Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 10:32:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 240 241 243 244 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GTA 4  (Pročitano 536743 puta)
Svakodnevni prolaznik

Fuck the rest, Skoda's the best ! ! !

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 235
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6500 slide
A necu da menjam komp. drug mi ponudio taj AMDprocesor nov novcat, pa sam mislio da ce biti bolji ... ma ostacu pri svom CPU-u i gotovo ... jos eventualno + 2 giga memorije ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson xperia m2
pitanje:

Imam intel core 2 duo procesor e4600 i graficku geforce 9500gt sa 512 rama i 2gb rama
igra radi super nema da koci ali problem je u tome da posle odredjenog vremena samo zablokira i moram da restartujem racunar.
sta bi to moglo da bude???

Apsolutno isti problem.
Ima li neko resenje ???

koju graficku imas?
kod mene sam resio problem!

ATi Radeonovu HD 2600 XT , ne verujem da je do graficke kad mogu da igram dosta dugo pre nego sto se zablokira.Nekad i do sat vremena a nekad vec u meniju se blokira.
Kako si resio ?

uz graficku mi je instalira program xpert vision i u njemu sam bio prvo podesio sve na maksimum pa sam danas stavio na default i radilo mi bez blokiranja inace u tom programu podesavam graficku karticu!

pa sta si tacno podesio ?
Kako se zove opcija ?
« Poslednja izmena: 15. Dec 2008, 19:16:57 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9
Zastava Velika Plana
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N70
pitanje:

Imam intel core 2 duo procesor e4600 i graficku geforce 9500gt sa 512 rama i 2gb rama
igra radi super nema da koci ali problem je u tome da posle odredjenog vremena samo zablokira i moram da restartujem racunar.
sta bi to moglo da bude???

Apsolutno isti problem.
Ima li neko resenje ???

koju graficku imas?
kod mene sam resio problem!

ATi Radeonovu HD 2600 XT , ne verujem da je do graficke kad mogu da igram dosta dugo pre nego sto se zablokira.Nekad i do sat vremena a nekad vec u meniju se blokira.
Kako si resio ?

uz graficku mi je instalira program xpert vision i u njemu sam bio prvo podesio sve na maksimum pa sam danas stavio na default i radilo mi bez blokiranja inace u tom programu podesavam graficku karticu!

pa sta si tacno podesio ?
Kako se zove opcija ?

opcija performance
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0

za one kojima se dopala tema "Soviet connection" iz ovog nastavka GTA evo iseckanih melodija za mob...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Sony Xperia Neo L
kada pokusam da pokrenem igru pojavi mi se GTA IV error RMN40  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1882
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Duos 2
kada pokusam da pokrenem igru pojavi mi se GTA IV error RMN40  Smile Smile Smile
jesi ti glup ili sta, prelistaj par strana unazad i imas odgovor  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Joj juniore...Nemas SP3!!!!
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 420
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ljudi moze li neko da objasni kako rijesiti problem sa kamerom?Izludjuje me pomagajte!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Mitsubishi sagem
Ljudi moze li neko da objasni kako rijesiti problem sa kamerom?Izludjuje me pomagajte!
ja sam resio problem sa kamerom tako sto sam fizicki iskljucio internet, probaj i ti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Sony Xperia Neo L
a...ja zaboravio  Smile Smile a kako se zove onaj program(ili sta je vec) sto prevari igru,da ne moram instalirati SP3 Smile
da li mi se isplati instalirati sp3(zbog ovog gta,da li ce mi raditi igre npr. cod5)???
« Poslednja izmena: 16. Dec 2008, 21:53:16 od ooooooooooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 240 241 243 244 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Mar 2026, 10:32:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.