Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Победник Групе ?
Аргентина
68.8%  (22)
Босна и Херцеговина
12.5%  (4)
Иран
12.5%  (4)
Нигерија
6.3%  (2)
Ukupno glasova: 32
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa F  (Pročitano 40139 puta)
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
SonyEricsson xperia m2
Cist gol ponistili Bosancima.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Apple iPhone 7
јеби!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Ајмо црнци!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Ericsson t10
Balkanski seljacki mentalitet. Mars bre kuci stoko nabedjena...Balkancima zabraniti ucesca na velikim takmicenjima  Smile

Onaj Besic koga toliko uzdizaste. Nova zvezda svetskog fudbala  Smile Divljacic mali, njemu je ta madjarska liga predobra, koji on kurac da mi predstavlja u buducnosti, ajde bre...

A tek Nigerijci su specijalna prica  Smile Smile Smile Smile
Pa ko ce igrati drugu fazu svetskog prvenstva u fudbalu majko mila  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Bravo Nigerijci, trpaj bagru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
To je to, igrali ok ponistili im gol i umesto da iz inata jos vise grizu oni se smore i pogube se na terenu. To je ono sto se i moglo ocekivati.

Gresaka u pasevima kolko hoces, drvljenje ispred kaznenog umesto da opale ko ovi crnci, odbrana uzasna, i kao slag na tortu uvodjenje bratanca u igru...

Jedini Pjanic i Begovic vredni pomena, i mozda taj mali Besic, svi ostali 0.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Sony 
Očekivano ispadanje Bosančerosa, znao sam da će tako biti.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Dosadan fudbal. Nigerija nista nije pokazala, da li su odigrali koliko im treba ili su stvarno kolektivno nesposobni. Emenike je sila. Bolji mi je bio Iran nego oni. Bosni ponisten regularan gol. Mozemo ocekivati da sudije budu izbacene kao onaj Kolumbijac na mecu Kamerun-Meksiko kad je ponistio dva cista gola Dos Santosu. Pogubljeno, bezidejno, nista. Ovo je plafon nista od onog pricanja mozemo ovo-ono, idemo dalje, imam lepe sanse itd. Ponovio se scenario SCG SP 2006 II deo. Nigeirja me je razocarala igrom. Bolji fudbal pruzaju OS, Gana i Alzir, Kamerun i Nigersi nista. Nigersi prolaze sigurno zahvaljujuci lakoj grupi, da je neka teska oprostili bi se vec sad. Mozda pruze svoj maksimum 100% kad je najpotrebnije protiv Argentine, jer im treba pobeda da budu prvi, a koliko mogu gaucosi videli smo danas. Sad Iran ima sanse ako dobije BiH, a Nigeirja izgubi. Iran je vise pokazao od BiH, cak i od Nigerije u nekim trenucima, volja, borba, skoro egal sa svim. Svaka cast!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Cist gol ponistili Bosancima.

Па шта? Ни први а ни последњи Smile

Едит:

Победнички коментар за ову годину:

Citat
Navijao sam za Nigeriju samo zato da me neko ne optuži da sam rasista

Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Jun 2014, 09:37:50 od Мргец »
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Ne znam šta bih rekao :  NAJGORA grupa,NAJGORE utakmice,nadam se da će ispasti u osmini ko god da prodje,Misimović PREVARA,Lulić PREVARA,i da ne trazim onaj moj post pre početka grupe,jedna stvar je kad balkanski igrači dodju na 5 dana sa formom iz svojih klubova,potpuno druga stvar kad se da balkanskom kvazi selektoru (ko god on bio) da odradi pripreme i psihološki spremi tim,rezultat je 0 bodova iz dva meča i crno bez imalo belog...Naravno to će se kod njih(kao i kod nas) gledati drugačije, "parirali smo" Mesijevoj Argentini,ukraden nam gol,nismo imali sportske sreće,ali to treba gledati sa vedrije strane,ipak je ovo veliki uspeh našeg tima,mislim na sam plasman na svetsko prvenstvo najveću smotru fudbala,igrali smo meč protiv Argentine u hramu fudbala na Marakani,gde nas je gledao čitav svet,ipak smo mi jedna mala blakanska,siromašna zemlja i ovo je zaista enorman uspeh (ups otkrih vam šta će reći kad slete u Sarajevo,oprostite)...

Inače linijskom sudiji zabraniti da ikad prodje pored stadiona,a ne da bude sudija,gledaj ti tu savršenu poziciju čoveka,i dosudi ofsajd..i grafika je pogrešna ovde valjda linija ofsajda ide od leve noge ovog Nigerijca...  Smile

« Poslednja izmena: 22. Jun 2014, 10:30:14 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: yahoo Grupa search
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.