Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 22:17:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: >>>patike<<<  (Pročitano 144928 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung S8
mozda ce biti malcice skuplje..ali ne mnogo..a mozda nece uopste..zavisi.. Smile
meni je u interesu da dam jeftinije,jer ce vise uzimati od mene..
jos nekoliko ljudi prodaje ove patike,ali oni deru..od 85e pa na vise.. Smile Smile

85 E je previse... Smile i sve preko toga je cisto uzimanje para,bile one 100x infrared ili ne.Jedino cena moze biti opravdana ako su patike AAA klasa,a sto naravno nisu,vec tri - cetiri klase ispod...Moj mladji brat od strica lozi se na Air Max,njemu je stric doneo 360 freerun AAA klasu iz Mineapolisa i tamo ih platio 130 dolara....ja sam njegove patike drzao x puta u rukama,kao i one iz Delte,Max sporta i slicnih radnji,kvalitet ovih patika iz Amerike je neuporedivo bolji,patike su u svim segmentima kvalitetnije,djon,preklapanje,jezik,ulozak...a kamoli od nekog levog koji ih prodaje za 85 E pa na vise...mislim,ne kapiram... Smile

Ja imam Air Max wright kupljene u Nemackoj,platio ih 140 E,klasa je A...tako da 85 E...ne,jos uvek mi nije jasno... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 497
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 5
ja sam njegove patike drzao x puta u rukama,kao i one iz Delte,Max sporta i slicnih radnji,kvalitet ovih patika iz Amerike je neuporedivo bolji,patike su u svim segmentima kvalitetnije,djon,preklapanje,jezik,ulozak...
Brate mislim da kod nas i u nekim extra radnjama niko ne moze da ti garantuje da su A klasa,ma koliko ih ti platio.
Kupio sam ja LTD za 14000,pa su se cele ofucale.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2008, 22:02:23 od Cvrcak91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung S8
ja sam njegove patike drzao x puta u rukama,kao i one iz Delte,Max sporta i slicnih radnji,kvalitet ovih patika iz Amerike je neuporedivo bolji,patike su u svim segmentima kvalitetnije,djon,preklapanje,jezik,ulozak...
Brte mislim da kod nas i u nekim extra radnjama niko ne moze da ti garantuje da su A klasa,ma koliko ih ti platio.
Kupio sam ja LTD za 14000,pa su se cele ofucale.

Matori ja sam radio u Delti i Nike Shopu,tako da shodno mogu da kazem da se veoma dobro razumem u patike,jer sam ljubitelj istih...i mogu ti reci da patike u Beogradu,tj;makserice,od 12,13 i 14 soma,nisu BBB klasa,a kamoli bar A.

Ortak sa faksa je kupio wright kao moje,jeste da ih je kupio dva meseca ranije,znaci ja moje imam ukupno 8 meseci,a on njegove 10,znaci skoro godinu dana,vazdusni djon mu je pukao na levoj patici i takodje ulozak se izvukao... Smile

A mojima nije nista,a igrao sam x puta basket u njima kada ne ponesem kosarkaske patike i fudbal jedno 2,3 puta...

Mada,sve je to relativna stvar... Smile imam i jedne 90 - tice infrared,kupio sam ih na buvljaku za 2500 dinara,imam ih skoro 4 meseca,ali pukao im je djon dole i to na obe patike...ali lepo su posluzile tih 4.... Smile Smile

Inace,evo jedan savet...na maksericama ti je sve u preklapanju...ja cim vidim preklapanje,znam koja su klasa... Smile Smile Smile

Mada ja nisam ljubitelj maskerica...vise volim basket patike...Dzordanke,LeBron James,Carter,Bryant i slicne... Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2008, 22:10:38 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 497
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 5
Tako da brate vise se isplati da uzmes 3 para ovih po 5000,nego jedne od 15000,koje je prodaju kao original,a to nisu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows Vista
Browser
Google Chrome 0.4.154.29
mob
Nokia e72
sta mu to dodje "preklapanje" ?
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung S8
sta mu to dodje "preklapanje" ?

To su ti slojevi na djonu ispod vazdusnog...malo je teze objasniti,moram da pokazem...ovako otprilike...kopije obicno imaju dva neravna sloja,sto se vidi po liniji koja ide po njima...original nema nijedan,sve je jedno isto...takodje ,okrenes patike naopacke i opipas im djon...original,tj AAA ima cistu mekanu gumu,koja prija pri dodiru...kopije obicno imaju tvrdu gumu iz vise sloja ili plastike...

Ali najjednostavnije je da opipas vazdusni djon,tu se najvise vidi razlika...dovoljno je da uporedis tako sto ces da odes u Djak,primer i pipnes vazdusni djon tih maskerica,pa posle kopije...razlika je vise nego ocigledna.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia N97 mini
ne znam..to za 85e sam rekao da drugi likovi traze,ne ja..jeftiniji sam.. Smile
a sto se tice vazdusnih djonova..niko nikada mi se nije zalio ijedan kupac..
jedino prosle godine jedan mali idiot sa banovog brda,3 puta me cimao da mu menjam jedne 360-ice..ladno nije znao koji broj nosi..prvo rekao 44,a onda se smilovao na 42..
i jos mu donesem neotpakovane tike,jos mirisu na svezinu inostranstva..kad ono,zgazila budala na neki sraf ili ekser,sta li je vec..i naravno,pukao mu djon..
zove me i kao:"brate,puko mi djon,aj mi zamenis i te fore"
reko brate..mene si nasao.. Smile
rupetina mu viri.. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia N97 mini
pogodite sta ima novoooooooooooooooooo.... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
INFRARED!!!!!!!!!!!!!!! (kolicine ogranicene) Smile

IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung S8
ne znam..to za 85e sam rekao da drugi likovi traze,ne ja..jeftiniji sam.. Smile
a sto se tice vazdusnih djonova..niko nikada mi se nije zalio ijedan kupac..

Ma ne kazem ja za tvoje patike,nego uopsteno... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia e72
aha, malo sutra si jeftiniji Kentaure... ccc  Smile
trazis 90 eur. za infrared's  Smile
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 22:17:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.