Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti pobednik grupe D?
Nemačka
43.4%  (95)
Australija
2.3%  (5)
Srbija
49.8%  (109)
Gana
4.6%  (10)
Ukupno glasova: 219
Idi dole
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa D: Nemačka, Australija, Srbija, Gana  (Pročitano 196191 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Hvala Australijancima, mogli su i do pobede  Smile Hvala još jednom.
IP sačuvana
social share
Intel Pentium P6200 (2.13GHz, 3MB, no HT) / nVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 Fermi DX11 / 4 GB DDR3 1066 MHz / 320GB 5400rpm SATA II Hitachi / 15.6 " HD LED (1366x768)
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Јеботе јел ви озбиљно дискутујете о томе да ли је Видић направио пенал намерно? Јесте ви нормални бре?  Smile Smile Smile Smile

Наравно да није направио човек пенал намерно, побогу. Шта је вама? Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung Wave II
Значи не верујем какве све овде бљувотине могу да чујем... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Ma Vidić prodao tekmu, al ga sjebo Podolski, prodao i on....
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Da nije bilo Vidica i par njegovih uklizavanja, jedno posebno gde je vec vidjena lopta bila u golu(ispred 16 nemac ostao sam ko duh i krenuo ka golu, ne znam kako je uspeo Nemanja da mu skine loptu), mi bi verovatno izgubili utakmicu...

Ponovicu jos jednom, ne sme se potcenjivati Australija... Nije to uopste toliko losa reprezentacija... I daleko od toga da smo je vec dobili...
Ono sto im se desilo sa Nemcima u prvoj utakmici, vrlo je lako moglo i nama da se desi... A juce su bili u najmanju ruku jednaki sa Ganom iako su imali igraca manje... Ok to je neko moje vidjenje jucerasnje utakmice, nisam preterano gledao pazljivo pa mozda gresim...

Pitanje za trstru, i ove koji znaju, u kojoj formaciji igra Australija?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S

Ne bih da komentarisem tekst, posto je prilicno idiotski, ali interesantni su mi vrlo komentari. Da budem iskren mozda tri puta u zivotu sam posetio neki hrvatski sajt i citao njihove tekstove, ne iz nekih principa ili ne znam cega, vec jednostavno nisam imao potrebu za tim, tacnije nije me to interesovalo. Sada sam bacio pogled na komentare i iznenadio sam se koliko su nasi mentalni sklopovi u sustini slicni, bez obzira sto ni mi, ali ni oni, to nikada necemo priznati.

Imas ove zagrizene polupismene "ustase", koji u zivotu jednu knjigu nisu procitali (a i ako jesu, to je neka profasiticka Tudjmanova), koji bi da "kolju", "ubijaju", "raduju se nesreci", "oslobadjaju "svetu Hrvatsku" (sa velikim "H"  Smile ) zemlju od mrskih im Srba", koji su krivi za sve sto im ne valja u zivotu. Evo, primera. Odmah se vidi po pravopisu i nacinu razmisljanja da je  u pitanju neki polupismeni moron sa dva razreda osnovne skole. Naravno, "slucajno" je izabrao nick bas Franjo.

Citat
Franjo:
19. lipanj 2010. u 11:49 prijepodne

Proklet bio onaj sto navija za reprezentaciju naroda iz kojeg se izlelgla vojska koja je pljackala,ubijala,palila,klala…moju Hrvatsku i moj Hrvatski narod.
Samo totalni glupaci mogu misliti da nam to i danas nebi cinili.

Onda nailazi neko ko je normalan i iz cijeg teskta se vidi da je covek koji je obrazovan, pismen i sa cijim tekstom se mozete sloziti ili ne(meni licno smetaju neke stvari), ali ko svakako zavredjuje paznju kao sagovornik i sa kim se moze normalno i racionalno razgovarati.

Citat
Hrvat Zadar:
19. lipanj 2010. u 12:45 poslijepodne

JESAM!!!, i branio, i obranio… ali nisam se borio za mrznju i netrpeljivost… niti za ideologije i price. Borio sam se za slobodu da budem sta jesam, i koliko vidim izgubio, jer danas i HRVAT koji se rodio i borio za HRVATSKU, ako pokaze sirinu duse, i toleranciju prema identitetima koji nisu njegovi, vise nije Hrvat.

Pa ljudi necu valjda mrzit Nijemce radi Nacista, Talijane radi Fasista, Madjare i Austrijance radi skoro TISUCU godina tlacenja, Francuze radi Napoleona, pa svi ti narodi su kroz povijest ucinili gore mojoj Hrvatskoj nego ijedan Srbin - izborio sam se da mogu da budem ponosan na svaki identitet koji nosim HRVAT, KATOLIK, DALMATINAC, ZADRANIN.

I jasno je da je uvijek lakse mrziti, nego saslusati i razumijeti, ja ljubim sahovnicu, pod kojom su mnogi pripadnici moje nacije, ukljucujuci mi djeda, ubijali i cinili zlocine. Nisam ponosan ali je moja povijest. Isto kao sto oni orla i cetri S, pod kojim su cetnici palili i klali - ali to mene ne cini ustasom, a ni njih cetnicima. Nijemci jos danas pjevaju himnu iz Treceg Reicha na svakoj utakmici njihove reprezentacije “Deutschland, Deutschland über alles .. auf der Welt” - pa jel normalno da u svakom od njih vidim SS-ovca, naravno da nije. Simboli su stariji od covjeka i politike, ponekad i drzave.

Ovo mi je simptomaticno jer je u principu struktura komentara na njihovim i nasim sajtovima gotovo identicna i potpuno iste matrice i sabloni postoje, samo sto su obojeni razlicitim bojama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Ja sam bio kod frizera posle utakmice sa Ganom i on mi kaze:"Ovo ti je namjesteno za kladionice da se uzmu pare.Sledecu Srbi dobijaju Njemacku a Gana remi sa Australijom."Ja razmisljam daj bre kakvo namjestanje na svetskom prvenstvu ali ono dodje kako ovaj rece...Mora da je neki tref. Smile

Ako je tako, ajd' pitaj frizera zasto je onda sudija svirao penal za svabe? Da nije mozda znao da ce Podolski da promasi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ne mogu da verujem da je nekima Vidić sporan?!? Smile Ako on nije dokazao svoj integritet i požrtvovanje na svakom meču u karijeri onda ne znam ko jeste. Zapitajte se da li ste svesni šta pišete. Imate i objašnjenje zašto je igrao rukom. Ali ne, lakše je proglasiti ga za izdajnika. Smile Smile Sramota šta ljudi sebi dozvoljavaju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
 Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Jbg ima ljudi...pa posto smo pobedili ne mogu da kenjaju o tome kako se vracaju kuci pa aj da se uhvate za nesto,pa makar to bio i Vidic...bitno je da se pljuje.

A zasto je to tako verovatno zna samo savremena medicina... Smile
« Poslednja izmena: 20. Jun 2010, 12:13:22 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.