Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 507 508 510 511 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гробари - Јужна трибина Бурека  (Pročitano 1257348 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Имаш ти неки доказ ПантићУ ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
prema vama ovo sto se u dnevniku i medijima prica je sve laz i glupost.

Па и јесте, и то не случајно.

Ова пресуда смрди на све стране. Осудили су лика коме је у исто време пандур на неком десетом месту написао пријаву што доказује да тада није био на лицу места ал ето заглавио мардељ. Тебе опуштено заболе паја за њега, јер си заглибио у генерализацији и сви треба да леже јер су хулигани. Постоје и снимци видео камера ал нису објављени, а ти види зашто. Да се стварно десило оно што кажу да се десило ти видео снимци би били највећи доказ против оптужених. Ал нису приказани, шатро не постоје. А видео камера по центру БГа више нег људи.

Ал битно да су то хулигани и да због тога треба да леже. Јако је лако генерализовати кад ти то тако одговара.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Ja sam rekao da nisu svi navijaci huligani,ali opet da velika vecina jeste

Брате веруј ми, ако ти реч поверење значи ишта у ова зла времена, да ево већ 14. годину идем на стадионе и да барем 95% посто људи на стадионима никад није никога ударила. Ту има доктора наука (буквално), пекара, лекара, апотекара, студената, очева, ученика. Ево 2 асистента са мог факултета су редовна на Јужној трибини. Обојица магистри. Права. Да ли би они учествовали у насиљу? Да ли би они имали морално право да предају право ако га крше стално? Тешко.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
prema vama ovo sto se u dnevniku i medijima prica je sve laz i glupost.

Па и јесте, и то не случајно.

Ова пресуда смрди на све стране. Осудили су лика коме је у исто време пандур на неком десетом месту написао пријаву што доказује да тада није био на лицу места ал ето заглавио мардељ. Тебе опуштено заболе паја за њега, јер си заглибио у генерализацији и сви треба да леже јер су хулигани. Постоје и снимци видео камера ал нису објављени, а ти види зашто. Да се стварно десило оно што кажу да се десило ти видео снимци би били највећи доказ против оптужених. Ал нису приказани, шатро не постоје. А видео камера по центру БГа више нег људи.

Ал битно да су то хулигани и да због тога треба да леже. Јако је лако генерализовати кад ти то тако одговара.

Da generalizuje stvari i stvaram stereotipe,ali sve to na osnovu nekog iskustva kad gledam kako huligani rade sta im se moze,a posle kad ih uhvate svi se pravi nevini i traze dokaze,a svi znaju da su krivi
To je problem u ovakvoj drzavi sto svako moze da radi sta hoce i pojedinci se ponasaju kao da zakon za njih ne vazi,a onda sutra kad ih uhvate svi se pozivaju na taj isti zakon koji su do juce gazili i u njemu traze svoja prava.Meni je zao sto nismo jaka drzava da se obracunamo sa takvima,a ne da gledamo kako nas kriminalci zajebavaju i protestuje,govoreci da su oni zrtva,a ne normalan svet.
Ja sam rekao da nisu svi navijaci huligani,ali opet da velika vecina jeste

Брате веруј ми, ако ти реч поверење значи ишта у ова зла времена, да ево већ 14. годину идем на стадионе и да барем 95% посто људи на стадионима никад није никога ударила. Ту има доктора наука (буквално), пекара, лекара, апотекара, студената, очева, ученика. Ево 2 асистента са мог факултета су редовна на Јужној трибини. Обојица магистри. Права. Да ли би они учествовали у насиљу? Да ли би они имали морално право да предају право ако га крше стално? Тешко.
Verujem ti,ali postoje ljudi koji prosto vole da ucestviju u nasilju.Znam i ja dosta takvih,kojima veliko zadovoljstvo predstavlja da odu na ulicu i prebiju coveka i kad ih uhvate traze neki razlog da opravdaju to svoje delo.Neki se pravdaju jer su to navijaci drugog kluba i onda kao imaju razlog da napadnu nekog.Po meni je ovakvima mesto u zatvoru.sigurno je takvih mnogo manje nego pravih navijaca i ja sam se lose izrazio kad sam rekao velika vecina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Prelako pricate i dajete sebi za pravo da komentarisete stvari u koje niste dovoljno upuceni a uticale su na zivot toliko ljudi, uzdrzite se......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
.Po meni je ovakvima mesto u zatvoru

Апсолутно сам сагласан. Коме год да се докаже да је извршио кривично дело да се пошаље у Централни затвор и нек труне. Било коме да се докаже.  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Da generalizuje stvari i stvaram stereotipe,ali sve to na osnovu nekog iskustva kad gledam kako huligani rade sta im se moze,a posle kad ih uhvate svi se pravi nevini i traze dokaze,a svi znaju da su krivi

Да је тако како ту кажеш судови не би ни постојали. Шта има да се пресуђује кад су хулигани, трпај одма у мардељ.

Ал не иде то тако. Ово је појединачни случај, ту нема места генерализацији. Ил су криви ил нису, заболе ме којој групи припадају. Ако би ишло по том твом принципу маса невиних људи би била позатварана.

Размисли мало пре него што донесеш закључак.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Диас пази кога називаш братом...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Диас пази кога називаш братом...

Мислим да @mjgwtp није писао нити из злобе нити из намере да се свађа него зато што не разуме ситуацију до краја. Тако да... опусти се.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Слажем се, константујем да пречесто и према различитим профилима људи користиш реч брат.  Smile Са друге стране, дечко је мало смекшао али му је у глави и даље остала почетна, медијски пројектована слика.

Мени једно није јасно. Ми смо лепо на часовима социологије учили о отицају медија у стварању правне државе, и бавили се неким темама о испирању мозга. После тога, у народу се после сваке објављене приче медија ствари решавају непромишљено и медијски дириговано. Нама школе више не требају, радне акције ко у време великог нам друга па да градимо ову нашу отаџбину.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 507 508 510 511 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.