Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti pobednik grupe D?
Nemačka
43.4%  (95)
Australija
2.3%  (5)
Srbija
49.8%  (109)
Gana
4.6%  (10)
Ukupno glasova: 219
Idi dole
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa D: Nemačka, Australija, Srbija, Gana  (Pročitano 196049 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Meni je rekao frizer da ce Srbija gubiti u jednom dijelu meca.Nadam se da grijesi... Smile

Jel taj tvoj frizer bese pogodio za prve dve tekme? Ako jeste onda nece biti dobro..

a meni ujak rekao pred prvenstvo ovako: gubimo od gane,pobedjujemo nemce i gubimo od kengura. krenulo je kako je on rekao

Samo da mi je znati ko je njemu to rekao.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Dajte ponovo link za onu navijacku sa onim likom sa gitarom koji ide ulicom.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
fala trstra!  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Daćemo Srbima nekoliko komada

Pim Verbek, selektor Australije: Idemo da pobedimo Srbiju, možemo to bez dileme! I ne samo to, uveren sam da možemo da im damo nekoliko komada

Samouvereno... Pim Verbek daje poslednje instrukcije svojim fudbalerima pred današnji meč sa „orlovima" u Nelspruitu

Selektor Australije Pim Verbek uveren je da su njegovi puleni u stanju da danas u Nelspruitu nekoliko puta savladaju golmana Srbije Vladimira Stojkovića i tako obezbede prolaz dalje! Šef stručnog štaba „kengura" smatra da će Nemačka ubedljivo savladati Ganu u poslednjem kolu grupe D i tako omogućiti pobedniku susreta na „Mbombeli" da se plasira u osminu finala.

Mediji u Australiji međutim oštro su kritikovali „ozije" smatrajući da izuzetno teško postižu golove, s čime se Verbek nikako nije složio.

Ko kaže da smo neefikasni

- Idemo da pobedimo! Možemo to da uradimo, bez dileme. Tačno je da ćemo zavisiti i od rezultata utakmice između Nemačke i Gane, ali siguran sam da će „panceri" slaviti u tom susretu ubedljivo. Isto tako verujem da moja ekipa može Srbiji da da nekoliko golova... Ne znam otkud priča da imamo problem s realizacijom, setite se samo koliko smo golova postigli u kvalifikacijama - rekao je Verbek.

Interesantno je da mediji s najmlađeg kontinenta uveliko spekulišu da će Pim Verbek napustiti reprezentaciju ukoliko Srbija eliminiše „kengure", a kao jedan od naslednika pominje se sadašnji selektor Kameruna Pol le Gven.

Australija nema prostor za kalkulisanje, jer će joj u okršaju sa Srbijom odgovarati isključivo pobeda. Napad „ozija" predvodiće Džošua Kenedi, koji je takođe uveren da će se njegova ekipa raspucati protiv „orlova".

- Tokom čitavih kvalifikacija igrao sam u špicu, a Tim Kejhil bio je odmah iza mene. Na svakoj utakmici neko od nas dvojice postizao je po gol. Odlično sarađujemo, predstavljamo ubitačan tandem i sada smo ponovo zajedno u igri. Dakle, golovi neće izostati - naglasio je Kenedi.

Bušamp preti Žigiću

Upravo je povratak Tima Kejhila verovatno najbolja vest za Australiju, koja će protiv izabranika Radomira Antića sigurno biti bez napadača Harija Kjuela i lidera odbrane Krega Mura. Iskusnog defanzivca zameniće Majkl Bušamp, a sa svojim 191 centimetrom biće zadužen za vazdušni rat protiv Nikole Žigića.

- Žigić je najviši igrač na turniru i biće izuzetno teško da igramo protiv njega. Međutim, danas se neće računati šta je uradio prethodno u karijeri, već šta može protiv naše odbrane. Jedva sam čekao da dobijem priliku da zaigram i učiniću sve da zaustavim i neutrališem najjače oružje Srbije - podvukao je Bušamp.   

„Oziji" prate rezultat iz Johanesburga

Johanesburg i Nelspruit biće na vrućoj vezi! Portparol reprezentacije Australije istakao je da će fudbalerima te selekcije tokom susreta sa Srbijom biti saopštavan rezultat utakmice između Gane i Nemačke, od koje će svakako zavisiti plasman „ozija" na Mundijalu.

- Naši reprezentativci su već izrazili želju da tokom meča protiv Srbije budu obaveštavani o svemu što se dešava u Johanesburgu, na drugom susretu u grupi. Žele da znaju svaku promenu rezultata i svaki detalj s tog meča. To je veoma bitno za nas i izaći ćemo im u susret - istakao je portparol Australije.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
RADOMIR ANTIĆ: Ne bojte se, dobijamo!

"Orlovi" danas na Mundijalu protiv Australije (20.30) igraju meč decenije! Radomir Antić uveren da neće biti problema i da će njegovi izabranici ostvariti pobedu koja ih vodi u osminu finala

Ako mi nešto daje za pravo da budem optimista, onda su to poslednja tri treninga. Sudeći po tome, reklo bi se da nećemo imati problema ... RADOMIR ANTIĆ, SELEKTOR SRBIJE

Momci, uradite to! Fudbalska reprezentacija Srbije večeras u Nelspruitu protiv Australije (20.30) igra meč generacije, utakmicu u kojoj će za 90 minuta stati sve: dvogodišnji rad selektora Radomira Antića i kvalitet aktuelne generacije "orlova", koja je pokazala da nema kompleksa, niti da se plaši fudbalske istorije i istinskih velesila.

Bez obzira na to što Stankoviću i drugovima u nekim kombinacijama i remi garantuje ulazak u društvo 16 najboljih reprezentacije sveta, oni žele da pobedom nad "sokerosima" potvrde da su na dobrom putu da uđu u buduće almanahe ovdašnjeg fudbala.

Selektor Radomir Antić na sinoćnu konferenciju za štampu došao je nasmejan i dobro raspoložen...

- Svesni smo da nam se pruža istorijska šansa, što samo pojačava našu želju da budemo na potrebnom nivou. Međutim, ne želim da momcima stvaram dodatno opterećenje. Verujem u njih iskreno, i to nije fraza - rekao je Radomir Antić.

On je  poručio da mu poslednja tri treninga, te odnos Stankovića i drugova, daje za pravo da 24 časa pred odlučujući meč za plasman u osminu finala Mundijala širi optimizam.

- Ako mi nešto daje za pravo da budem optimista, onda su to tri poslednja treninga. Mogu da kažem da su to možda i najbolji treninzi od kada se družimo. Ako je suditi po tome, reklo bi se da nećemo imati problema sa ritmom igre i kalkulacijama - dodao je on.

Selektor je ponovio da igru "sokerosa" krasi izraženi timski duh, ali i dodao da se prethodnih dana uglavnom bavio detaljima iz našeg tabora.

- Znamo odavno kako igraju. Vraća im se Kejhil, po svoj prilici u timu će biti i napadač Kenedi. I ranije sam pričao da oni imaju jake adute na klupi, odnosno da je to ekipa sa jakim moralom i izraženom sportskom kulturom. Video sam da j selektor Australije rekao da veruje u ubedljivu pobedu i prolaz, ali to je već njihov problem - poručio je Antić na kraju.

Stari recept: Uz osmeh do pobede

Selektor Radomir Antić ostao je dosledan sebi i uoči trenutka istine u Nelspruitu! Iskusni fudbalski stručnjak tražio je od svojih izabranika tokom jučerašnjeg treninga da njegove zapovesti izvršavaju sa osmehom na licu i na taj način bar privremeno skinu ogroman teret s leđa.

- Hajde da vidim osmeh, energiju - govorio je Antić.

Tokom rada na stadionu "Mbombela" selektor Antić je poželeo da se vrati u igračke dane i razmenjivao pasove sa jednim od najbližih saradnika Huliom Morenom.

Stadion "Mbombela", koji je ostavio bez daha srpsku fudbalsku ekspediciju, simbolizuje najvrednije znamenitosti pokrajine Mpumalanga u kojem je smešten i Nelspruit. Krov stadiona na kome će igrati "orlovi" i "sokerosi" ukrašen je sa 19 improvizovanih žirafa, dok su stolice u crno-belim bojama zebri.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Citat

Smile Smile Smile

Taj čovek nije normalan  Smile
IP sačuvana
social share
Intel Pentium P6200 (2.13GHz, 3MB, no HT) / nVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 Fermi DX11 / 4 GB DDR3 1066 MHz / 320GB 5400rpm SATA II Hitachi / 15.6 " HD LED (1366x768)
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbBT5 3.8.0.12
Citat

Smile Smile Smile Smile

Citat
- Tokom čitavih kvalifikacija igrao sam u špicu, a Tim Kejhil bio je odmah iza mene. Na svakoj utakmici neko od nas dvojice postizao je po gol. Odlično sarađujemo, predstavljamo ubitačan tandem i sada smo ponovo zajedno u igri. Dakle, golovi neće izostati - naglasio je Kenedi.

Vidic bi trebalo da se zabrine. Kad ti preti takav as i golgeter kakav je Dzosua Kenedi, mnogo je razloga za brigu
« Poslednja izmena: 23. Jun 2010, 11:12:05 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat

Smile Smile Smile Smile

Citat

Vidic bi trebalo da se zabrine. Kad ti preti takav as i golgeter kakav je Dzosua Kenedi, mnogo je razloga za brigu

Karlsruhe-Kenedi Smile  malo je spor
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC 
Meni je rekao frizer da ce Srbija gubiti u jednom dijelu meca.Nadam se da grijesi... Smile

Jel taj tvoj frizer bese pogodio za prve dve tekme? Ako jeste onda nece biti dobro..

a meni ujak rekao pred prvenstvo ovako: gubimo od gane,pobedjujemo nemce i gubimo od kengura. krenulo je kako je on rekao

Samo da mi je znati ko je njemu to rekao.. Smile

nije njemu niko rekao,on je meni rekao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.379 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.