Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Mar 2026, 16:34:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 191 192 194 195 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GTA 4  (Pročitano 534505 puta)
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Meni odgovara sto odlazu, taman da kupim bolji pc za to vreme  Smile
ja sam sad opremljen za gta4,jos samo da docekam sledecu nedelju  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Sony Xperia Neo L
Meni odgovara sto odlazu, taman da kupim bolji pc za to vreme  Smile
ja sam sad opremljen za gta4,jos samo da docekam sledecu nedelju  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6500c
Meni treba 1 gb memorije vise i mozda nova graficka.
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
ja imam 2 gb ddr2 koje rade na dual chanelu tako da onih 2,5gb sto kazu da treba za recomended mu dodje isto  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1,
mob
Alcatel One Touch Idol X
Ma sto se tice ram memorije, to mi nije problem ( imam 4 gb ddr2 Smile) ali zbog grafe i procesora mislim da cu moci da  igram na medium detaljima, sto i nije tako lose...  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Apple iPhone 7 Plus
Gta je odlozen u Indiji zbog teroristickih napada.
izvor
Sad ce da smisle kao nesto da se solidarisu sa njima pa da ga odloze u celom svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.4.154.25
mob
Tel.Me Your.Number
A meni treba XboX Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 3120c
Ma neka se teraju u majcinu...Da nema ove teme,ja bih zaboravio i da treba da cekam tu igru.Verzija za PC 10 meseci posle verzije za PS3 i Xbox...  Smile
Ne znam koji im je ku**c sa tim reklamiranjem konzola.Kao da su neki ugovor sklopili da sve bojle igre prave kasnije za komp da bi stoka pokupovala za konzole.Jeste videli sada Fifu 09? Za komp je ista igra k'o prosla,malo grafiku izmenili,u prevodu - sranje. Ali zato kod druga na trojci igras gledam i ne verujem. Igra je nenormalna...Ako ne i bolja od PES-a. O cemu se radi?!

problem je u nama. Znaju da ce 99% nas nabaviti pirat dok na ps3 na primer toga nema.

Igrački sajt IGN je objavio intervju sa Rockstar-om u kojem se otvoreno priča o vrsti zaštite koju će koristiti nadolazeća PC verzija GTA IV. Pored toga što će igra posedovati SecuROM zaštitu, igrači će morati da svoju verziju igre aktiviraju i putem interneta. Ukoliko igrač ne poseduje internet konekciju na svom računaru, moraće da GTA IV aktivira na računaru koji je povezan sa internetom, u suprotnom neće moći da instalira igru (ovo ne važi za "Direct2Drive" verziju igre)! Jedina pozitivna stvar u čitavoj priči je to što će igra neće posedovati instalacioni limit. Biće veoma zanimljivo videti kakva će biti reakcija javnosti na ovu hrabru (bezobraznu) odluku čelnika Rockstar-a.

mi se svi jamacno nadamo da je stavra zito
tj da ce biti nesto od tog gta
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Trebace im samo vise vremena da je provale, a cracka ce biti 100%.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Cuo sam da se igra vec krekuje,posto je neki lik postavio na net.Ne zaboravite da se igra danima pre zvanicnog dana pustanja salje po celom svetu prodavnicama.Tako da me ne bi cudilo da vec u nedelju pocnem da skidam gta4  Smile

-----------edit-------------
Evo covek instalira gta4 vec,al nemoze da igra posto ima protekciju da se ne moze instalirati pre 3. decembra Smile
http://youtube.com/watch?v=AvYCqLbR-6o

I evo o toj zastiti sta se kaze:

Citat
Rockstar has released a FAQ regarding the copy protection that will be used in the PC version of GTA 4, here are the details

* Activation via Internet (1x per system, no limits, Fallback for systems without web access)
    * Copy protection Securom: The original disc is required for playing (Execpt: Download version of GTA 4, for example from Direct 2 Drive)
    * Requirements for playing (singleplayer): Games for Windows Live account for saving/achievements (1x free creation), original disc, Securom runs in the background
    * Requirements for playing (multiplayer): Active internet connection, Games for Windows Live account, For uploading videos: Rockstar Social Club Account.
    *
    * If you don't have web access or don't want to connect your gaming PC to the Internet, Rockstar wants to offer a not yet specified system to activate GTA 4 via another PC with web access. Details are supposed to be available on launch.
    * For the normal GTA 4 (PC) version with disc installation, activations are unlimited. But the original disc is required for playing.
    * This does not apply for legally downloaded versions of GTA 4: Depending on the vendor the following is possible: Five parallel installations with the possibility to revive a "free” installation, if an old installation is deleted. For this purpose the customer has to have web access with the PC GTA 4 is installed on.
    * Those playing GTA 4 with an illegally hacked version have, according to Rockstar, to fear that the game will not be fully playable.
    * If you change two major components of your PC (like the graphics card or the CPU), you will possible have to reactivate GTA 4.

Phew that was a mouthful I can tell you, whilst some will find it disappointing that GTA 4 uses such an invasive DRM system it does seem as if Rockstar has tried to weigh the need to protect their work against the inconvenience to the customer and for the boxed retail version there are no activation or install limits.

Izvor
http://www.gta4.net/news/4150/gta-4-for-pc--copy-protection-faq/
« Poslednja izmena: 29. Nov 2008, 05:03:35 od miregrobar »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 191 192 194 195 ... 418
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Mar 2026, 16:34:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.402 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.