Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti pobednik grupe D?
Nemačka
43.4%  (95)
Australija
2.3%  (5)
Srbija
49.8%  (109)
Gana
4.6%  (10)
Ukupno glasova: 219
Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa D: Nemačka, Australija, Srbija, Gana  (Pročitano 196228 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Qtek 小米
Ovaj Gambino je ziva komeNdija... ja mislio on samo nas davi, a on na sportskoj prepirci i Svabe smara politickim pricama o ratovima, evro-integracijama i cinjenicom da Srbi nece u EU  Smile Smile Smile

#
Gambinotubee
38 minutes ago
This video is anti-serbian, they show us Serbs as criminals, but i don't care.
We won in first and second ww, and now ... again. Smiley
BTW Thank Germany for non-suport in euro integration, we don't wanna be in same union.
Jos jednom da ih podseti i ujedno im se zahvali. Smile
Па шта хоћете, ове године нам већ два пута доносе лепе вести.  Smile
Ма крив је за све Марко Марин, није хтео да трчи.  Smile
Али шта да им радимо, Хитлер им се окреће у гробу, када им у националном тиму играју Пољаци, Турци, Срби итд.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7289
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Jel Joakim Lev Jevrej? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Ja licno mislim da ce Nemacka da olesi Ganu od fudbala i zivota, posebno ako ih otvori na vreme. Gana je odlican defanzivan tim, medjutim problemi nastaju kada jure pobedu (kao danas), i kada rano prime gol, tada disciplina nestaje. Tako su se raspali protiv Egipta u finalu Africkog kupa, kao i u prijateljskoj sa Holandijom (mada ovo drugo i nije neki pokazatelj).

Pa i ja mislim da ce da padne dranje...jer ne znam koliko oni mogu da se odbrane ako budu igrali na 0-0 a gol mogu izgleda da daju sami iz penala....

Ne znam da li se tripujem ali posle danasnjeg meca je Rajevac bio najsrecniji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ja ne znam sto se zaboravlja moguca varijanta u kojoj Australija dobije nas 2-0, a Nemacka dobije Ganu sa 3-0(ili obrnuto), i tu prolazi Australija ili onaj scenario u kome Gana dobije Nemacku... Svakako da ce oni uciniti sve da pobede i to ce im trebati ubedljiva pobeda... Pa mozda treba ocekivati i otvorenu igru... Mada ko zna...
Uopste nisu naivna ekipa, zapravo krajnje ozbiljan tim... I bice jako tesko protiv Australije...

A ovo je trenutak kada moramo da pokazemo da li jesmo ili nismo za drugu fazu, ili jesi ili nisi... Jednostavno ako mi ne mozemo da dobijemo Australiju(a nece biti lako dobiti ih), nije nam mesto u drugoj fazi... Vratilo nam se ono sto smo izgubili protiv Gane, i sada imamo realne sanse za prolazak i od nas zavisi...

Neka opet nasi daju sve od sebe, pa sta uradimo... Napred Srbijo!

« Poslednja izmena: 19. Jun 2010, 18:58:45 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Citat
Gambinotubee
5 hours ago
Yeah, we come straight from jail !!!
Anti-EU,anti-NATO, anti-NWO !!!

Gambino, pobedio si  Smile

Sta vam je ljudi, samo hrabro i u sledecoj i prolazimo dalje  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Qtek 小米
Jel Joakim Lev Jevrej? Smile
Гуглао сам по нету целу његову биографију и као да је послат са Криптона, ни оца ни мајке, па није вљада највеће копиле у Немачкој.
Ако јесте Јеша, онда онај лик што је правио ЈТ пародију ''Хитлер бесни после пораза од Срба'' је пропустио тај детаљ, као и нашег Марка Марина.
 Smile

Citat
Gambino, pobedio si
Знам.  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Koliko god da Australija nije naivna ekipa,oni nas realno nikad u zivotu ne bi mogli da dobiju 2-0...
postujem ja njih,ali ono ti je bre blago rasulo,bar mi se tako cini...Kejhil crveni,Kjuel crveni,onaj nece da se pozdravi sa pomocnim trenerom kad je izlazio...

U odbrani im duva kako hoces kad se zalete,jer imaju foru da onaj stoper krece napred kako bi stvorio visak na sredini,ali su toliko spretni da skoro redovno gube loptu pa onda pronaja pozadi...
Nemam neko visoko misljenje o njima,danas su bili bolji,ali mislim da Gana ne moze gore od onoga danas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7289
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ja sam negde cuo na TV-u da je Jevrej.nesto je bilo u fazonu da,eto sad,u Nemackoj reprezentaciji igra 11.igraca,sto Poljaka,Turaka,Srba i drugih,a da im je selektor Jevrej....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
League format : Soccer / Football : World Cup 2010

A total of 32 teams, divided into eight groups of four, will participate in the FIFA World Cup 2010. The teams in each of the groups will play against each other in a round robin tournament. The following criteria will be used to rank teams:
number of points in all group matches
goal difference in all group matches
number of goals scored in all group matches
number of points in matches between tied teams
goal difference in matches between tied teams
number of goals scored in matches between tied teams
drawing of lots

Izvor

Da li je ovo merodavno?
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Само сталожено да се одигра против Аустралије и не би требало да се превише бринемо око победе. Исто као против Немаца. Без журбе.

Када се залетимо никада добро не прођемо. Моје мишљење је да победа над Немцима не треба превише да се слави, јер право славље треба да наступи тек после утакмице са Аустралијом.

Мада је и Стојковић на конференцији рекао да треба славити након следеће текме, пошто нам и овако нико не гарантује пролаз даље.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.