Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Победник Групе ?
Аргентина
68.8%  (22)
Босна и Херцеговина
12.5%  (4)
Иран
12.5%  (4)
Нигерија
6.3%  (2)
Ukupno glasova: 32
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa F  (Pročitano 40003 puta)
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Kakva samo ljubomora....  Smile

Al i pored toga, lijepo je čitati Vaše komentare o tome kako će nas nabušiti, kako nećemo dati gola, kako smo imalo laganu grupu... Koga od nas boli k.rac, što smo imali laganu grupu u kvalifikacijama, mi smo se prošetali grupom ma kakva god bila... A isto tako nas boli k.rac, koliko po vama će nas nabušiti Argentina... Mi ćemo do nedjelje uživati, navijati po gradu, ludovati, furati se... A šta će te vi ? Moliti Boga da BiH neda go... A i da nas nabuši Argentina, opet ima do Nigerije i Irana, furanja i uživanja... A i da ne postignemo go na SP, opet nas zaboli u odnosu na Vas, mi smo tu bili, vi ne...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Lepo je sto te na sp, mi nismo iz milion razloga i bolje. Momci su zasluzili dobro igraju, za malo da odu i na sp, Dzeko, Ibisevic i ostali godinama kidaju u klubovima i ovo je sjajna prilika da im se vrati. Nek napravi BiH pozitivan rezulutat u grupi ili samo protiv Argenitne, ali realno, na papiru, je Argentina favorit i Nigerija za prolaz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Ma nema se tu šta puno pametovati, zaslužili smo ovo SP, zbog prijasnjih baraza, zbog dobre igre tokom kvalifikacija i itd...

Argentina nije samo favorit naše grupe, neg i SP, ni ovde se nema šta pametovati. Drugo su naša maštanja, koja se mogu ostavirit, al svaki navijač se nada nekom čudu...

Jedino za Nigeriju bi se dalo raspravljati...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Kakva samo ljubomora....  Smile

Al i pored toga, lijepo je čitati Vaše komentare o tome kako će nas nabušiti, kako nećemo dati gola, kako smo imalo laganu grupu... Koga od nas boli k.rac, što smo imali laganu grupu u kvalifikacijama, mi smo se prošetali grupom ma kakva god bila... A isto tako nas boli k.rac, koliko po vama će nas nabušiti Argentina... Mi ćemo do nedjelje uživati, navijati po gradu, ludovati, furati se... A šta će te vi ? Moliti Boga da BiH neda go... A i da nas nabuši Argentina, opet ima do Nigerije i Irana, furanja i uživanja... A i da ne postignemo go na SP, opet nas zaboli u odnosu na Vas, mi smo tu bili, vi ne...  Smile

Ni vi niste do ovog SP bili nigde i sta sad?  Smile

Inace vas ista euforija hvata kao i nas onomad, samo da ne prodjete isto...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Zanzibar
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 701
Кад већ причамо о еуфорији... Каква је била еуфорија када су у мом граду играли Слобода МГ и АЈФОР. То је био невјероватан осјећај. Као онај осјећај када ти легне плата, кад слободно можеш рећи: "ЈА ЈЕБЕМ!"... Да даље не објашњавам, овдје вам је све написано...

"Bilo je ljeto 1996. Vrijeme kad je Ronaldo igrao za Bareslonu, Del Pjero objašnjavao u Juvetusu, a Perica Ognjenović u Zvezdinom dresu svojim čuvarima tjerao sjede u kosu... Bio je stvarno lijep dan.

Mislio sam kako ću sa ortacima da pikam malo lopte, kad je ćaća ušao u sobu:

-Mali, obuvaj šangajke, i nađi neku crvenu majicu. Požuri, ajde!
-Nemoj me tata opet voditi na koridu u crvenoj majici. Upišao sam se od straha kad je prošle nedjelje Zekonja krenuo na mene!
-Sunce tatino, moraš se čeličiti! Ne boj se, nećemo na koridu, idemo na utakmicu. Sloboda igra protiv Ajfora, majku im jebem okupatorsku.

Utakmica je trebala da bude prijateljska. Da se pokaže Visokom predstavniku, kako Ajforovi vojnici pišaju po bosanskoj divljačkoj sirotinji, i kroz fudbal ih uče demokratiji. Na novom terenu nije moglo da se igra jer su na centru još uvijek bile rupe od granata. Igralo se na starom. Onako, fin proplanak, sa uzvišenjem za publiku. A publike je bilo, kao kad je 70-ih sarajevski Željo dolazio da igra u Kupu.

Izašli su igrači na zagrijavanje. Pozdravili smo ih burnim aplauzom. Ajforci u modernim dresovima, novim kopačkama. Donjieli su bar deset lopti za zagrijavanje. Čuo sa kako neki stranac stalno spominje nekog Reobija Faulera. Naši su imali dresove iste boje, šorceve različite, a štucne kako ko.Igrali su šene sa jednom loptom.

Sudija je označio početak meča.

-Tata, oni će nas pobijediti. Ja ih svako jutro vidim kako trče, dok sam išao u školu. Jači su.
-Sine, kosidba je najteži sport, a sad je kosidba u punom jeku. Samo dok se ovi naši razgoropade.

Ajforci su imali prvu priliku. Lopta ze otišla visoko preko gola. Publika je to iskoristila.
-JEBO TI SESTRU SVOJU GARAVU NE IGRAŠ NA MARAKANI!
Lopta je ukradena.

Naši su se malo trgli poslije lošeg starta. Počeli smo da dominiramo terenom. I publika je to osjetila pa je uz povik „OVLADAJ“ davala krila našim pulenima. Ćaća je izvadio rolnu toalet papira.
-Sine, daćemo gol garant. Kad im ga strpamo baci ovo na teren. Takav je dogovor publike.

Pred kraj prvog poluvremena- GOL. Poletjeli su oni papiri ko da smo u Bariju prije rata.

Drugo poluvrijeme. Rapsodija u crvenom. Naši momci ubijaju. To ore po terenu. Sad su naši i Božiji!
Pade drugi gol, publika u delirijumu. Nedugo zatim treći, pa i četvrti. Počelo je navijanje:
PET KOMADA, PET KOMADA, TO JE NAŠA NADA!
Pao je i peti gol.

Utakmica je završena. Ajforci su kupili svoje prnje, dok im je svježe poniženje curilo niz čelo. Mogli su nam makar ostaviti kopačke, kad kosimo u strani da ne otkližemo, njima ionako ničem ne služe. Poslije si ih naši pozvali u kafanu, da ih uče srpski. Nisu oni svojom voljom došli na Balkan, oni su krivi samo što ne znaju igrati lopte.

Bila je to fudbalska borba Jablana i Rudonje.
Sunce ti jebem gdje sam bio kad je sniman „Montevideo“".
Аутор: mrljo.
IP sačuvana
social share
Treat her like a queen, fuck her like a slut!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
"Зашто не бит' обичан, вољет' мале ствари, зашто свако мора бити главни?..."
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Нико није бескористан. Свако може послужити бар као лош примјер.
"За Партизан ништа није готово. Партизанов рекорд није не знам колико побеђених утакмица, него 13 узастопних титула."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung S4 mini
Meni je samo cudno sto je kvota na 4+ 3,20. Kapiram da ce biti 3:1 il 4:1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Ni vi niste do ovog SP bili nigde i sta sad?  Smile
Šta je bilo, bilo je, znaš i sam prošlo vrijeme...  Smile

Što prije nismo bili, a imali smo igrače, ne samo u fudbalu, mislim da i to znaš, zbog nacionalnih ključeva, i koliko u BiH  ima problema zbog toga, al necemo o politici ovde  Smile

Inace vas ista euforija hvata kao i nas onomad, samo da ne prodjete isto...  Smile
Ma koliko god se neki tješili da smo različiti, BiH i Srbija, ustvari smo isti po mentalitetu, razmišljanju...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153

Ma koliko god se neki tješili da smo različiti, BiH i Srbija, ustvari smo isti po mentalitetu, razmišljanju...

Nema dvojbe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Zanzibar
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 701
@donDino Дино како ти очекујеш да конкретно неки Србин из БиХ навија за ту исту БиХ послије овог? https://www.youtube.com/watch?v=VvHT4x3Y_FQ

"...we are same people..." - Изет Хајровић.  Smile
IP sačuvana
social share
Treat her like a queen, fuck her like a slut!
"Зашто не бит' обичан, вољет' мале ствари, зашто свако мора бити главни?..."
Нико није бескористан. Свако може послужити бар као лош примјер.
"За Партизан ништа није готово. Партизанов рекорд није не знам колико побеђених утакмица, него 13 узастопних титула."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
To sto su njih i ko zna koliko generacija unazad ubedili da se poturce zbog privilegija u drustvu i sto su im sad ubacili u glavu da su Bosanci iliti Bosnjaci ne osporava cinjenicu da su isto sto i mi. A fudbaleri kao fudbaleri i sve ostale javne licnosti se koriste kao reklama za svoje ciljeve i puni im se lgava raznim stvarima u koje oni slepo veruju, jer ih zabole da razmisljaju drugacije i imaju puno posla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: search Grupa yahoo
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.