Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 506 507 509 510 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гробари - Јужна трибина Бурека  (Pročitano 1254978 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Свирање пенала и слање на 240 година - слободно судијско уверење. Ма, на исто му и дође...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ljudi ne shvatau da oni treba da robijaju toliko koliko su dobili i da je odluka ispravna iako je odluka donesena bez postaojanja tvrdih dokaza.

Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Editovao sam prethodni post mozda ces sad bolje shvatiti.
Vi ste svi ovde ocigledno pristrasni i niste objektivni,mada sam to i ocekivao prilikom pisanja mojih postova.
Pogledajt malo oko sebe i pitajte ljudu koji nemaju veze sa "navijacima" vec normalne ljude sa porodicama, pitajte ih jel odluka ispravna ili nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
''normalne ljude''..... Smile

e pa decko vecina tih normalnih ljudi kako ih nazivas ne zna sta se dogodilo i salje ih na toliku robiju iz onoga sto su procitali u novinama.A objektivnost se zasniva na cinjenicama u koje ti nisi upucen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Tи људи који немају везе са навијачима и које називаш нормалним се углавом информишу преко Дневника и новина. Тамо могу да стекну утисак као твој, да су овог испребијали и бацили.

Тукли га јесу, дал су га бацили велико је питање. Е сад што ти чврсто верујеш да су га они бацили и тиме га убили то је проблем тебе и остатка 'нормалних'. Питам се само дал би тако олако веровао медијима да се ради о некој теби драгој особи, и дал би ти било све једно дал је добила 3 или 14 година затвора.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
''normalne ljude''..... Smile

e pa decko vecina tih normalnih ljudi kako ih nazivas ne zna sta se dogodilo i salje ih na toliku robiju iz onoga sto su procitali u novinama.A objektivnost se zasniva na cinjenicama u koje ti nisi upucen.
Ne znaju sta se tamo dogodilo,ali znaju sta se dogodilo kad su bile demonstraciju protiv nezavisnosti Kosova,znaju sta se dogodilo kad su pederi hteli da se setaju ulicom,znaju sta se dogodilo policajcu na Marakani,znaju svaki dan sta se dogadja kad u novinama pise huligani prebili,huligani opljackali,huligani ubili.Sto ne postavljate te clanke iz novina kad pise sta su radili navijaci Zvezde i Partizana.Nisam ni ja objektivan da pricam sta se tamo dogodilo,ali siguran sam da Bris Taton nije sam sebe udarao.Sigurno policija nije uhvatila prvog navijaca Partizana kojeg je videla i odvela ga.Ja ne razumem sta vi hocete da kazete.Sta ako nema dokaza onda treba da ih oslobodimo?Jel neko od vas sumnja da je tih 10,11 ljudi bilo tamo?Jel vi mislite da ga oni nisu tukli?Ja sam siguran ja smrt Brisa Tatona posledica napada navijaca Partizana.Vi oceigledno mislite da je sve ove teorija zavere protiv navijaca i represija nad navijacima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Sta ako nema dokaza onda treba da ih oslobodimo?

Smile

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Јеси ли ти човече свестан колико материјалних доказа мора бити изнето да би се изрекле овакве казне?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
@mjgwtp

пријатељу, ја схватам и твој начин погледа на то и тебе. али схвати ти ово. суд не може да осуди људе на основу тога што "знају нешто" a немају доказа. били људи криви или не, НИСУ криви док им се не докаже да су криви. ДОКАЗ.

iako je odluka donesena bez postaojanja tvrdih dokaza

Ima stvari koje covek intuitivno zna i ako ne mozemo da ih dokazemo ne znaci da su netacne
Тако да нешто је НЕТАЧНО док се не докаже да је тачно. Макар сви ми знали нешто, то нешто на суду мора да се докаже, и ЧИЊЕНИЦЕ (реч коју превише лако користиш, рекао бих) су једина ствар која треба да интересује суд. Никако слободно судијско уверење, то јест, у овој врсти случајева.

Citat
Cinjenica je da je njih 10 tuklo Francuza i cinjenica je da su ga bacili sa ograde i cinjenica je da je taj isti Francuz nekoliko dana posle preminuo usled posledica fizickog nasilja i cinjenica je da za to neko treba da odgovara
ЧИЊЕНИЦА

Činjenica je ono što se može neupitno i nepobitno ustanoviti. Prilikom utvrđivanja činjenice nužan je objektivan pristup, koji u znanosti mora biti potkrijepljen egzaktnim dokazom.
U filozofiji, nužna je racionalna metoda, uz nepristrano preispitivanje, bez uplitanja vjerovanja. U utvrđivanju činjenica, ne smije se miješati osobni stav ili bilo koja predrasuda.

Надам се да хрватски није проблем, нема верзије те странице на нашем језику.
Ништа од овога што си навео није чињеница. Чак, за ово прво је доказано да НИЈЕ чињеница.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2011, 16:28:44 od DiasDias »
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Чак и Дијас правник у покушају разуме ово Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Tи људи који немају везе са навијачима и које називаш нормалним се углавом информишу преко Дневника и новина. Тамо могу да стекну утисак као твој, да су овог испребијали и бацили.

Тукли га јесу, дал су га бацили велико је питање. Е сад што ти чврсто верујеш да су га они бацили и тиме га убили то је проблем тебе и остатка 'нормалних'. Питам се само дал би тако олако веровао медијима да се ради о некој теби драгој особи, и дал би ти било све једно дал је добила 3 или 14 година затвора.

Pa i da ga nisu bacili nego da su ga pretukli da nije znao gde se nalazi pa je sam pao,svejedno bi bili krivi.
Ja sam rekao da nisu svi navijaci huligani,ali opet da velika vecina jeste,a prema vama ovo sto se u dnevniku i medijima prica je sve laz i glupost.Mediji istaknu samo lose strane navijaca,ali to ne znaci da nisu u pravu.Ne bi mi bilo svejedno jer ne bio bio objektivan.Da li bi tebi bilo svejedno da su ubili nekog tvog pa bi gledao da li su ga tukli i bacili ili samo tukli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 506 507 509 510 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.