Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:57:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GTA V  (Pročitano 157940 puta)
Ucesnik diskusija

A man chooses, a slave obeys.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 91
Zastava Nis
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
SonyEricsson Xperia Arc S
Nadam se, mi ga čekamo koliko i konzolaši + 6 - 12 meseci Smile
Oni su rekli da mozda nece ni biti PC verzije, zbog piraterije..

Đoka neće biti, jedino nisu napravili Red Dead Redemption (a i njega će, sličan slučaj kao Bully). Svi GTA naslovi su izlazili za PC, pa će i ovaj, nego sada tvrde pazar.
Ma moj brat i ja se nadamo da ce da izadje i PC verzija, nemoj da me pogresno razumes, gledao sam twitch.tv streamove, izgleda opasno, samo pitanje je da li su specifikacije (system requirements) za GTA V one koje su napisanje na sajtu game-debate.com, jer od kupovine novih PC delova za mene nema nista, prosle god sam prsko 20 i kusur 'iljade za graficku napajanje i kuciste  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Nokia 5800 express mus
Veceras mi "stize" Gta  Smile
Ima da se cepa celu noc uz pes.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49896
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
GTA V prvog dana prodaje doneo 800 mil. $

Posle više meseci čekanja, Grand Theft Auto V, konačno se našao u prodaji u SAD, a prvog dana kompanija koja stoji iza igre, zaradila je 800 miliona dolara.

“Grand Theft Auto V prodat je u više primeraka prvog dana, nego ni jedan drugi naslov u istoriji kompanije i GTA serije”, stoji u izveštaju Rockstar Northa.

Konor Šeridan, novinar Games Radar, predviđa da će prodaja GTA V nastaviti da raste narednih dana.

“Kada prodaja u Brazilu i Japanu krene, a igru počnu da kupuju i oni koji uvek izbegavaju gužve prvih dana izlaska u prodaju, GTA 5 mogla bi da premaši zaradu od milijardu dolara za nekoliko dana, a ne nedelja”, rekao je on.

Inače, GTA V je i najskuplja igra ikada napravljena, budući da je koštala 266 miliona dolara. O njenoj popularnosti u svetu možda najbolje govori činjenica da pred svaki izlazak novog nastavka na Zapadu dolazi do pravog "talasa" bolovanja u firmama.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
zamislite vi samo to, kakva atmosfera vlada u Rockstar-u, kad na stotine ljudi godinama prave i napokon naprave jednu takvu igru kao sto je GTA V, i puste je u prodaju, i za jedan jedini dan "vrate" sve te silne milione uložene u igru, i još su na astronomskom dobitku, skoro pa 4 puta više  Smile a to nije ništa koliko će da zarade još na njoj...

Vjerujem i znam da je tako i sa ostalim visokobudžetnim igrama, samo htio samo da naglasim zadovoljstvo svih zaposlenih i ponos posle veoma dobro odrađenog posla  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Apple 5s
zamislite vi samo to, kakva atmosfera vlada u Rockstar-u, kad na stotine ljudi godinama prave i napokon naprave jednu takvu igru kao sto je GTA V, i puste je u prodaju, i za jedan jedini dan "vrate" sve te silne milione uložene u igru, i još su na astronomskom dobitku, skoro pa 4 puta više  Smile a to nije ništa koliko će da zarade još na njoj...

Vjerujem i znam da je tako i sa ostalim visokobudžetnim igrama, samo htio samo da naglasim zadovoljstvo svih zaposlenih i ponos posle veoma dobro odrađenog posla  Smile

Kolko truda, napora i posla ima da se to odradi, zasluzili su...Veliki je to posao Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Samsung Galaxy A52s 5G

Kolko truda, napora i posla ima da se to odradi, zasluzili su...Veliki je to posao Wink

Da, godinama se smišlja ideja kako i šta, a tek koliko traje realizacija projekta, ne možemo ni da zamislimo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49896
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Bio bi fazon da odrade malo realnije, pa da se posle teže pokreneš kad zabodeš u banderu ili tako nešto. Ili ono da nema bazuke u čarapi, nego da moraš u gepek da je staviš il taj neki fazon, a da možeš 2 oružja da nosiš, u zavisnosti kako si obučen.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Bio bi fazon da odrade malo realnije, pa da se posle teže pokreneš kad zabodeš u banderu ili tako nešto. Ili ono da nema bazuke u čarapi, nego da moraš u gepek da je staviš il taj neki fazon, a da možeš 2 oružja da nosiš, u zavisnosti kako si obučen.
Pa to ne bi bio GTA onda  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 83
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:57:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.