Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jul 2025, 20:51:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 412 413 415 416 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GTA 4  (Pročitano 492972 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Presao sam obicni GTA 4. Da li neko moze da mi kaze gde da nabavim Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City i kako da podesim to? da li uopste moze to da ide kod mene posto nemam original igru?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
HTC m9
ja sam skinuo nekih 7 peceva i kad pokrenem igru izbaci mi meni da biram gta4 il episode from libeerty city
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49540
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Krenuo da igram i smorio se.

PC grafika je očaj. Bugovi su takvi da i pored svih tih silnih patcheva moram na low detaljima. Tako da mi zgrade izgledaju kao kartonske kutije. A mašina za 2008.u je vrh.

Što se tiče gameplay igra je čista vožnja. Sve se svodi na "vozi od tačke A do tačke B, pa onda od B do C ili D". I na kraju sve ispočetka. Destinacije su bezveze. Imam utisak da se namjero forsiraju neke stvari (koje bi morale da budu side quests) u prvi plan samo kako bi igra bila što duža. Recimo onaj izlazak do kuglane i nazad totalno nema nikakve poente. Nisam fan kuglanja, a još manje želim da mi ta mini igra bude u obaveznom dijelu kampanje. Fajt je smiješan i očajan u isto vrijeme. Veliki sam fan beat 'em up i ono što su uradili prosto ne valja. Pet puta sam ginuo i morao da ponavljam kilometarsku vožnju ispočetka. Najjače je kada moraš ili da obijaš i kradeš ili šprintaš pješke. Prosto moraš da budeš krimos u igri. Ono što je zanimljivo jeste da se svaka borba može riješiti na milion načina. Tako napadače sa ulice možete pregaziti kolima kako bi izbjegli pesničenje, a krimos koji napada nožem u zgradi jednostavno se može izgurati sa terase. Smiley 
« Poslednja izmena: 30. Jul 2012, 21:53:49 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Magic, analiza ti je isto k'o kad bi ja počeo da kritikujem Mass Effect npr. 
 Kod tebe sam primetio nešto što mni se uopšte ne svidja a to je da ako je tebi nešto bezveze-znači da je to bezveze.
 -Po tom istom principu Mass Effect razgovori i biranje odgovora su "bezveze" a nije tako: Meni je bezveze. Meni.
 Tako da Smile
 Ti jednostavno ne voliš pucačine, ali eto svratiš da napljuješ nešto za šta većina zna da ti se ni ne svidja.

-Eto, ja sam probao Skyrim, Oblivion,Star Wars: Knights of the Old Republic("Kotor" Smile)...Jednostavno mi ne leži taj fazon, da biruckam odgovore, sto godina gradim priču...Ali mi ni u jednom momentu nije palo na pamet da pljujem po tim žanrovima.
 RPG baby..Jednostavno nije moj stil. Strategije isto. Ali, kakve veze ima, to ne znači da je loše, masa ljudi to gotivi...

Ti pljuješ igre čiji žanr zapravo ni ne voliš.
 Zar nije suludo malo Smile? Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49540
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Nije analiza već prvi utisak. Kada mi se nešto ne sviđa ističem da mi se to ne sviđa. Jer u čemu bi bila poenta kada bi se svakome sve sviđalo? Smiley Kada kažem da je nešto loše urađeno, onda je to samo onaj segment koji držim u malom prstu. I koji sam do sada vidio 400+ puta u 1000 drugih igara... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ali, takav je gameplay jbg, juriš kolima, biješ se, nema mozganja i strategisanja u gta igrama...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49540
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Dobro. Za lične utiske ubuduće pisaću svaki put MENI. Nemam namjeru da pljujem po igrama (iako to ne svjesno radim). Jel sad OK? 
« Poslednja izmena: 30. Jul 2012, 22:45:59 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
ni meni se ne svidja GTA 4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
I ja da se pridruzim kritikama i da kazem da sam blagoreceno razocaran. Pre svega pricom koja je jako glupa. Igra je gotovo na silu napravljena.

Vaj Siti, a pogotovo San Andreas su keve za ovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 412 413 415 416 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jul 2025, 20:51:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.