Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Mar 2026, 21:04:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GTA 4  (Pročitano 535042 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 3G 8GB
jbg, zavisi od rezolucije, detalja....

Evo ja sam dok sam cekao napravio "gaće" za svoj gta  Smile

aj, posalji mi sliku da odradim i ja.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Dodao sam.
A pogledajte sta kaze ovaj lik:
Citat
FPS gained (1280x1024, everything on High, distance and details view at 50%):
30-40 most of the time
20-30 drops depending on the time in-game. At night I get more FPS than day. Probably depends on that there are not that many cars and people going around the city at night.

Very bad FPS on this one folks, I'm pretty dissapointed. It's playable but I was hoping for everything on Very High and at least 40FPS

PC specs:
Windows XP SP3
Core 2 Duo 8400 @ 3.0GHz
3.25GB RAM
Radeon HD4870 1GB
Creative X-Fi XtremeGamer
2 x WD500GB disks in raid0

http://www.youtube.com/watch?v=9w5CQRlO430&fmt=18

Znaci ako mu radi ovako lose sa takvom konfiguracijom ima da se oprosti dobar deo ljudi sa ovom igrom  Smile

E evo od istog lika kako mu radi sa upaljenim maximumom saobracaja
http://www.youtube.com/watch?v=QEonoW15jbc&fmt=18
« Poslednja izmena: 02. Dec 2008, 23:19:25 od miregrobar »
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3655
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung A14
Neki ljudi ce ovu igru da igraju tek za nekoliko godina ...   Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2008, 02:06:57 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Dodao sam.
A pogledajte sta kaze ovaj lik:
Citat
FPS gained (1280x1024, everything on High, distance and details view at 50%):
30-40 most of the time
20-30 drops depending on the time in-game. At night I get more FPS than day. Probably depends on that there are not that many cars and people going around the city at night.

Very bad FPS on this one folks, I'm pretty dissapointed. It's playable but I was hoping for everything on Very High and at least 40FPS

PC specs:
Windows XP SP3
Core 2 Duo 8400 @ 3.0GHz
3.25GB RAM
Radeon HD4870 1GB
Creative X-Fi XtremeGamer
2 x WD500GB disks in raid0

http://www.youtube.com/watch?v=9w5CQRlO430&fmt=18

Znaci ako mu radi ovako lose sa takvom konfiguracijom ima da se oprosti dobar deo ljudi sa ovom igrom  Smile

E evo od istog lika kako mu radi sa upaljenim maximumom saobracaja
http://www.youtube.com/watch?v=QEonoW15jbc&fmt=18

Verujem da je ovo do lose optimizacije za ati kartice. Nesto slicno je moj brat imao na Crysisu na 3850, ali je imao neki hotfix pa je posle radilo bez problema. Dakle, ko ima ati neka skine nove Catalyst drivere i ako opet ne radi kako valja neka saceka taj fix koji je mozda vec i izasao.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
nije samo da ljudi imaju problema sa ATI karticama.I sa nVidia imaju problema.Sve u svemo jako los port za pc  Smile

-------------------edit-----------------
Izgleda da jos uvek ne postoji kartica koja moze da izvuce igru na full.Kazu da 20% podesen kvalitet je ekvivalent maximum setingsima iz konzola.
Btw evo jedan readme sa sajta rockstara o podesavanjima grafike

Citat
THE GRAPHIC SETTINGS OF GRAND THEFT AUTO IV PC

Most users using current PC hardware as of December 2008 are advised to use medium graphics settings. Higher settings are provided for future generations of PCs with higher specifications than are currently widely available.

Graphics settings are limited by system resources by default. 256MB video cards force minimum settings by default. If a user bypasses these safety measures using command line arguments and exceeds their system resources, the users gaming experience may be compromised.

Video Mode
Resolution scaling effects water, reflections, shadows, mirrors and the visible viewable distance. The resolution settings relate to the amount of available video memory. At 2560*1600 the game will require 320MB of video memory in addition to all the memory required for content. At 800*600 the game will require 32MB of video memory in addition to the content. Medium resolution settings are recommended for most users as higher settings are only usable if there is available video memory.

Texture Quality
Texture quality affects the visual quality of the content of the game. High setting for textures will require 600MB of video memory at a setting of 21 View Distance in addition to the memory taken by the Video Mode. A medium texture setting is recommended for most users.

Render Quality
Render quality is the texture filter quality used on most things in the world rendering. Most people would know this as anisotropic filtering. Medium settings are recommended for most users and will provide filtering beyond what the console versions can execute.

View Distance
View distance scales the distance in which different objects in the world such as building and cars are seen. Raising this option increases the distance in which high quality objects must be loaded and will increase the memory it requires. Restrictions are established to ensure the game runs optimally for most users. A setting of 22 or more will provide PC users an enhanced experience over the console versions.

Detail Distance
Detail distance scales aspects of the environment that the View Distance setting does not including vegetation, trash and other moveable objects. A setting of 10 would be the equivalent to the performance on a console. This setting has little effect on memory.

Vehicle Density
Vehicle density scales the traffic density of the traffic in the game. It has no effect on the mission vehicles or difficultly of the game, but can have a significant impact on CPU performance

Shadow Density
Shadow Density controls the number of shadows generated for positional lights in exterior environments. These shadows are exclusive to the PC version and can have a major impact on CPU and GPU performance.

Crossfire/SLI
With the latest ATI driver (8-11 series) the game supports crossfire modes (ie. 4870x2)
SLI is currently unsupported. Support will be added through a future game patch as well as an updated Nvidia driver.

NOTE: Background Processes
Certain background processes can have a detrimental effect on system performance when playing GTA IV, especially on systems with minimum required system memory. Users should ensure they disable their Virus scans when running the game to maximize performance.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2008, 03:06:10 od miregrobar »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
SLI is currently unsupported. Support will be added through a future game patch as well as an updated Nvidia driver.

...

Bolje da su sacekali jos mesec 2 sa objavljivanjem nego sto su igru izdali u nekom zacrtanom roku... Ovako imamo truli port sa konzola na PC... Bice patcheva, ali drasticno poboljsanje je nerealno ocekivati.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
kolko vidim ovu igru ce ljudi moci da igraju na high tek za 2 godine  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Fuck the rest, Skoda's the best ! ! !

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 235
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6500 slide
Jbg, ja ima da je kupim i tacka, pa makar stojala i skupljala prasinu 2 godine Smile

EDIT : Nasao sam prodavnicu blizu dedinog stana Smile 2km  Smile
Win Win Computer Shop u Kirovljevoj  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2008, 08:36:09 od fabia4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Apple iPhone 7 Plus
ja mislim da ce procesor presuditi
do sada nisam primetio mnogo ljudi koji su ga igrali sa quad-om koji je recomended.
sad jutros me je sacekao skinut dvd 1, iunstaliram rock star social club i onda crkne. kao corrupted.
sad sam stavio clonedvd verziju and i'm confident about this one.

Jbg, ja ima da je kupim i tacka, pa makar stojala i skupljala prasinu 2 godine Smile

EDIT : Nasao sam prodavnicu blizu dedinog stana Smile 2km  Smile
Win Win Computer Shop u Kirovljevoj  Smile Smile Smile
ja sam bio tamo juce ali ga nisam primetio. mozda je vec rasprodat
« Poslednja izmena: 03. Dec 2008, 08:50:50 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Potrebna su oba DVD-a za instalaciju. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Mar 2026, 21:04:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.424 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.