Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Победник Групе ?
Аргентина
68.8%  (22)
Босна и Херцеговина
12.5%  (4)
Иран
12.5%  (4)
Нигерија
6.3%  (2)
Ukupno glasova: 32
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa F  (Pročitano 40343 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Селектор Аргентине је једини кривац, за поставку свој екипе, надам се дај е видео своје грешке и да ће их исправити.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Stručni komentatori u Brazilu, Ledio Carmona i nekadašnji nogometaš Barcelone i reprezentacije Brazila Juliano Belletti su složni – BiH je imala težak zadatak, ali je zadovoljila i gotovo je sigurno da će ići zajedno sa Argentinom u drugi krug.

"Bio je to vrlo težak meč za Argentinu. Bosna je odigrala dobro i mislim da ide u drugi krug. Znam tim Nigerije, istina je da je prvak Afrike ali nemaju toliko dobar tim, jer imaju dosta problema u igri. Za Iran iskreno ne znam, koliko im je fudbal napredovao da prođu dalje", ističe bivši igrač Barcelone.

"Bosna i Hercegovina je ponudila jednu dobru sliku i imala je opcija da pokuša do posljednjih minuta susreta", piše MARCA.

Britanski Sky Sport vjeruje u prolaz naših momaka: "Bosna treba biti ponosna na svoje pokušaje, borili su se da postignu kasni gol i prijetili su da izjednače. Za njih još uvijek sve dobro izgleda i sigurno prolaze dalje ako ovakvu igru ponove protiv Irana i Nigerije i uspjeli su postići prvi gol na Svjetskim prvenstvima, što je odličan podvig".

Kapiten Argentine i strijelac u večerašnjem susretu, Lionel Messi, kazao je da su izabranici Alejandra Sabelle ispunili zadatak te pobjedom protiv BiH (2:1) osigurali tri boda.

Jedan od najboljih igrača današnjice kazao je da su ispunili svoj cilj, odnosno osvojili tri boda.

"Važno je početi prvenstvo pobjedom. Drugi gol osigurao nam je tri boda i to je nešto posebno za mene", kazao je Messi.

Messi je još rekao da je Argentina imala dosta grešaka.

"Ovo je prva utakmica i normalno je da smo bili nervozni. Ali, pobijedili smo. Bosna ima sjajnu ekipu i, ukoliko im dopustite, dobro igraju što je bio slučaj u prvom poluvremenu. U drugom, mi smo imali više od igre", dodao je Messi.

Mrzi me kaciti slike i jos more komentara...takodje me mrzi citati i vracati prepiske jer nisu vrijedni slova.
Bosna me odusevila,kako mene tako sve one koji znaju sta je fudbal...samo debile jock.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
 Smile

Svijet u čudu: Ko je fudbaler iz mađarske lige koji je Messija učinio nevidljivim?

Kirsten Schlewitz, novinarka SB Nationa, iznenađena je kako je jedan igrač iz mađarske lige zaustavio jednog od najboljih igrača svijeta, a mađarski novinari se već opraštaju od bh. nogometaša.

"Žao mi je, ali mislim da ovakva klasa više neće igrati u mađarskoj ligi", piše Tomasz Mortimer, urednik HungarianFootballa.

I vjerovatno su u pravu, jer bismo Bešića sljedeće sezone mogli gledati u Engleskoj. Arsenal ga prati, navijači "Topnika" na društvenim mrežama poručuju menadžeru Arseneu Wengeru da ga mora dovesti.

Isto poručuju i navijači Evertona svom menadžeru Robertu Martinezu koji je sinoć komentirao utakmicu i nekoliko puta pohvalio impresivnog Bešića koji je u posljednji trenutak i nakon pritiska javnosti zaradio Sušićev poziv za Brazil.

Iako mlad i relativno neiskusan kada je u pitanju A reprezentacija, 22-godišnji Bešić slobodno se može nazvati otkrovenjem priprema za Svjetsko prvenstvo, ali i prve utakmice protiv Argentine.

Pozitivno drzak, neumoran, borben, srčan i bez straha od protivnika, kako kog se on zvao, Bešić je možda već dao odgovor na pitanje ko je dugoročna zamjena za Elvira Rahimića na poziciji zadnjeg veznog igrača.

"Voda pokriva 71 posto Zemljine površine, a ostalo pokriva Muhamed Bešić" samo je jedan od komentara na društvenim mrežama nakon partije Bešića protiv Argentine.

Sretno hrabri Zmaju u nastavku karijere!
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pošteno mu sudite, pa da ga streljamo!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2108
Zastava Indjija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia Lumia 630
Навијачи "Топника"  хахахахаххахахахахахахах
IP sačuvana
social share
Волим пијане ноћи,мрзим мамурна јутра !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
ми смо увек били добри у претеривању, али босанци су ненадјебиви  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Da nisam gledao prenos na BHT mislio bih da su im neki drugi meč podvalili...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
E moj Konjicu,zbog tebe necu vise da pratim utamice na BHTu.koja dosada u pm.inace je potez da se ubaci STRUCNI komentator najveci debilizam u historiji TVa.cuj strucni komentator Smile Smile Smile pa oni samo prepricavaju ponovljene snimke i pricau ti ono sto ti vec znas i vidis na terenu.al konjic je sinoc prekuco.koji smor koji glas majko moja mila.najjace je bilo kad rece "I Misimovic ga dobro prima" Smile Smile

dosadna je bila i utamica,najlosija,argentina nece dalje od osmine finala sa ovakvom igrom.bosna u napadu nadigne kurac al nema stavljanja u picku,u odbrani previse zajebncije sto ce im se sigurno nekad obiti o glavu,begovic ide stopama Piplice.

nije losa igra na kraju bila mada iskreno ni argentina nije uradil ama bas nita posebno.ovo je ionako bio unaprijed izgubljen mec,a od samog starta znam da ce kljucni mec biti protiv nigerije pa me zivo zanima kako ce danas da odigraju sa teroristima.

ako nista Kokošinjac je usao u historiju Smile

nema veze,bitno se bilo ne obrukati a sinoc je bilo daleko od toga sad idemo po 6 bodova protiv ostala dva nehljebara

« Poslednja izmena: 16. Jun 2014, 15:49:06 od godfucker »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Vlada Mijaljevic

zbog ovog lika sam prestao da gledam sport na rts-u, oprostio sam im i Kovinjala i onog mrtvog Bakmaza, ali ovaj slepac je stvarno iritantan do bola  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
Smile Smile

mnogo smijesno  Smile...kad cete vi nastaviti onaj teniski mec sa argentinom? u pvom setu niste uzeli ni gem...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung 
Zadnji put, kad je argentinski tim ličio na nešto, je bilo 2006.

Tad im je trener bio ovaj lik, što sada vodi Kolumbiju.

Malo je preterao sa podmlađivanjem ekipe, mada zašto ne bi, kada su imali neverovatno talentovanu generaciju. Jeste glupo bilo nepozivanje Zanetija, ali svaki trener ima neke svoje bubice.

Na kraju je dobio otkaz, jer je ispao u četvrt-finalu, protiv domaćina i to nakon izvođenja jedanaesteraca.

Četiri godine kasnije, u istoj rundi, isti protivnik ih je otresao sa četiri gola, a moglo je i ubedljivije.

Sinoć protiv tima, koji zaista ima slabu odbranu, oni su jedva uspeli da postignu dva gola (jedan je bio autogol), a napad kao treba da im bude najveći adut.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: yahoo search Grupa
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.