Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grom ubio brata i sestru naočigled roditelja  (Pročitano 1339 puta)
12. Jun 2007, 09:05:24
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Grom ubio brata i sestru naočigled roditelja

NIŠ - Udar groma zavio je u crno porodicu Nedeljković iz sela Vukanja u aleksinačkoj opštini. Sestra i brat Jelena (10) i Miodrag (Smile stradali su u subotu oko 17 časova na mestu zvanom Srednji rit, kada je grom udario u drvo ispod kojeg su se sa roditeljima Goranom i Draganom sklonili od kiše i nevremena.
Nedeljkovići su toga dana od jutra brali jagode na svom imanju, a kada je počela da pada kiša, sklonili su se ispod obližnjeg hrasta. Munja koja je sevnula iz neba u sekundi je odnela dva mlada života. Goran i Dragana, otac i majka nastradalih mališana, uspeli su da prežive, ali sa povredama po rukama i telu.
- Supruga, ja, deca i moj otac Stojan pošli smo ujutro oko 10 časova da beremo jagode. Počela je da pada kiša. Pljuštala je sve jače i jače, a u jednom trenutku je počeo da pada grad veličine zrna pšenice. Ipak, ništa nije nagoveštavalo ovako nešto. Čula se potmula grmljavina, ali u daljini. Dalje ne znam šta se događalo. To je poslednje čega se sećam. Kada sam se osvestio, nisam osećao ruku i nogu. Uzeo sam mobilni telefon i pozvao pomoć - plačnim glasom priča Goran.
Dragiša Mitić, komšija koji je prvi pritekao u pomoć, kaže za „Blic“ da ga je Goran pozvao telefonom i rekao samo: „Dođite da nam pomognete. Udario nas je grom“.
- Krenuo sam odmah kolima i susreo komšiju Miroljuba Petrovića koji ih je već pokupio traktorom. Prebacio sam ih u moja kola, a u Loćiki smo sreli Hitnu pomoć koja je preuzela decu i odvela ih na hirurgiju u Aleksincu. Deca su bila u besvesnom stanju. Ovo je strašna tragedija - priča Mitić.
Majka Dragana, koja je od udara groma zadobila opekotine po rukama i nogama, juče je padala u nesvest od šoka i tuge za decom. Jedna ekipa Hitne pomoći je pratila tužnu povorku koja je krenula da isplati mališane na poslednji počinak do lokalnog groblja u Vukanji.
U kuću Nedeljkovića, koji su u selu poznati kao pošteni i vredni domaćini, došlo je celo selo i svi učenici OŠ „Aca Sinadinović“ iz Vukanje, koju su pohađali Jelena i Miodrag, kao i učenici iz susedne Kuline.

Bili su dobri đaci i drugovi
U školi „Aca Sinadinović“, koja se nalazi odmah preko puta kuće Nedeljkovića u kojoj su mališani išli u treći i prvi razred, u praznoj učionici sedi uplakana učiteljica Divna Janković. Pogled pun tuge i neverice uperen joj je u dva mesta u zadnjoj klupi u kojima su sedeli nastradali mališani.
- Jelena je bila odličan đak, vredna, poslušna. Sve obaveze je obavljala na vreme. Miodrag je bio dobar drug. Prva znanja u školi, da čita i piše, uspešno je savladao. Imali su još sedam dana do raspusta. Ne mogu da verujem da ih više nema. I kada sam čula šta se dogodilo, nisam mogla da poverujem - odmahuje glavom uplakana učiteljica Divna Janković.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Туга!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
Plus sto su vec ranije ti roditelji izgubili jedno dete. Stvarno zla sudbina...
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
И после неко само нека кука за парама и лагодним животом. Здравље и здрав пород су најважнији на свету то је право богатство.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Strashnooooooo, opet sam chitala i opet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1842
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
tragedija...  Smile

ali zasto su se "sklonili" od groma ispod drveta...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
So I say live and let live. That's my motto. Live and let live. Anyone who can't go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.