Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 13:53:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GTA 4  (Pročitano 495663 puta)
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3953
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Nije nimalo glup primer. Piraterija jeste u suštini krađa.
A ako se ne kupuju originali ne treba da se kupuju igrice uopšte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Apple iPhone
Ovo ne kapiram?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3953
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ovo ne kapiram?

Piraterija šteti industriji igrica. Zato je bolje kupiti jednu originalnu, nego 20 piratskih, jer će pare koje potrošiš otići na dalje unapređenje i poboljšanje igrica, čime smo i mi, igrači, na dobitku. Mada se slažem da bi originali trebalo da pojeftine.

Nazad na temu; ovako će izgledati HUD u GTA IV:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

FULL-HUD.jpg
(528.51 KB, 754x451)
« Poslednja izmena: 15. Apr 2008, 19:41:26 od WC Kengur »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
SonyEricsson k800i i D820
Jos 14 danaaaaaaaa pa izlazi...jedva cekam!!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ovo ne kapiram?

Piraterija šteti industriji igrica. Zato je bolje kupiti jednu originalnu, nego 20 piratskih, jer će pare koje potrošiš otići na dalje unapređenje i poboljšanje igrica, čime smo i mi, igrači, na dobitku. Mada se slažem da bi originali trebalo da pojeftine.
aauuuuu,brate,ala ti volis da citiras milionerske budale i slicne dileje (ne)gamerske industrije...
znas li ti koliko mene zabole sto Gejts i ostali(nebitno...moze bilo koji idiot za primer) nece dobiti 50 miliona dolara,nego 45 miliona dolara mesecno?(figurativno...)Te recenice koje citiras od ljigavaca da neka kompanija kao GUBI silnu lovu godisnje su totalno nebulozne,jer to je kao da ja sad otvorim radnju i nabijem cene i po 4 puta vise nego sto bi trebalo,i lik do mene otvori radnju sa istim proizvodima ali normalnim cenama i naravno,zaradi mnogo vise i narod bude srecan,a ja njega okrivim za to i kazem da sam ja IZGUBIO(ne:"mogao sam da dobijem",vec"izgubio") pare...(malo je losiji primer,jer se ovde radi o kopiranju i preprodavanju igrica,ali hocu da kazem da to sto neko ne dobije pare zato sto je glup i ne zna gde je granica,ne znaci da su drugi krivi za to i ne moze da kaze da gubi pare,jer njemu niko ne otima pare,vec trziste,a to je opet njegova zasluga...)
a za ovo sa kupovinom jedne originalne,a ne 20 piratskih se uopste ne slazem,jer danasnje piratske igrice uopste nemaju greske/nedostatke na sebi,a cak i kada imaju(sto je retko),lepo dobijes patch,i instalira se i sam od sebe...a nekima je sjajno i to sto mogu da nabave neku igru i pre nego sto je ovi puste na trziste.i ako zatreba,dodas patch,ili sacekas sledecu verziju.a sto se tice unapredjenja igrica,ne slazem se,jer polovina programera i timova koji po celi dan i noc prave igrice obicno rade u vise kompanija,upravo zbog nizih plata.najvecu lovu uvek dobijaju direktori,menadzeri i oni visoko na lestvici,koji rade po 2 sata dnevno,dok gomila gomila ljudi koji nocima smisljaju/prave/doteruju teksture,ton,fiziku... obicno dobijaju vrlo malo za svoj rad.Takodje,ako ti to nije dobar primer,pa pogledaj trziste i izbor i videces...ja dosad nisam video toliki broj ocajnih i glupih igrica u ponudi...od uzmimo,20 naslova koji izadju nedeljno,pa dobro je ako se nadje i 3 koji nesto vrede...Sve se radi smandrljano,sa sto manje para,sto manje truda i sto manje inspiracije.samo da sto manje kosta bogate face,a da im se vrati sto veci profit...i onda se dobijaju ovakve bljuvotine kojih danas ima svuda(ne mislim na GTA)-propagandne bljuvotine koje izvlaci samo grafika,price sa scenarijima na nivou crtaca ili nisko-budzetnih filmova,igre kojima treba 5 ex.packova samo da bi bile igrive,ili igre kojima treba masina poput vojnih kompjutera samo da bi na kratko video  grafiku u punom sjaju...(mogu da navedem stotine primera igrica koje su od lepih,zanimljivih zabava otisle u propast).sem toga,promene i napredovanje u igricama se obicno namerno odugovlaci,ili se ne odugovlaci,ali zato ne donosi nikakve zanimljivosti,vec samo neka kopiranja i dodatke nekih vec-izmisljenih tehnika.
mislim,samo pogledajte gomile i gomile nedovrsenog djubreta koje izlazi danas i koliko ima igrica koje su zaista radjene vrhunski i do kraja i zapitajte da li ijedna od njih,cak i ovih boljih,vredi 4000 dinara...
takodje,proverio sam-neki casopisi kazu da GTAIV izlazi pocetkom maja i za PC.medjutim,posto se mnogi izvori ne slazu,ne moras da se slozis,a ni ja necu vise to ponavljati.ali,da ce izaci do kraja ove godine za PC to je sigurno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
@HKJ cao druze,

Nigdje nema jos ni blizu nekakve informacije da ce u naredne pola godine izaci GTA 4, Rockstar sam se jos nije izjasnio... tako da nitko za sada ne moze o tome bilo sta da zna... sve ostalo je samo napamet pricati...

Ima prvi Review igre, i od 10 bodova je igra dobila 10...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
@HKJ cao druze,

Nigdje nema jos ni blizu nekakve informacije da ce u naredne pola godine izaci GTA 4, Rockstar sam se jos nije izjasnio... tako da nitko za sada ne moze o tome bilo sta da zna... sve ostalo je samo napamet pricati...

pozdrav,@Tiger!
vidi,nekoliko casopisa je objavilo da ce IV izaci i za PC ubrzo posle XboX i ostalih,ali rekoh vec-posto se izvori veoma razlikuju i cesto se desaavaju izmene,ne uzimajte to kao verodostojnu informaciju...
i ne znam sto mi kazes da je dobila 10,kada i vrapci sami znaju da je GTA serijal nesto najbolje sto se ikada desilo gamerima... Smile (ja kod Rockstara kritikujem velike face i slicne ljige koje prvo hoce da nameste konzolama trziste,pa onda zbog svoje nezasitosti parama i pohlepi uzmu pa zezaju ljude i onda objave igru i za PC,sto su mogli odmah i sto bi bilo boje i po njih...sam GTA(svi) je remek-delo svoje vrste...  Smile Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
@HKJ cao druze,

pozdrav,@Tiger!
vidi,nekoliko casopisa je objavilo da ce IV izaci i za PC ubrzo posle XboX i ostalih,ali rekoh vec-posto se izvori veoma razlikuju i cesto se desaavaju izmene,ne uzimajte to kao verodostojnu informaciju...
i ne znam sto mi kazes da je dobila 10,kada i vrapci sami znaju da je GTA serijal nesto najbolje sto se ikada desilo gamerima... Smile (ja kod Rockstara kritikujem velike face i slicne ljige koje prvo hoce da nameste konzolama trziste,pa onda zbog svoje nezasitosti parama i pohlepi uzmu pa zezaju ljude i onda objave igru i za PC,sto su mogli odmah i sto bi bilo boje i po njih...sam GTA(svi) je remek-delo svoje vrste...  Smile Smile)

Ma ne nisam to tebi rekao da je dobio desetku, nego eto to je prvi Review od te igrice... evo postavicu ovdje ima tu dosta novih slika....

Citam ja mnogo ovdje u Njemackoj te PC magazine, i ostale... takodje, pa su spekulirali da ce mozda doci tamo novembar negdje...ali to oni spekuliraju samo...

Evo malo HKJ stranica gdje mozes da vidis mnogo informacija o svemu u vezi igrica....

www.n4g.com
www.gametrailers.com

Smile

Evo nove slike....

http://www.ps3-talk.de/showthread.php?t=16318

http://cid-3085454822782b0d.skydrive.live.com/browse.aspx/Public

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Nokia -.-
al ce ovo biti jaka igrica steta sto ja imam kanta racunar morat cu da radim upgrade nekih komponenti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Apple iPhone
GTA serijal nesto najbolje sto se ikada desilo gamerima
Smile bez konkurencije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 13:53:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.