Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti pobednik grupe G?
Brazil
63.3%  (38)
Severna Koreja
23.3%  (14)
Obala Slonovače
8.3%  (5)
Portugal
5%  (3)
Ukupno glasova: 60
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa G: Brazil, Severna Koreja, Obala Slonovače, Portugal  (Pročitano 65546 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
apsolutna glupost
svetski cionisticki-amero-liberalna-ultra demonokratska govna propagiraju ovakve gluposti a nasi poltroni to samo prepisuju
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbUT2V5 3.8.0.
mob
SonyEricsson W810i
Да, ићиће у неку врсту гулага Smile

Па дај брате, узми за примјер оног лика што је плакао... он читав живот живи у Јапану и мислиш да би играо за Кореју да постоји ризик да ће морати у рудник  Smile ако изгуби...

Један од коментара на Монду

Citat
Pa da se gleda ucinak reprezentativaca Srbije onda bi M.Pantelic odavno promenio ime u Alija Sirotanovic ( to je onaj nas cuveni rudar udarnik na novcanici od 20 dinara

смук објаснио.
« Poslednja izmena: 23. Jun 2010, 00:57:05 od ognjen91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Па ја бих волео да нису у праву Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Stvar je u tome da je taj celavi sto je plakao zaista bio ubedjen da nece izgubiti  Smile

Ja ne verujem da ce ici bukvalno u rudnik ali ce sigurno biti nekako kaznjeni,ipak je to bila prva utakmica koji su oni prenosili...ali umesto da ti igraci budu heroji nacije jer su uopste uspeli da se kvalifikuju ma kakav god rezultat ostvarili, ispasce potpuno suprotno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Čoveče, plakao je jer ima sreću da igra fudbal u komunističkoj zemlji gde su svi siromašni i gde veoma malo broj stanovnika uspe da izađe iz zemlje i da poseti neku drugu na kratko. Plakao je jer ima sreće da bude bogatiji od drguih koliko toliko ali barem je bogatiji i ima veću slobodu nego ostali stanovnici.
IP sačuvana
social share
Intel Pentium P6200 (2.13GHz, 3MB, no HT) / nVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 Fermi DX11 / 4 GB DDR3 1066 MHz / 320GB 5400rpm SATA II Hitachi / 15.6 " HD LED (1366x768)
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Alcatel 258
Да само што у С. Кореји нису сви фудбалски стручњаци као код нас, и тамо не причају о фудбалу људи који су поред стадиона прошли 3 пута у животу, а дају себи за право да јебу матер свима.

Њима је представљање на светском првенству позитивна ствар, да се моја репрезентација онако бори и гине за сваку лопту, ја би био срећан и да губе 20-0 сваку репрезентацију.

То није дух фудбала, дух фудбала је љубав према спорту није резултату и победа најважнија, верујте ми.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
и тамо не причају о фудбалу људи који су поред стадиона прошли 3 пута у животу, а дају себи за право да јебу матер свима.

Тако је, фудбалско знање се апсорбује на стадиону а они који фудбал прате преко ТВа нема шаје да нешто науче Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Да само што у С. Кореји нису сви фудбалски стручњаци као код нас, и тамо не причају о фудбалу људи који су поред стадиона прошли 3 пута у животу, а дају себи за право да јебу матер свима.

Њима је представљање на светском првенству позитивна ствар, да се моја репрезентација онако бори и гине за сваку лопту, ја би био срећан и да губе 20-0 сваку репрезентацију.

То није дух фудбала, дух фудбала је љубав према спорту није резултату и победа најважнија, верујте ми.
Jel si ti igrao nekad fudbal? Sta da ti verujem?
Ja kad iza zgrade igram vazna mi je pobeda, a pogotovo je vazna pobeda na jednom takmicenju kao sto je SP.
To ti je kao na ispitu, vazno mi je da pokazem znanje a da li cu proci, nema veze Smile

P.S. Ja ti se izvinjavam ako je tako stvarno u S. Koreji, ako kojim slucajem poznajes to Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
U rudnik zbog blamaže

Igrači Severne Koreje zbog poraza od Portugalije 7:0 mogu da očekuju rigorozne kazne

Meč drugog kola grupe G na SP Portugalija – Severna Koreja prvi je direktno prenošen iz inostranstva u istoriji ove azijske zemlje. Obzirom da je Portugalija svalila 7:0, a cela nacija prisustvovala blamaži, poraz bi mogao skupo da košta fudbalere.

- Mislim da neće biti kazni – rekao je posle meča selektor Kim Jong Hun.

Međutim, nekadašnji selektor Severne Koreje Mun Ki Nam, koji je 2004. pobegao u Južnu Koreju ima drugačije mišljenje.

- Kada pobeđuju fudbaleri od države dobijaju ogromne stanove, ali u u slučaju poraza nije isključeno da završe u nekom od rudnika!

Utakmice nacionalnog tima u Severnoj Koreji su ranije emitovani u snimku, nekoliko sati po završetku, odnosno tek kada se vlasti uvere da se fudbaleri nisu osramotili. Međutim, posle junačke borbe sa Brazilom na otvaranju SP, diktator Kim Jong Drugi je odlučio da se pusti direktan prenos.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Sony 
znao sam ja da ce tako proci muceni Korejanci , a sto se tice treceg kola mislim da bi Portugal i Brazil mogli da odigraju jednu prijateljsku utakmicu na X.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.