Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Mar 2026, 07:57:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 313 314 316 317 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GTA 4  (Pročitano 534864 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Bre ljudi na igri pise 18+... Sad, mnogo toga dolazi do dece sto je 18+, a za to ljudi iz Rockstara nisu krivi. Igre kao GTA su tu da ubiju stress kod ljudi, tako da njihovo prisustvo uopste nije lose. Ako je neko psihopata, bice psihopata i bez GTA i slicnih igara.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 7
Ти си у игри криминалац.

jbg... Aladin je lopov pa ga volimo, Jungle Book ko je prešao morao je da ubije par životinja (čudi me da tim povodom nisu Zaštitnici životinja bojkotovali igru), deca su takođe igrala i Panišera pre 13 godina, koji je makljao šta stigne, ipak to nije izazvalo masivna ubistva-osvete jer nam je neko polomio igračku. Ondak tu je Need for Speed gde za 9,2 ubrzavamo do 200. Dobro to se odrazilo na neke... Igrala se i Wrestlemanija, Max Payne - zbog ove igrice deca su hodala po pupčanoj vrpci jer je to bilo u igri, pa onda WoW...  Dobro toje poseban slučaj, tome treba da dignu cenu na minut igranja. Paaaaa Counter Strike, sva deca odoše u terore da bi ubijali policajce i eto tu je GTA gde uzimaš vozila, rokaš ljude itd. Naloženost na to te drži sve dok ne poželiš da klikneš uninstal. Ja sam u svom životu do sada bio i lopov, i dečak u gaćama, imao sam luk i strelu, kalašem rokao headove, otimao kola, ubijao polaznike da bih skupio neki bonus, vozio 300 na sat, video sam mamute...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Ја сам само објашњавао такстексу зашто радиш то што радиш у игри.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51333
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy S24
Ти си у игри криминалац.

jbg... Aladin je lopov pa ga volimo, Jungle Book ko je prešao morao je da ubije par životinja (čudi me da tim povodom nisu Zaštitnici životinja bojkotovali igru), deca su takođe igrala i Panišera pre 13 godina, koji je makljao šta stigne, ipak to nije izazvalo masivna ubistva-osvete jer nam je neko polomio igračku. Ondak tu je Need for Speed gde za 9,2 ubrzavamo do 200. Dobro to se odrazilo na neke... Igrala se i Wrestlemanija, Max Payne - zbog ove igrice deca su hodala po pupčanoj vrpci jer je to bilo u igri, pa onda WoW...  Dobro toje poseban slučaj, tome treba da dignu cenu na minut igranja. Paaaaa Counter Strike, sva deca odoše u terore da bi ubijali policajce i eto tu je GTA gde uzimaš vozila, rokaš ljude itd. Naloženost na to te drži sve dok ne poželiš da klikneš uninstal. Ja sam u svom životu do sada bio i lopov, i dečak u gaćama, imao sam luk i strelu, kalašem rokao headove, otimao kola, ubijao polaznike da bih skupio neki bonus, vozio 300 na sat, video sam mamute...

Па не можеш све игре генерализовати и трпати у исти кош. Јасно је да  насиља у играма има, али ГТА је на неки начин врхунац и најпрљавија франшиза. Мени смета што је популарна међу клинцима. Чини ми се та данашња дјеца неће бити у стању препознати праве вриједности...

Играли смо ми Панишера, али ту ниси убијао некога ко не може ни на који начин да ти се супростави... или у игри "Књига о Џунгли" теби је задатак првенствено да преживиш против далеко надмоћнијих животиња. Аладин је лопов, али није месар... "Нид фор Спид" убрзаваш али не газиш људе из морбидног задовољства...     
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 7
gazim u Carmagedonu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung Galaxy S2
Carmageddon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Magic a šta to sistem nudi deci? Smaranje,eto šta.Popizdeli su a kako i ne bi!? Moraju negde da se istresu. Nemojmo da morališemo o "nasilnoj deci" kad smo im mi matori preneli sav užas i nasilje mlateći ih i iživljavajući se nad njima u pokušaju da ih kontrolišemo. Kad kažem "Mi",mislim na na sve one zlostavljače i psihičke i fizičke i zapostavljače i ostale patologe po porodicama. Bolje se zapitaj šta se dešava deci u kućama gde su roditelji prsli sa živcima od stresa i svega.
Kakav bre Gta 4  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3655
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
mob
Samsung A14
Magic a šta to sistem nudi deci? Smaranje,eto šta.Popizdeli su a kako i ne bi!? Moraju negde da se istresu. Nemojmo da morališemo o "nasilnoj deci" kad smo im mi matori preneli sav užas i nasilje mlateći ih i iživljavajući se nad njima u pokušaju da ih kontrolišemo. Kad kažem "Mi",mislim na na sve one zlostavljače i psihičke i fizičke i zapostavljače i ostale patologe po porodicama. Bolje se zapitaj šta se dešava deci u kućama gde su roditelji prsli sa živcima od stresa i svega.
 Kakav bre Gta 4  Smile
skroz tacno! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Sony Xperia Neo L
Citat
Ako je neko psihopata, bice psihopata i bez GTA i slicnih igara.
slazem se

i ovo sta je napisao taxtex,je tacno
« Poslednja izmena: 18. Mar 2009, 09:57:22 od ooooooooooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
 Hvala ljudi drago mi je da ste svesni toga,stvarno je gadno mladima,svakoj sledećoj generaciji je stvarno sve gore Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 313 314 316 317 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Mar 2026, 07:57:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.19 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.