Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 10:21:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 409 410 412 413 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GTA 4  (Pročitano 494378 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia N95 8gb
ja sam ovu igru kupio istog dana kad sam kupio moj prvi xbox 360,znaci 2008.godine,a vi tek sada pricate o njoj?? nije valjda da nije mogla da se igra na smesnoj platformi za igranje zvanoj PC sve do sada???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung S8
ja sam ovu igru kupio istog dana kad sam kupio moj prvi xbox 360,znaci 2008.godine,a vi tek sada pricate o njoj?? nije valjda da nije mogla da se igra na smesnoj platformi za igranje zvanoj PC sve do sada???

Ти си је купио...а ја сам је скинуо и обрнуо два пута за џабе. Smile

Не знам зашто називаш рачунар смешном платформом...смешно је то што ти за обичан цд дајеш паре...али добро, докле код има муштерија, биће и фризера. Smile

Уосталом какве везе има када је ко играо неку игру, да ли раније или касније...када се евентуално све своди на то да ће кад - тад свако да је обрне...неко за џабе, а неко ће да плати. Smile

Такође, игрица је изашла за пс исто када и за конзоле...2008 године. Smile
« Poslednja izmena: 30. Apr 2012, 12:45:14 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49637
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S24

Igra se na PC-u može igrati od decembra 2008.e godine.
« Poslednja izmena: 30. Apr 2012, 16:03:24 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia N95 8gb

Ти си је купио...а ја сам је скинуо и обрнуо два пута за џабе. Smile

Не знам зашто називаш рачунар смешном платформом...смешно је то што ти за обичан цд дајеш паре...али добро, докле код има муштерија, биће и фризера. Smile

Уосталом какве везе има када је ко играо неку игру, да ли раније или касније...када се евентуално све своди на то да ће кад - тад свако да је обрне...неко за џабе, а неко ће да плати. Smile

Такође, игрица је изашла за пс исто када и за конзоле...2008 године. Smile
neko je pravi ljubitelj igara i gamer,mislim na one koji kupuju original igre,a neko sve skida sa neta,i ja skidam sa neta,ali samo one filmove,igrice,koji mi nisu toliko bitni,ni vredni bacanja para,a kad je nesto vredno,onda to vredi kupiti i imati u kolekciji... to je stvar necijeg karaktera ili finansijskog stanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung S8
Citat
neko je pravi ljubitelj igara i gamer,mislim na one koji kupuju original igre,a neko sve skida sa neta,i ja skidam sa neta,ali samo one filmove,igrice,koji mi nisu toliko bitni,ni vredni bacanja para,a kad je nesto vredno,onda to vredi kupiti i imati u kolekciji... to je stvar necijeg karaktera ili finansijskog stanja.

Значи прави љубитељ игара је само онај који прави колекцију од игрица? Не бих могао да се сложим са тим. У реду је дати на пример за неку игру кеш да пеглаш преко нета на пример као вов или сада Диабло 3, али ми је скроз непотребно да дајем кеш за неку игру коју можеш само да пређеш и шта онда, који ће ми мој цд да га гледам и сликам се са њим? Наравно, као што кажеш то зависи од човека до човека. Боже мој, шта би било да смо сви исти. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia N95 8gb
Citat

Значи прави љубитељ игара је само онај који прави колекцију од игрица? Не бих могао да се сложим са тим. У реду је дати на пример за неку игру кеш да пеглаш преко нета на пример као вов или сада Диабло 3, али ми је скроз непотребно да дајем кеш за неку игру коју можеш само да пређеш и шта онда, који ће ми мој цд да га гледам и сликам се са њим? Наравно, као што кажеш то зависи од човека до човека. Боже мој, шта би било да смо сви исти. Smile
ako nisi shvatio poenta svega je da sam ja ovu igrao i presao jos 2008.godine,a ne kupovina originala... ova tvoja teorija oko posedovanja odredjene original igre je smesna,skoro svaka danasnja igra moze da se igra multiplayer online.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Samsung S8
Citat
ako nisi shvatio poenta svega je da sam ja ovu igrao i presao jos 2008.godine,a ne kupovina originala... ova tvoja teorija oko posedovanja odredjene original igre je smesna,skoro svaka danasnja igra moze da se igra multiplayer online.

Стварно ме мрзи сада да ти препричавам које се игре плаћају, а знаш то ваљда и сам и које нису онлине. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia N95 8gb
Citat

Стварно ме мрзи сада да ти препричавам које се игре плаћају, а знаш то ваљда и сам и које нису онлине. Smile

i... sta sa ovim? jel ti znas uopste sta zelis da kazes ili dokazes??  Smile Smile ja ti pricam od pocetka da ja namerno kupujem neke originale za koje mislim da su vrh igre remek-dela,a ti mi govoris da ti sve skidas sa neta free,kao da ja ne mogu to da radim kad god pozelim...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Citat

i... sta sa ovim? jel ti znas uopste sta zelis da kazes ili dokazes??  Smile Smile ja ti pricam od pocetka da ja namerno kupujem neke originale za koje mislim da su vrh igre remek-dela,a ti mi govoris da ti sve skidas sa neta free,kao da ja ne mogu to da radim kad god pozelim...  Smile Smile

Poenta je da decko hoce da kaze da ti treba malo picke matori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia N95 8gb
Citat

Poenta je da decko hoce da kaze da ti treba malo picke matori.
to svakom normalnom muskarcu treba "matori",i ne malo,nego malo vise... a ti si malo pobrkao temu retardinjo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 409 410 412 413 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 10:21:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.