Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti pobednik grupe C?
Engleska
62.1%  (36)
SAD
13.8%  (8)
Alžir
5.2%  (3)
Slovenija
19%  (11)
Ukupno glasova: 58
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa C: Engleska, SAD, Alžir, Slovenija  (Pročitano 63853 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nije uspeo Terijev "puč" protiv Kapela

O tome da je francuska reprezentacija popucala po šavovima, već smo čitali. Ali, izgleda da su šavovi počeli da se rašivaju i kod Engleza.

Britanski mediji, umereniji, ali i oni obojeni žutom, objavljuju serije tekstova o tome da je atmosfera ozbiljno narušena u timu Engleske, posle dva neubedljiva remija na startu Mundijala (SAD 1:1, Alžir 0:0).

Moguće je da su te priče "naduvane", ali često je važilo da ima vatre, tamo gde ima i dima.

"Dejli Mejl" piše o tome da je smenjeni kapiten "albiona" Džon Teri poveo zaveru među igračima, a protiv selektora Fabija Kapela, koji je navodno najavio da će podneti ostavku, ukoliko Englezi ne pobede Sloveniju u trećem kolu.

Navodno će i Fudbalska asocijacija Engleske od Kapela (64) zahtevati da ode bez novčane nadoknade, ukoliko ne prođe grupu na Mundijalu, a Fabio je pre odlaska u Južnu Afriku produžio ugovor sa Englezima.

Teri, za koga tvrde da je smrtno uvređen od kada mu je Kapelo u februaru oduzeo kapitensku traku zbog seks skandala sa verenicom nekadašnjeg saigrača iz Čelsija i reprezentacije Vejna Bridža, pojavio se na pres konferenciji i izrekao neke vrlo uznemirujuće stvari i po Kapela i po igrača, ali po engleske navijače.

Kasnije, Terijev saigrač iz Čelsija, Frank Lampard, takođe je izašao pred medije i Terijev nastup opravdao "prevelikom strašću za pobedom".

Teri je navodno bio idejni začetnik "Puča u Kejp Taunu", kada je u večeri posle remija Engleske i Alžira okupio grupu igrača na pivu (što je zabranjeno) i sa njima raspravljao o taktici. Navodno, Teri je zahtevao od Glena Džonsona, Vejna Runija i Dejvida Džejmsa da zajedno s njim zahtevaju "oštar" sastanak sa Kapelom, na kojem će od čvrstog Italijana biti zatraženo da:

- se promeni taktika;
- se dozvoli alkohol;
- se dozvoli suprugama i devojkama fudbalera da doputuju u Južnu Afriku;
- se prestane sa praksom da se tim saopštava igračima tek dva sata pred meč;
- se prestane sa tretiranjem igrača kao da su tinejdžeri.

Stroga disciplina koju je zaveo Kapelo, navodno, ne prija velikim zvezdama Premijer lige, koji su navikli na pivce posle utakmice, a neretko i pre nje. Takođe, fudbaleri Engleske navikli su da svuda sa sobom vuku supruge i devojke, popularno nazvane "WAGs".

Na pivo, čime je već prekršen pravilnik, bili su pozvani i Frank Lampar, Stiven Džerard, Džejmi Karager, Piter Krauč, Aron Lenon i još neki, mada su na kraju stigla samo trojica "hajduka". Da sve bude gore, Teri je sva ova imena naveo na konferenciji za medije, što je šokirao i one koji su došli i one koji nisu, kao i one koji nisu bili pozvani.

Mediji navode da je time Teri potpuno "razbucao" ekipu, koja nije posegla za taktikom francuskih igrača, već se pojavila u ponedeljak na treningu.

Teri je zamislio da se "puč" održi odmah posle meča sa Alžirom, ali je Kapelo sve "uprskao" jer je zakazao gledanje snimka utakmice i većina igrača se odazvala na poziv selektora, a ne smenjenog kapitena.

Potom, Teri je na konferenciji za medije otkrio skoro sve detalje "paklenog plana" i najavio da će igrači jednostavno prestati da poštuju Kapelova pravila ponašanja, jer "nisu tinejdžeri" i ne vide zašto bi "trebalo da budu zaključani u sobama".

Na Terijev ispad odmah su reagovale "WAGs" i redom putem medija poručile svojim izabranicima da su spremne da dođu u Južnu Afriku prvim letom, ukoliko su im potrebne.

Aleks Karen poručila je preko novina Stivenu Džerardu da će "odmah krenuti na aerodrom, ako mu je potrebna", dok je Kolin Runi javno rekla da želi da putuje u Afriku, da se naže Vejnu u teškim trenucima.

"Moj posao je da ga podignem i da se on oseća pozitivno. Ako bi me Stiven pozvao telefonom i rekao mi da dođem u Južnu Afriku, bila bih u prvom narednom avionu", rekla je Karen.

Supruga Glena Džonsona, Laura, već je u Južnoj Africi i viđena je kako gleda utakmicu protiv Alžira prošlog petka, dok je devojka Emila Heskija, Šantel Tagoe, odletela iz Južne Afrike zajedno sa njegovim roditeljima pre prve utakmice.

(MONDO)
« Poslednja izmena: 21. Jun 2010, 23:54:16 od bernoldi_salieri »
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Јеботе па ми ћемо да освојимо ово првенство. Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Take me home, United Road

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Jaooooooooooo, Terry delikvent!
Kako mi je sada zao sto je Scholes odbio da ide na SP... Kako bi ga Ginger zavrnuo, pa zvonilo bi mu u usima danima.
Slepcina! Don Fabio mu je dao traku posle promasenog penala u finalu CL 2008. Tada je nacisto puk'o, a Capelo je hteo da ga izvuce iz bedaka. Vidi kako mu vraca! Da nije bilo toga, Rio bi jos onda bio kapiten.
Velika greska sto je traku dao Stevie G-u. On nije mogao ni one vucibatine iz Liverpoola da drzi na okupu... Zna samo da tuce ljude po nocnim klubovima!!!
IP sačuvana
social share
"When I heard Muhammad Ali proclaiming to the world that he was the greatest, I used to smile. You see, the greatest of them all was an English footballer named Duncan Edwards." ---- Jimmy Murphy
"The best player I have ever seen, the best footballer I've ever played with for United or England, the only player who ever made me feel inferior." ---- Sir Bobby Charlton
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kako mi je sada zao sto je Scholes odbio da ide na SP... Kako bi ga Ginger zavrnuo, pa zvonilo bi mu u usima danima.

Мени је драго што Сколс није отишао. Не бих волео да гледам једног од омиљених фудбалера како се бламира заједно са овим осталим идиотима. Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Hehehe...Ginger,Don Fabio,Stevie G....ovo mi je uvek bilo beskrajno simpaticno,kao Boris Komnenic u Kenguru  Smile Smile

Drugarice,nista licno,u principu se slazem sa postom...mada me nesto bas zasvrbe za Engleze...imamo i mi svojih problema  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Cini mi se da je u Kenguru bila tekma Eastwich - Man Utd... I Djavoli kao gube... Secam se da su pustali na Foxu taj film bas na dan finala u Moskvi.... da Terry nije slipping on the grass, falling on his arse.... digla bih fox u vazduh zbog baksuziranja  Smile
A sta cu ja kad volim engleski fudbal....
IP sačuvana
social share
"When I heard Muhammad Ali proclaiming to the world that he was the greatest, I used to smile. You see, the greatest of them all was an English footballer named Duncan Edwards." ---- Jimmy Murphy
"The best player I have ever seen, the best footballer I've ever played with for United or England, the only player who ever made me feel inferior." ---- Sir Bobby Charlton
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Јеботе па ми ћемо да освојимо ово првенство. Smile

Samo još da sačekamo da se Argentinci našmrču belog i da Brazilcima dođu u posetu Ronaldo, Ronaldinjo i Roberto Karlos kako bi ih vodili na pijanke i orgijanje svaku noć...   Smile
« Poslednja izmena: 22. Jun 2010, 00:43:22 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Ma pustaju oni Kengura svaki drugi dan... Smile

Ali sve na stranu,lepo je videti nekog ko fino prati fudbal,a jos i drugarica...samo napred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Opa, Englezima protiv Slovenije sudi Stark.... Gotivim tog sudiju, mislim da je ok i da nece biti pristrasan, ali opet... Gde bre Nemac da sudi Englezima? Poslednji put kad je Nemac (Merk) sudio Englezima protiv Francuske nisu se lepo proveli...
Ne znam... Mirise na sukob interesa... Da je bilo koji drugi nemacki sudija u pitanju, zabrinula bih se za regularnost utakmice unapred...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Нека им суди и Дон, али нека буде поштено  Smile Уосталом Дон је Италијан  Smile

Не знам јебем ли га... Све нешто мислим да ће Словенци одиграти добро и узети тај бод, а са друге стране сам пред почетак такмичења прогнозирао на Енглезе као једне од фаворита... Па оно, могао би Капело тргнути играче, ако немају атмосферу имају бар њега, а он је мајстор...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.