Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 14:19:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: >>Završna reč<<  (Pročitano 28430 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Tako su mislili da ce Voja strucnjak za pravo da se najebe matere Hagu.
A za njegovo vreme su otisli najveci broj njih u Hag.

dobrovoljno,za razliku od njegovog prethodnika koji je isporučivao na Vidovdan,da se još više posere po srbima
Auh, auh, auh
lele, lele, lele

Sto se tice Vidovdana, Sloba drugi dan nije ni zasluzio imajuci u vidu kako je valjao srpsku istoriju po blatu samo da bi obogatio svoju kamarilu.
Zamisli bre balvanu neovejani Cara Dusana, Boska Jugovica i ostale vitezove sa 20-im vekom i Slobinim Legijom, Zvekijem, Arkanom, Gumarem, Duchom Shiptarom.
Cime bre Srbine razmisljas? Dupetom da mislis pa bi bolje razmisljao.
Pa kada se onom dezerteru iz Legije stranaca digo otisao da ga uhapsi.Na sta je bre srozao drzavu za koju su milioni ginuli?
Pa kad mu se digo qrac, pucao u ovog drugog, sto mu nije bilo po volji.

Halo bre sedam i po miliona Srba, zavisi od volje polupismenog legionara dezertera.

Ili mozda imas neku trospratnicu od Shiptarskih para u Kaludjerici, pa imas razloga da lupas gluposti?

Он је мислио на Шешеља а не на друга Слободана тако да је твоја прича као реплика на његов пост
тоталан оффффффффффффрррррккккккк. Smile

Шешељ јесте отишао добровољно и нису га хапсили криминалци у договору са криминалцима као
што је то урађено Слободану и то баш на Видовдан дан у очи којега су највеће српске главе падале
и то јесте њихов идиотлук дајући материјал за Слободанове поштиваоце што ја лично нисам ни у сну
али једноставно је тако.
Pa nije Seselj isporucen na Vidovdan. Citaj mu post i moj odgovor, nemoj da brzas.

Па он је говорио да је Шешељ отишао добровољно и да није испоручен као Милошевић којега су
његови насљедници испоручили за видовдан.
Јебига ја тако протумачио па сам из тога разлога написао шта сам написао,а везано за Слобовдан.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
@Gale10
Na takve nazovi Srbe i treba se iskenjati.Ono sto sam ti pomenuo je da ti pokazem na sta je sveo srpstvo, a ti nisi dalje od pecinara cija zenska gleda slavsku ikonu i pita dal svetac krese u nebesku Srbiju bez vadjenja i koliki mu je.
Vidi se iz tvojih postova.
Vidovdan bez kvaliteta, je kao i svaki drugi dan.

Danas u Srbiji na Vidovdan moze lako i rat popova da izbije. Evrichi prave chuda i za Vidovdan.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2010, 11:02:20 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
znači nisi našao ništa,pa ćeš sad da sereš i po svecima,ikonama...   bravo   Smile

Citat
Vidovdan bez kvaliteta,je kao i svaki drugi dan.

stvarno dubokoumno

a to što seru po nama kad hoće i ko hoće,ako već nemogu da sprečim,za razliku od tebe ja neću da volim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
znači nisi našao ništa,pa ćeš sad da sereš i po svecima,ikonama...   bravo   Smile

Citat
Vidovdan bez kvaliteta,je kao i svaki drugi dan.

stvarno dubokoumno

a to što seru po nama kad hoće i ko hoće,ako već nemogu da sprečim,za razliku od tebe ja neću da volim
wrong bato very wrong
Nisam ja po ikonama nego po onima sto simuliraju veru u ikone.
Reci cu ti ja sta sam voleo: dobro pice i da se ujutro budim sa njuskom medju tvrdim zenskim sisama.
Politika mi nije jaca strana, jer nisam od struke a i nisam vican lazima i kradji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Citat
Nisam ja po ikonama nego po onima sto simuliraju veru u ikone

ti si inače oličenje vere,samo je tvoj deda slavio slavu i palio sveću,pa tebe dade na zadatak dam objasniš ko je vera a ko nevera  Smile  pusti ti to nego drž se još dobre kapljice i ostalog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Citat
Nisam ja po ikonama nego po onima sto simuliraju veru u ikone

ti si inače oličenje vere,samo je tvoj deda slavio slavu i palio sveću,pa tebe dade na zadatak dam objasniš ko je vera a ko nevera  Smile  pusti ti to nego drž se još dobre kapljice i ostalog
E pa nesto da si i ti u pravu. Smile Smile Smile
Bolje da me zavede zensko dupe, nego bradati udbas.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2010, 12:00:56 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
Citat
1.Zašto Koštunica nije zabranio oružanu pobunu JSO-a.

какве везе има коштуница са јсо? Smile
коштуница је био председник савезне републике југославије а јсо је тада била у надлежности владе републике србије на чијем је челу био....гле чуда...директор ђинђић Smile
немој испадати смешан па слепо веровати нечему шта си видео у трећеразредном документарцу патолошких фашиста и комплексаша него си сам могао проучити уређење државе у тадашњем тренутку па не би понављао дебилна питања Smile
то је иста ствар као и када су кретени вртили причу да је коштуница 3 месеца спречавао да се ухапси раде марковић....да се подсетимо....раде марковић је био директор државне безбедности србије а дб је била у надлежности опет...гле чуда...владе србије......и још једно мало подсећање....од октобра 2000 до јануара 2001 је постојала влада србије која је била сачињена од представника спс и дос с тим да је дос у сваком министарству имао по два човека а спс једног....а ко је контролисао такву владу? па наравно дос са све ђинђићем...и нека ми каже да чланови доса нису могли да прегласају коштуницу на сваком колегијуму Smile

Citat
2.Zbog čega je legija nakon hapšenja odveden na sastanak sa Koštunicom,ministrom policije,vojnim licem i glavnim Rts-a umesto kod sudije da mu odredi pritvor?

колико ме сећање служи....коштуница није био тамо...а остали на суд и ако се докаже да су починили кривично дело-правац робија

Е хебига Мргец растурио си тему у пет реченица. Smile
Читам генијалце о економији и Ђинђићу? Smile
Па шта да кажем тим генијалцима? Smile Идите на пробно тестирање УСА оружја добићете хљеба. Smile
Ђинђић је позивао на бомбардовање Србије,наручивао исто то бомбардовање.Удјел му је исти као и у налогодаваца попут Геншера,Блера и Клинтона. Smile
Па ништа осим што би он морао оправдати оних 70 милиона долара које је добио од кобиле Олбрајтове,
а сада умјесто њега МОРАЈУ ови што су на челу државе Србије,а уколико се то не заустави ови што су на челу будућег прцвољка са дугом историјом,а уколико буде од Србије остала само историја онда се можете хебати са тим глупостима о економији када ће вам над главом сједити неки Џезвудин бог с вама.

Ах да,не вјерујте мени ја вјерујем у Сороша и папу да им пас матер хебе.

A ti si bio pored njega kad je on pozivao, jel? Smile Idi to pricaj malim decama druze.. Smile

Svi znaju sta se izdesavalo za vreme atentata, ko je narucio i zbog cega.

Kao sto se zna i za Borisa Trajkovskog i niko ne sme da govori, niti se dozvoljava da se otvori ponovo slucaj. Smile

А ти ниси био крај њега? Smile Како ти знаш шта се дешавало за вријеме атентата србине Енисе
колатерално штето српског народа? Smile Фака ми се за твој атентат,а за мене обављање шинтерског
посла. Smile

Nisi ni ti bio.. Smile Ko drugo nisam srbin i ne mogu nikako da bidem kolateralna steta srpskog naroda. Smiley

Od seselja i milosevica je xyz puta bolji, tako da.. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6230
Ja sam se nadao ove godine da ce Toma da polozi venac na Djikijev grob, ali dogodine ce sigurno. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2010, 17:21:58 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja sam se nadao ove godine da ce Toma da polozi venac na Djikijev grob, ali dogodine ce sigurno. Smile Smile Smile

па положиће по протоколу кад буде председник владе Smile  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

па положиће по протоколу кад буде председник владе Smile  Smile Smile Smile

Мислиш да ће стићи до те позиције? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 14:19:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.