Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:20:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: >>>patike<<<  (Pročitano 144471 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Za sve pljuvace ja mogu da kazem da sam u aprilu uzeo Air Max 360 od kentaura i dan danas se nisu sjebale (ni djon se nije izlizao, ni materijal se nije pocepao negde).
Za udbonost mogu da kazem da su veoma udobne (nigde ne kolju) za razliku od Lebronki koje sam kupio u Delti pre par godina za 6000 koje me kolju samo tako na petama pa izbegavam da ih nosim. Za koji dan uzimam opet od kentaura neke tike Smile
« Poslednja izmena: 01. Nov 2008, 09:49:46 od Lamarcus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Guns don`t kill people, I do

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone
Nego oce li stici skoro infrared??
IP sačuvana
social share
Rode donose decu - Pauk odnosi auta!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia N97 mini
trudim se svim silama da ih iskopam..ne brini,napravicemo nesto.. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 105
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Apple iPhone 4S
ja sam  juce proveo ostatak dana u ovima koje sam kupio od kentaura i tvrde su kao kamen,pete su me ubile.Prednji deo guma se savija kada hodam dok sa ovim drugim koje sam uzeo u prodavnici je druga prica.Moj savet bolje skupite jos kinte pa uzmite ko covek u prodavnici i uzivajte a ne ovakve kopije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 256
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 3310
kentaure nije li cudno sto ne dajes patike u original kutiji lik je rekao si mu utopio kutiju sa razlicitim brojem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N97 mini
a mislis li da u onoj hrpi patika sad mogu da nadjem pravu kutiju? uzeo sam prvu koja mi je pala pod ruku..stvarno ne znam sto vam je ona toliko bitna..
a i sa njima se izbegava rad jer je dosta kabasto,a i zbog prevoza..
nije to delta pa da je izlozeno na polici..

@madness
stvarno ne znam u cemu ti je fora da sad 24h nekome blatis robu..

u psihologiji bi to nazvali klinacki bes..za male pare ocekuju da dobiju od ptice mleko..
ako je tako,sto na primer kupuju carape na pijaci,3 za 100din i sl. umesto lepo da odu u Adidas i daju 10e za par carapa???

a madness kaze da ga zuljaju.. Smile i to vazdusni djon..
aj da je rekao za 90-ice..nego za 360-ice..na koje se niko ne zali..to je stvarno ono.. Smile Smile Smile
decko,skupi pare pa idi u deltu...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 105
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone 4S
heh meni nisu problem pare nego mi vise dosta vas prevaranata,za kutiju si mogao lepo da navedes da je neces poslati tj originalnu a ne da lazno obecavas.I sad ja ispadam da ocekujem za male pare malo a ti si u prethodnim postovima hvalio kako su to sve originali nema kopija itd.Kada si vec tako posten sto lepo nisi poslao citijem kada sam ti rekao dva puta sms-om a ne mailom kako ne bi zaboravio.I blaticu ti je stalno da se ljudi ne zajebu kao ja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 256
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 3310
moram priznati da sam i ja hteo da uzmem kod kentaura, ali sada nema sanse  Smile   nek zajebe nekog drugog ako moze, a mene? pa nece moci ove noci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 478
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N97 mini
ja svima saljem post expresom zato sto imam razradjen posao sa postom i ljude koji mi salju..city-jem nisam nikad,niti imam vremena da se cimam za to..jel ti krivo sto si dao 200din za postarinu?
uostalom,niko vas ne tera da kupite..dodjite u beograd pa pogledajte robu na licu mesta..ili kupite u radnji,vi sa periferije ste puni para kao i ostali zemljoradnici..
ja nikom ne postavljam uslov da MORA da kupi..nadjem se s covekom,popricam na licu mesta,pokazem mu robu..pa on sam odluci..
ukoliko broj ne valja,nema frke,zamenicemo..
ukoliko dovede par drugova pride,dobije se i popust..i sve bude extra..
a vi neverne tome mozete da blatite robu koliko hocete,dosta njih ovde zna ko sam i sta sam..tako da nemoj da mislis da ces mi mozda upropastiti posao..

« Poslednja izmena: 02. Nov 2008, 13:35:52 od kentaur_bg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 105
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone 4S
nije mi krivo za 200 dinara nego sto lepo nisi odmah mogao da kazes ja saljem post expresom nego si rekao na moje posalji city expresom Vazi.Uostalom nisam zemljoradnik niti tako nesto slicno.A posto dosta njih zna ko si onda prodaj njima svoje kopije i njih varaj.Uostalom ja ne mislim time da cu ti upropastiti posao nego kada te lepo prijavim inspekciji videcemo ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:20:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.