njega kad je on pozivao, jel? Smile Idi to pricaj malim decama druze.. Smile

Svi znaju sta se izdesavalo za vreme atentata, ko je narucio i zbog cega.

Kao sto se zna i za Borisa Trajkovskog i niko ne sme da govori, niti se dozvoljava da se otvori ponovo slucaj. Smile

А ти ниси био крај њега? Smile Како ти знаш шта се дешавало за вријеме атентата србине Енисе
колатерално штето српског народа? Smile Фака ми се за твој атентат,а за мене обављање шинтерског
посла. Smile

Nisi ni ti bio.. Smile Ko drugo nisam srbin i ne mogu nikako da bidem kolateralna steta srpskog naroda. Smiley

Od seselja i milosevica je xyz puta bolji, tako da.. Smile

Енисе...................................... Smile.........................................Србендо зашто ниси прочитао мој
пост до краја? Smile
Знам са ниси србин јер би се само србин дегенерик никнејмово  као Енис Smile
Хајде прочитај до краја мој пост па ћеш видјети шта сам рекао за тебе. Smile
Иначе пун ми је к***ц паметњаковића који ваде цитате из контекста и одговарају апсолутно
погрешним особама.Хајде живота ти прочитај мој пост до краја па онда критикуј мој став. Smile
опет ти кажем да ја тебе Енисе апсолутно разумијем и вјеровао ти мени или не оправдавам у твојим ставовима. Smile Прочитај комплет пост а и не мораш ствар је воље. Smile

Ne mora da znaci da kao predsednik vlade to uradi.
Recimo Voja  karakter, je da bi dobio mesto premijera sa 8% glasova, obecao pismeno Tadicu da ce ga podrzati za predsednika, pa je isto tako kao posten covvek iskazao svu svoju karakteristicnu mrznju, pa obrisao bulju dogovorom i glasao za 'nekoga' ali ne i za Tadica.Cak su i napravili i medijski slucaj oko toga da Voja ne podrzava Tadica.
Djiki da je ostao ziv, 90% ne bi bio ponovo izabran, toliko mu je pala popularnost, ali evo posle sedam godina mediji napravise kult Zorana Djindjica.
Tako i treba.

И хајде ти мени са својим резоном кажи ал поштено зашто је убијен и на основу чијег налога је
убијен Ђинђић или коме је Ђинђићево убиство одговарало нпр. Smile
..

Struji opozicije:Jul,Sps,Arkanovci,Jso-ovci,Db i čelnici...................... Pola bi završilo u Hagu. Jel dovoljno?

Ма јок откуда ти то. Smile
Чеда,Душан,Болек и Лолек..............................................пола би било раскринкано да је повезано са
земунцима и да су мазнули лову коју је Милошевић био "склонио" и да су примили од УСА 70 милиона
$. Smile
То твоје је исто као и ово шта сам ја изњео.

Hajde bre umetnici srpstva da mi odgovorite na drugu stvar.
Ili hajde drugo nesto. Rumunija ima 22 miliona stanovnika i 1,8 miliona penzionera. Srbija sa tri puta manje stanovnika ima 1,6 miliona penzionera?
Za sve je kriv nato i engleski imperijalisti sto su jurili crnje po dzunglama?

Није мрско није мрско. Smile
Penzijski sistem u Rumuniji ce na duzi rok biti ugrozen smanjenjem broja osoba koje doprinose penzijskom fondu, u kontekstu u kojem stanovnistvo zemlje je ostarelo- pokazuje izvestaj Evropske komisije o stanju javnih sistema u zemljama clanicama, ali i o efektima finansijske i ekonomske krize po sisteme privatnih penzija. Da stanovnistvo Rumunije, ali i cele Evropske Unije ostare, zna se vec vise godina, i zato je jos 2001- ve godine u Rumuniji stupio na snagu Zakon o progresivnom povisenju uzrasta odlaska u penziju i, sa doticnim zakasnjenjem, uvodjen je sistem privatnih penzija. Prema predvidjanjima Zakona 19 iz 2000- te godine o javnom sistemu penzija, zene odlaze u penziju u 60 godina a muskarci u 65, sto ce se progresivno ostvariti do 2014- te godine, s obzirom da u ovom trenutku zene odlaze u penziju u 58 godina i 7 meseci, a muskarci u 63 godina i 7 meseci. Sada, u Rumuniji, odnos izmedju aktivnog osoblja i penzionera jeste od skoro 1 prema 1. Ostarenju stanovnistva pridodaju se i prevremena penzionisanja koja su bila cesca pocetkom ’90- tih godina kao i rad na crno i niska stopa zaposlenosti starijih osoba.

Ово та европска унија.............ццц. Smile 22 милиона становника,а 1,8 милион запослених.
Пуууу јебем ти бједу и ЕУ са толиком стопом запослених.Па није чудо што су румуни хапачи
прве категорије када им папа и Лондон воде државу.
Србија је гигант по проценту запослених у односу на европског комшију. Smile

У Србији порушеној од стране фашиста из Ватикана и Лондона која је три пута мања по броју
становника од европског комшије тренутно има 1.857.291 запослених радника што је у односу
на европског комшију податак који је сан снова или потреба за триплирањем броја запослених
како би се достигла стопа запослености јадне,сиромашне Србије брале.

IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Mislim da cu morati da citiram Skorpionov tekst .. a da odgovorim na Galetov  Smile ....

Zasto ?

Zato sto na Skorpionove mamurne  besmislice i ne vredi odgovarati ....  Smile ... Kad dublje razmislim , ne vredi ga ni citirati ....  Smile

Djindjica je ubio Kostunica , prethodno je pucao iz bestrzajnog topa na kamere Studija Bleee - da unisti traku ! Sto svima nama govori da je DSS dugo i pazljivo planirao atentat .

Veruovic je dobio sacmu u dupe , od istog metka koji je razvalio Djindjica , ali to je zato sto se metak izlizao u toku ....  putanje .... Mora se pohvaliti kolegijalno reagovanje obezbedjenja - prvo su poveli u bolnicu kolegu Vruovica , pa tek posle pola sata premijera ....

Da nije bilo Janjusevica , Bebe  i Cede - koji je dojurio iz Ital.. upss .. Svajcarske - pravu istinu nikada ne bismo saznali .....  Smile .... Ovako nam je svima jasno da je Budala planirao da bude ministar prosvete , Pacov ministar pravde a Zvezfan ministar vojni .....

Saka cast Covicu , onoj rakijasici Micic .. Koletu koji je ponudio vojsku ... i ostalim prisebnim ljudima ... Srbija bi , da nije bilo njih pala u ..zaborav ....
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 09:04:01 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Srpska Nikol Kidman Smile

Eee,kad se setim Vojinog govora 6-7 oktobra....Život mi se smuči. Jedan ton glasa,bez promene petnaest minuta brljavi kao da čita. Nikad mi se nije dopadao baš kao ni Sloba za kog sam znao da će nas sahraniti čim sam video slike na svim mogućim vozilima 1987 god.

Sećam se da sam u vezi Voje pomislio dok je držao govor na trgu.."O jbt,biće sve ok bez obzira...Ali..Gde nadjoše ovog jebote..."

Zaista je delovao kao tuta frunta.

где га нађоше?
то мораш питати директора ђинђића(мислим да ти то могу средити мали зелени Smile ) јер га је он предложио а остали лидери доса подржали Smile
вероватно су га предложили зато што он није имао ниједну мрљу на свом имену,никад није био у савезу комуниста док су сви остали били титини пионири,никад се није састајао са милошевићем за разлику од нпр ђинђића који је доста времена провео на милошевићевом канабету...има тога још али теби не вреди објашњавати
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
@Lepi Bora
Ja sam sretan kad me ruski smradovi zaobilaze.
Daleko vam lepa kuca. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
@Lepi Bora
Ja sam sretan kad me ruski smradovi zaobilaze.
Daleko vam lepa kuca. Smile Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

Eee,kad se setim Vojinog govora 6-7 oktobra....Život mi se smuči. Jedan ton glasa,bez promene petnaest minuta brljavi kao da čita. Nikad mi se nije dopadao baš kao ni Sloba za kog sam znao da će nas sahraniti čim sam video slike na svim mogućim vozilima 1987 god.

Sećam se da sam u vezi Voje pomislio dok je držao govor na trgu.."O jbt,biće sve ok bez obzira...Ali..Gde nadjoše ovog jebote..."

где га нађоше?
то мораш питати директора ђинђића(мислим да ти то могу средити мали зелени Smile ) јер га је он предложио а остали лидери доса подржали Smile
вероватно су га предложили зато што он није имао ниједну мрљу на свом имену,никад није био у савезу комуниста док су сви остали били титини пионири,никад се није састајао са милошевићем за разлику од нпр ђинђића који је доста времена провео на милошевићевом канабету...има тога још али теби не вреди објашњавати
Koštunica je bio jedna teška lenština, par exelans. Dupetom nije mrdnuo u borbi opozicije protiv sps/jul/S(loba)/M(ira) vlasti. Na kraju krajeva niko nije ni znao za tog anonimnog mačkara do malo pre petog oktobra. A onda su ga dovukli na binu.
  Nemam ni 2 grama poštovanja za tog fazana.

Citat
Чеда,Душан,Болек и Лолек..............................................пола би било раскринкано да је повезано са
земунцима и да су мазнули лову коју је Милошевић био "склонио" и да су примили од УСА 70 милиона
$. Smile

@yetyou
 Meni je "izvor" logika a tebi tabloidi...

« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 22:30:39 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

где га нађоше?
Koštunica je bio jedna teška lenština, par exelans. Dupetom nije mrdnuo u borbi opozicije protiv sps/jul/S(loba)/M(ira) vlasti. Na kraju krajeva niko nije ni znao za tog anonimnog mačkara do malo pre petog oktobra. A onda su ga dovukli na binu.
  Nemam ni 2 grama poštovanja za tog fazana.

Citat
$. Smile

@yetyou
 Meni je "izvor" logika a tebi tabloidi...

Можда ти је невјероватно али још неко размишља логиком јер таблоиде не читам у принципу.

Коме је највише одговарало да се убије Ђинђић? Smile
Шта се издешавало након Ђинђићевог убиства? Smile

Ето мало размишљај о овоме,наравно уколико желиш. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Boro, izvrsna analiza. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
 Pa,kome je najviše odgovaralo? Onima koji su protiv njega jbte šta očekuješ da sad kažem-da ga je ubila majka Smile?

Šta se dešavalo posle? Misliš na Sablju?  Posle je došao garfild na vlast.

Da se razumemo nešto.Koliko god mi gadan koštunica bio-on ima čovek i porodicu i sve i čisto sumnjam da je umešan ali da nije radio ustavom obavezan posao nego je zastrašivao kao glavnokomandujući vojskom i nije sprečio JSO da paradira sa borbenom gotovošću. Zato je ekipa i izašla i blokirala deo puta.

Ja znam 1000% da bi im u svakoj zemlji j*bali ali SVE po spisku. Prvo bi izolovali područje a ako ovi ne bi odložili oružje potamanili bi ih kao zečeve to ti garantujem. Posebno u USA. Čuj molim te-protest pod punom opremom??? Pa to je bre skoro pred državni udar alo bre! A mačkar je držao vojsku i doveo državu u krizu izjavama tipa:"Ti mladići samo protestuju u svojoj "odeždi" a u čemu će drugo.."  Znači krembil hard core Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
nije radio ustavom obavezan posao nego je zastrašivao kao glavnokomandujući vojskom i nije sprečio JSO da paradira sa borbenom gotovošću.

РС - МУП - ЈСО

СРЈ - МО - ВЈ

Је л' увиђаш разлику?
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 23:08:07 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 22:04:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.