Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 16:34:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GTA V  (Pročitano 157794 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49872
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ako vam se igra toliko svidja i toliko je EPIC prosto je kupite. I ja se pretezno igram piratima. Nemam luksuz da pazarim svaku kampanjicu koju odigram. Ali većinu meni najdrazih naslova sam pazario. Ako imate za komp koji je pokreće sigurno imate lovu i za jednu takvu igru.
« Poslednja izmena: 08. Nov 2014, 09:43:07 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony 
Ja ga verovatno kupujem, najviše zbog Online aspekta. Imam društvo i lepo ćemo da krademo, igramo tenis, vozimo bajseve i skačemo iz aviona. Smile

Mada opet, nema te zaštite koja je skroz nerazbijiva. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
da zastita koju ce razbiti za 2-3 dana
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony 
To i ja mislim. Fora je što sem zaštite online, sve druge su ili bile kontraproduktivne (da ni osoba koja je kupila original ne može da ih igra) ili razbijene.

To ti je ciklus života, neka zemlja sj**e drugoj zemlji ekonomiju, pa se posle čude pirateriji, jer u zemlji no. 2 nemaju ljudi para.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Ja mislim da bi bilo apsurdno, da imam legalnu igru, koja slavi kriminal.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony 
Vlasto, apsurno je kada stavljaš sliku tanseksualaca i kažem onima koji ih gledaju da su gay. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.99
mob
Motorola 
Grand Theft Auto 5 za PC ima duplu DRM zaštitu protiv piratstva?

Na gtaforums.com objavljena je glasina da Grand Theft Auto 5 za PC stiže s dvostrukom DRM zaštitom protiv piratizacije; osim Steam zaštite pirati će se morati boriti i s naprednom Denuvo zaštitom koja još nije probijena.

Član gtaforums.com pod nadimkom Russian Mafia objavio je na navedenom forumu da će novi Grand Theft Auto 5 za PC osim standardne Steam zaštite koristiti i napredni Denuvo DRM.

Denuvo sustav koristi poseban kod koji se mijenja pri svakom pokretanju te se tako trudi onemogućiti piratizaciju igre. Do sada se pokazao vrlo uspješnim budući da dvije najnovije igre koje su zaštićene ovim sustavom, a u pitanju su FIFA 15 i Lords of the Fallen, još nisu probijene.

Iako je ovo samo glasina, a gospodin Russian Mafia nije naveo nikakav izvor informacija, uvrštavanje Rockstar Gamesa kao partnera na denuvo.com stranici čini priču nešto vjerodostojnijom. Doduše, nismo mogli otvoriti denuvo.com ranije danas kako bismo i sami provjerili njihovu listu partnera, pa ćemo morati vjerovati screenshotu stranice koji kruži internetom.

Ako je cijela stvar uopće istinita, nije poznato kako bi navedeni DRM mogao utjecati na samu igru, jer pojedini DRM-ovi osim piratima stvaraju poteškoće i igračima koji su normalno kupili igru, kao ni hoće li se navedena zaštita odnositi na cijelu igru ili samo njezin mrežni aspekt. Taj DRM bi mogao zadati glavobolje i ljubiteljima modova, budući da će sama integracija Denuva možda onemogućiti stvaranje vlastitog sadržaja.

Rockstar Games se još nije službeno oglasio na ovu glasinu pa sve ovo uzmite sa zrncem soli. Službeno je potvrđen samo datum izlaska Grand Theft Auta 5 za PC koji je zacrtan za 27. siječnja sljedeće godine.

Izvor

Edit: Inače Lords of the Fallen se lagano razbija prema Skidrow sajtu, tako da će pre ili kasnije da ili završe sa razbijenom igrom ili StarForce 3 slučajem, gde će zaštita da štiti i od pirata, i od originala.

Neki drugi izvori negiraju ovo :   

http://www.incgamers.com/2014/11/grand-theft-auto-v-will-not-use-denuvo-drm-says-company-co-owner
« Poslednja izmena: 08. Nov 2014, 15:40:08 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49872
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ovo je razlika u grafici između PS3 i PS4

Jedna od najpopularnijih franšiza, GTA će dobiti nov nastavak i to 18. novembra. Nedavno je prikazan video kako će izgledati iz prvog lica, a sada stiže video poređenja grafika između starih i novih konzola.

GTA V biće dostupan za PS4 i Xbox One, a naredne godine dolazi i na računare. Pre nego što konačno počne prodaja igre, iz Rockstara dosta rade na promociji, a jedna od njih je upravo ovo poređenje grafike.

Postavite snimak na fullHD i uživajte u ovoj razlici:

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony 
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49872
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Samsung Galaxy S24
Denuvo DRM sistem zaštite pored Steama

Može se reći da Rockstar Games baš i nema najbolji odnos sa PC gejming industrijom.

Kao što već znate, njihov poslednji naslov Grand Theft Auto 5 je prvo izašao na PS3 i Xbox 360 platformama, a uskoro stiže i na konzole nove generacije, dok će PC poslednji dobiti ovu igru.

Iako to i nije toliko loše, jer je najbitnije ipak da će igra biti objavljena za PC, izveštaj koji dolazi sa GTAforums tvrdi da Rockstar planira iznenađujuć potez za GTA 5 za PC.

Naime, oni planiraju da koriste drugi DRM sistem kako bi zaštitili igru od piraterije, ili konkretnije, potpisali su ugovor da koriste Denuvo, sledeću generaciju DRM zaštite kako bi osigurali GTA 5 od piraterije.

Denuvo je sistem zaštite koji su već koristile FIFA 15 i Lords of the Fallen igre, i on koristi specijalni kod koji se menja konstantno kako bi se osiguralo da se radi o legalnoj verziji igre.

Denuvo veb sajt je već ažurirao svoju listu partnera tako da sada uključuje GTA 5 developera Rockstar Games kao i izdavača Take-Two Interactive.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 16:34:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.