Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Победник Групе ?
Бразил
76.3%  (29)
Хрватска
10.5%  (4)
Камерун
0%  (0)
Мексико
13.2%  (5)
Ukupno glasova: 38
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa A  (Pročitano 41461 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116

Да, и бићу ригорознији даље ако буде неког личног вређања. И овај последњи пост серхија рамоса нека прочита свако два пута. Значи боли нас курац шта ћете да урадите, боли нас курац шта раде Босна и Хрватска, навијам за кога год хоћу, пљујем кога год хоћу (мислим на репрезентацију). Тако да та прича је готова али готова.

Znaš šta meni nije jasno kod vas "politički korektnih",zašto ja ako nema Srbije moram da navijam za Bosnu i Hrvatsku,a ne za Italiju i Meksiko recimo,zašto ja ako kažem da Bosna nema veze,i Hrvatska nema veze automatski postajem četnik i mrzitelj,ovo je sport postoji rivalitet izmedju ustaša(pri tom zanimljivo je da nekome ko urliče sa stadiona za dom spremni smeta termin ustaša) i nas i ne navijam za njih,Bosnu ne računam jer to me stvarno ne zanima,to ti je kao da kažeš navijaču Reala zašto ne navija za Barselonu,ne navijam tačka,navijam za svoj tim ako njega nema,navijam za velike nacije kao što su Italija i Meksiko.Kažeš da si objektivan,ok objektivan sam i ja,kažem šta je bio problem sa Hrvatskom onom vašem Damfisku i kaže čovek ti imaš komplekse,super ne bih da vam drmam kavez živite u bajci da ste nenadjebivi i da ste razbili Brazil i Argentinu,ali manite me tih gluposti mir u svetu,mi smo komšije,držimo se za ručice,ako ti se navija za Srbiju navijaj nemam ništa protiv,ali nemoj mene automatski da stavljaš na stranu nekakvih mrzitelja ako me boli šta će Hrvatska uraditi ili Bosna,Crna Gora,Makedonija... ne zanima me,tačka...

Онда даље, свако лично називање потурица, четник, усташа, ако се неком лично то упућује овде на форуму, то ћу брисати, али генерализовање, типа коментари усташе изгубиле, и тако то, то је дебилно да бришем, јер то већини и не смета. Значи лично вређање на тај начин ће бити брисано а генерализовање не, јер нисам ја суд за људска права па да кажњавам некога зато што је неку нацију назвао одређеним називом.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Ja recimo navijam za Hrvatsku,
da bude poslednja u grupi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Citat
типа коментари усташе изгубиле, и тако то, то је дебилно да бришем, јер то већини и не смета.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Sa punim srcem

Migel Erera je potvrdio tim i rekao da ljubav koju dobijaju od navijača im ne da da stanu ni za trenutak.

"Srce nam je puno.Bilo je ključno da imamo hemiju sa našim narodom,navijačima,da osetimo da nas cela zemlja podržava i navija za nas".

Popularni "Pjoho" kaže da neće imati nikakav respekt prema Brazilu,i ne ostavlja prostor za spekulacije :

"Moramo ih naterati da se brane,moramo ih napasti."

Erera kaže da se ne plaši mnogo "brenda Nejmar":"Brendovi ne dobijaju utakmice" govoreći da Dos Santos ima recimo kapacitet da reši meč isto kao što ga ima i Nejmar...

Erera odbacuje mogućnost da će eventualni izostanak Hulka imati neko veliko značenje :"On je sjajan igrač,ali ko god da ga zameni biće to igrač sličnog kvaliteta."

Pjoho je na kraju priznao da ima tremu pred ovaj veliki meč,ali je obećao profesionalizam :"Za nas je ovo veliki meč,ceo svet će nas gledati i pokušaćemo sve da damo prvi gol na meču."

Meksiko počinje u sastavu :Guillermo Ochoa, Paul Aguilar, Francisco Javier Rodriguez, Rafael Marquez, Hector Moreno, Miguel Layún, Juan José Vázquez, Héctor Herrera, Andrés Guardado, Oribe Peralta i Giovani dos Santos.

BRAZIL ČEKA MEKSIKO: Skolari želi osvetu!

Kurir

Meksikanci su selekcija s kojom Brazilci imaju negativan bilans u proteklih 15 godina. „Sombrerosi“ u ovom milenijumu oteli čak četiri trofeja petostrukom šampionu sveta u fudbalu

Najveći dželat petostrukog šampiona sveta u poslednjih 15 godina pokušaće još jednom da pobedi Brazil i overi prolaz u osminu finala Svetskog prvenstva.

Posle trijumfa nad Hrvatskom zahvaljujući pomoći japanskog sudije Nišimure, Skolarijevi izabranici večeras (21.00) u Fortalezi dočekuju Meksiko, reprezentaciju koja im je u ovom milenijumu otela čak četiri trofeja.
Meksiko je jedina ekipa na planeti s kojom „selekao“ ima negativan bilans u proteklih deceniju i po, a „sombrerosi“ su ostali neporaženi čak devet puta u prethodnih 13 okršaja. Da Meksikanci nisu omiljeni njegovim igračima, svestan je i selektor Luis Felipe Skolari:

- Očigledno je da selekciji Brazila ne odgovara način igre Meksika, a ovo je odlična prilika da se stvari promene. Verujte mi, za meč sa „sombrerosima“ spremamo se kao da je u pitanju finale Svetskog prvenstva.

Ako ponovimo partiju od prošle godine sa Kupa konfederacija, mislim da Meksikanci nemaju šanse.

Selektor Meksika Migel Erera stigao je na kormilo „trikolora“ pred mečeve baraža sa SP sa Novim Zelandom.

- Mečevi s Brazilom za naš narod predstavljaju nacionalni praznik. Imate 23 super motivisana fudbalera i vaše je samo da ih odvedete do trijumfa - kazao je Erera.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2014, 10:23:27 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
malo je glupo da oni odigraju drugo kolo prije nego sto rusi i koreanci odigraju prvo.

morat cu navijati za sugavi brazil jer ako mehiko izvuce pozitivu kockice idu kuci.a po svemu prikazanome ne bi m cudilo ni da mehiko uzme sva 3 boda,al uzdam se u domacinsko sudjenje...

i da,kvota od 1.30 je presmijesna
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Citat
malo je glupo da oni odigraju drugo kolo prije nego sto rusi i koreanci odigraju prvo.
Mislim da se praktično igra u isto vreme jer je različita vremenska zona...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Sat napred ide Fortaleza u odnosu na Cuiabu gde igrau Rusi-Koreanci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
e sto se toga tice ne mogu bit pametan...tu mač kalkulejšn informejšn...

kad bi se ta furka sa vremenskom zonom mogla zloupotrijebiti na fazon kladinica onda bi to bilo super...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
kako mislis da se zloupotrebi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
pa ako sergio ramos kaze da se brazil mxiko igra u isto vrijeme kad i rusi koreanci onda bi mi trebali dobiti tacan rez rusije i prije nego sto kod nas pocne ta tekma.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 20 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.