Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 20:04:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: >>>patike<<<  (Pročitano 144919 puta)
Svakodnevni prolaznik

Air Max fan - since 1987

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 240
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 7110
Pa ajde sad da napravimo poredjenje Evo uzecemo prvo ove jedne sto si pre neki dan stavio

A sad ove od juce:

Pogledaj kakvog je oblika na gornjoj patici onaj plasticni umetak sa air max logom a pogledaj sad na donjoj fotki.
Vidis li da umetak nije istog oblika. Drugo pogledaj taj znak na prvoj i pogledaj na drugoj patici. U stvari daj mi nadji takvu originalnu boju pravog air max-a i one sa roze znakom i one sa plavim sto imaju onu boju kao farba za oluke. Takve patike jednostavno nikad nisu postojale. Mislim na originalni air max 90 nekad air max 3. Znaci za bilo koju drugu stvar na forumu nebi je komentarisao, ali ovako kao dugodsnji fan i veliki kolekcionar tih patika moram jednostavno da ukazem da te patike nisu originalne. Uostalom na ebay imate tutorijal gde su jasno objasnjene i pokazane kopije i originali. 95 posto air max 180 i 360, air max 90 i ltd modela sto nose frajeri po Beogradu i unutrasnjosti se mogu kupiti na buvljaku u Pancevu ili u kini za 20 eura na komad. O cenama na veliko i da ne pricamo. dovoljno je u google samo ukucati air max fake tutorial i svaki osnovac moze da nauci da razlikuje divco air max i originalni.
« Poslednja izmena: 27. Mar 2009, 16:46:44 od mige_cacak »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia N97 mini
rekao sam ti..znaci namerno trazim slike po netu,jer su bolje uradjene i sta ti ja znam..
za ova dva modela nisam nasao slike jer ima milion modela i boja maxerica,pa sam ih sam slikao..

a sad nesto da te pitam..
na primer..ti prodajes sir na pijaci u nekom selu..i narod kupuje od tebe,ti imas za porodicu itd..i sad ja,onako iz dosade ili sto sam fan sireva, pred svima kazem da je tvoja krava,od koje dobijas sir,jela radioaktivnu detelinu..
i ti,sta ces meni da kazes?

nadam se da si ukapirao.. Smile
« Poslednja izmena: 27. Mar 2009, 21:02:13 od kentaur_bg »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N81

jel mozes ovaj model, da slikas jos jednom, da vidimo i tu  "pravu sliku"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
rekao sam ti..znaci namerno trazim slike po netu,jer su bolje uradjene i sta ti ja znam..
za ova dva modela nisam nasao slike jer ima milion modela i boja maxerica,pa sam ih sam slikao..

a sad nesto da te pitam..
na primer..ti prodajes sir na pijaci u nekom selu..i narod kupuje od tebe,ti imas za porodicu itd..i sad ja,onako iz dosade ili sto sam fan sireva, pred svima kazem da je tvoja krava,od koje dobijas sir,jela radioaktivnu detelinu..
i ti,sta ces meni da kazes?

nadam se da si ukapirao.. Smile

Па шта је човек погрешно рекао? И сам си дао адресу одакле набављаш патике  и свако ко отвори тај линк види да су фалш патике. Значи није ти он гробарио посао већ си сам себе угробарио (само кад су у питању сликари наивци, остали виде и без тога).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy S
Zasto je ugrobario svoj posao? Covek prodaje to sto prodaje, i ne treba da se laze i prica da su oriinal originala kad nisu. Covek nije ni rekao da su originali vec kako mi se cini, dobre kopije. E sad, onaj kome ove dobre kopije odgovaraju neka kupi, i treba da kupi ako mu se svidja. Oni kojima se ne svidjaju prosto ne moraju da kupe i to je to. Ja u zivotu ovakve patike ne bih kupio. Prvo ruzne su mi ove patike bile i pre 15 godine, a sad i da ne pricam. Dalje, nemam pager niti belu Sergio Tacchini trenerku. Trece, pre cu kupiti patike koje mi se bas dopadnu za 10 hiljada, nego neke na silu za 8.

Sta reci za one koji prodaju kineske telefone? Pa to ne bih uzeo i da nadjem na ulici. Generalno, svaka roba ima svog kupca, tako da nema svrhe ubedjivati se da li je dobro ili nije. Kome su dobre ove patike, kupice ih, kome nisu, nece i kraj price ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N97 mini
@nba
jel vidis datum na slici? slikao sam i isto popodne sam stavio na Burek..znaci,ne pada mi napamet da ponovo slikam patike iz razlicitih uglova..uostalom,ko god je narucio,uzivo se odusevio..

@twice
onda nek otvori posebnu temu o spekulacijama...ova tema sluzi samo za reklamu i oglase,a ne za dokazivanje necijeg znanja..
najmanje sto mi je potrebno ovde..to je da mi neko popuje kakav je znak itd..i tako mi rasteruje musterije..
« Poslednja izmena: 28. Mar 2009, 04:17:51 od kentaur_bg »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Air Max fan - since 1987

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 240
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 7110
Ja ako prodajem sir na pijacu prodavacu sir od svoje krave. Necu prodavati kinesku kopiju sira. Piraterija je zabranjena na forumu. To je poenta price.
« Poslednja izmena: 28. Mar 2009, 10:42:13 od mige_cacak »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Covek nije ni rekao da su originali vec kako mi se cini, dobre kopije.

Кад је то рекао? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy S
Citat
Covek nije ni rekao da su originali vec kako mi se cini, dobre kopije.

Кад је то рекао? Smiley

tamo negde unazad ... ne znam stvarno gde tacno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N97 mini
@mige
to reci ovima sto prodaju diskove po forumu

@twice
ja sam lepo rekao odakle su patike..za neke patike sto sam gledao po radnjama,stvarno ne mogu da nadjem razliku..i to ja koji se 2 godine bavim time,tako da dovodim u pitanje izvor nabavke nekih butika po bg-u..
svaka patika ima etiketu i dolazi u kutiji..na kvalitet,ako obratis paznju od mnogih kupaca ovde,niko se nije zalio,tako da ne znam vise sta da kazem..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 20:04:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.