Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti pobednik grupe D?
Nemačka
43.4%  (95)
Australija
2.3%  (5)
Srbija
49.8%  (109)
Gana
4.6%  (10)
Ukupno glasova: 219
Idi dole
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa D: Nemačka, Australija, Srbija, Gana  (Pročitano 196134 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
----------------------stojkovic---------------------
ivanovic---------vidic-------lukovic----obradovic
-----------stankovic----kacar(petrovic)-------
krasic--------------------------------------jovanovic
----------------------lazovic--------------------------
------------------------zigic---------------------------

Ovo je tim sa kojim bih ja igrao....

Lukovic povratnik,Obradovicu bih dao sansu on ce da grize,a i igrao je kvalifikacije jako dobro pa i pocinjao pre Kolarova....Kuzmanovica treba malo odmoriti,pa i Stankovica ako krene dobro i damo gol na vreme.Antic ce izvesti Petrovica,mada bih ja vise voleo da vidim Kacara,iako nesumnjivo mislim da je Petrovic odlican igrac,ali o tome sam pisao ranije na temi oko reprezentacije...Lazovica bih kao polu-spica ubacio umesto Ninkovica koji je vise za neku zatvoreniju varijantu.lazovic bi imao zelju da se pokaze i prikaze i on i Obradovic bi svakako doneli nesto novo,neku novu energiju i ritam kao sto su to protiv Nemaca uradili Kuzmanovic,Subotic i Ninkovic...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1739
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
----------------------stojkovic---------------------
ivanovic---------vidic-------lukovic----obradovic
-----------stankovic----kacar(petrovic)-------
krasic--------------------------------------jovanovic
----------------------lazovic--------------------------
------------------------zigic---------------------------

Ovo je tim sa kojim bih ja igrao....

Lukovic povratnik,Obradovicu bih dao sansu on ce da grize,a i igrao je kvalifikacije jako dobro pa i pocinjao pre Kolarova....Kuzmanovica treba malo odmoriti,pa i Stankovica ako krene dobro i damo gol na vreme.Antic ce izvesti Petrovica,mada bih ja vise voleo da vidim Kacara,iako nesumnjivo mislim da je Petrovic odlican igrac,ali o tome sam pisao ranije na temi oko reprezentacije...Lazovica bih kao polu-spica ubacio umesto Ninkovica koji je vise za neku zatvoreniju varijantu.lazovic bi imao zelju da se pokaze i prikaze i on i Obradovic bi svakako doneli nesto novo,neku novu energiju i ritam kao sto su to protiv Nemaca uradili Kuzmanovic,Subotic i Ninkovic...
Izgleda savim solidno,ali nisam siguran za Obradovica koji je propustio skoro celu sezonu.Dobar je igrac,ali da li je i spreman?Petrovica ne bih stavio ni u treci tim nase lige i on je uz Pantelica najveci promasaj!!!
« Poslednja izmena: 22. Jun 2010, 13:16:47 od Serbian Secret Service »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung E250
Zasto je Petrovic najveci promasaj?Omg?Odigrao je nekoliko minuta i to sasvim dobro on svoj zadatak ispunjava....Da se razumemo uopste se ne slazem sa Padrinovom formacijom i misljenju o igracima...Danko Lazovic nije za tu poziciju polu spica,on ce ocigledno u Zenitu igrati krilnog napadaca i po potrebi centralnog...Kada bi praktikovali tu 4-4-1-1 formaciju ja bi Laneta krkno ispod Zigica a levo bi stavio Tosica...Medjutim treba da ostanemo pri toj 4-5-1 formaciji u odbrani nista ne menjati,u sredini pored Stankovica rotirati sledece igrace i neka Antic stavi one u prvu za koje smatra da bi bili najbolji protiv odredjenog protivnika:Kacar,Kuzmanovic,Petrovic,Ninkovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Obradovic ce sigurno igrati umesto Kolarova zbog opasnosti od kartona..dok se Petrovic najavljuje zbog skok igre na sredini.

Mislim da cemo da istrcimo sa 4-4-2 sa sve Pantelicem i Milijasem...ipak je to najuigranija postava,a ova tekma nam je najbitnija u zadnjih xy godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1739
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ako stvarno "istrcimo" sa Milijasem,Petrovicem i Pantelicem u prvom timu,onda nam se crno pise!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nedao bog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ako stvarno "istrcimo" sa Milijasem,Petrovicem i Pantelicem u prvom timu,onda nam se crno pise!
Zasto ne Petrovic? Pa on je bolje odigrao onih njegovih 10 minuta od Kuzmanovica koji je igrao 7x vise...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
10 minuta i cela utakmica nisu za poredjenje , obicno se igraci koji odigraju 10 min ne ocenjuju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Da, novinari ih ne ocenjuju a da li ti na primer ocenjujes igraca koji udje 5 minuta i napravi penal? Sta kazes, nije imao vremena da pokaze nesto i ja ga necu oceniti? U redu ako je tako...

Ja ocenjujem svaki minut na terenu a trudim se da novinare ne slusam u bilo kom slucaju Smile
« Poslednja izmena: 22. Jun 2010, 14:40:47 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation

Nisam ljudi mislio da krenu Petrovic i Milijas...vec sam rekao da mislim da ce krenuti onaj tim koji je prosao kvalifikacije...moje misljenje  Smile

A Petrovica sam spomenuo jer se najavljuje po medijima...njihovo misljenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.