Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 505 506 508 509 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гробари - Јужна трибина Бурека  (Pročitano 1255036 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Sad si ga neHebo  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ух бре,свега сам се начитао овде и оправданих и неоправданих ствари па ај да и ја кажен нешто...

Људи моји,пријатељи,можемо ми да се неслажемо са оваквим стварима још милион пута и година,ишта нећемо променити. Нису сви гробари и делије исти и ево ај одговорите ми зашто рецимо Диас,Вексен,Огњен,Ласер....у принципу сви гробари са овог форума нису били и лежали по затворима? Хоће неко да ми каже да је неко од њих био на месту ових људи који су кажњени да би и они тукли Татона? Јел да одговорим  или знате одговор.....наравно да не би.

Уопште не желим и браним француза(јебе ми се) али он није био бомбаш самоубица који је хтео да се залети на обданиште у центру Београда па и да заврши тако како јесте.  Јел туко неко по ушима бло кога да му уопште прилази,а камоли бије?

Ја верујем да нема доказа и да је 240 ненормалнојебено велики и дуг период,али правосуђе је тако и не можемо га ни ми(делије) ни ви променити макар се на главу попели и да је обрнута ситуација(да су навијачи Тулуза урадили исто у француској) питање је колико би добили. Можда би добили више а можда и мање. Али да се разумемо,и да је пресуда не 240 него 120 ма и 50 година све скупа,опет је много и опет би се исто ово писало,много је то људи година,али ти људи су били тамо и све да су му плаћали пиће и мазили по глави,били су тамо (банализујем). Опет кажем ја могу да поверујем у то да га нису убили али и верујем да је учињено кривично дело.

И опет,нећемо ми било каквим акцијама променити правосудни систем,али можемо све урадити да се нико са тим правосудним системом не упозна,јер нити ћемо ми ове момке вратити из затвора нити ће Урош изаћи раније....али они макар имају нас који ће ако ништа друго истицати пароле незадовољства и смишљати песме,а шта да радимо са људима који буквално леже у затворима јер за неки случај не да нису криви него свакодневно читамо наслове у новинама да се грешком робија и по 20 година и којима у знаки извињења дају после тога као накнаду(џабе после 20год) а међу њима има и породичних људи,са неколико деце,који никад закон нису прекршили...

Кога они имају иза себе? Никог,нажалост.

У свакој јебеној замљи има таквих и још горих случајева,мени је најискреније жао и ових момака и неће ми бити проблем да подигнем неку паролу за њих и врло радо бих и помогао и другачије да могу,али то ствари неће променити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 767
Zastava Havana
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Uvek mi je bilo smesno ono ''Samo sloga Srbina spasava'' jer je to kod nas apsolutno nemoguce.Samo umemo da se delimo bilo to muzicki,politicki ili navijacki.Naravno ima tu svuda u svetu,ali ne u tolikom intenzitetu kao kod nas.Ono sto je najjadnije mi je ipak toliki nedostatak ljudskosti i tolerancije prema drugome.Oni isti koji sire toleranciju, takozvani liberali i demokrate,prihvataju homoseksualce,prihvataju razlicitost,su toliko bezosecajni kada su u pitanju ljudi drugacijih shvatanja i imaju pravo da nazivaju sve navijace huliganima i fasistima.

Zemlja nam se raspada,broj stanovnika opada,zivi se na ivici,a njima je problem navijaca najveci.Ne zelim navijace da velicam i stavljam ih u svece,naravno prisutno je i tui i tuca i nepostovanja i divljastva,ali to je svuda u svetu ako neki nisu znali,u toj Engleskoj koju svi uzimaju kao zemlju koja je resila pitanje huligana i dalje su tuce redovne samo ne na stadionima,sto cak moze da bude i gore.

Francuz je ubijen(mada ni to nije dokazano).Ne treba vrednost njegovog zivota niti umanjiti niti uvecati od jednog srpskog.Za to ce odgovarati mnogo navijaca,neki ni krivi ni duzni.Samo ne znam kako bre ti sto tvrde da im je svima mesto u zatvoru,a ni ne znaju sta se desilo,imaju obraza da se pogledaju u ogledalo posle.Treba se boriti protiv nasilja,ali ne na ovakav nacin,ne na ovako jadan i protiv pravedan nacin.

Ako neko ovo uopste procita,nek se zamisli.Ej a kad se setim 5. oktobra i pogledam danas,tuga me uhvati kako smo izigrani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Citat
Ako neko ovo uopste procita,nek se zamisli.Ej a kad se setim 5. oktobra i pogledam danas,tuga me uhvati kako smo izigrani.

kasno brale

Citat
Francuz je ubijen(mada ni to nije dokazano).Ne treba vrednost njegovog zivota niti umanjiti niti uvecati od jednog srpskog

ovo je potpuno tačno,i to je najveći problem,kako šiptar koji učestvuje u ubistvu petoro srba dobije deset godina,a petoro srba koji učestvuju u ubistvu jednog francuza dobiju 100 godina Smile

to je ono što najviše boli,ali ostajem pri svome mišljenju da utakmica nije mesto protesta bar ne tako što se neće navijati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Evo ja nesto da kazem,ne pisem po forumima i takvim glupostima,ali su mi se smucili komentari ljudi koje ovo sve vide kao nepravdu i organizovanu hajku drzave protiv "navijaca" Partizana. Prvo jako je ruzno sto svi porede ubistva na Kosovu i Gnjilansku grupu sa ubistvom Tatona,ko da mere kilo jabuka na pijaci,pa gledaju ko je kolko dobio godina i odatle zakljucuje da je za 30 ubistava sud dao 100 godina,a za jedno 240 godina zatvora. Svako treba da gleda svoj zlocin i ako si ubio coveka treba da robijas,a ne da trazite stare clanke u novinama ne bi li nasli coveka koji je pobio celu porodicu i dobio 5 godina. Sto ne razmlisite i vidite da je sud tad pogresio,a ne sad. Prema vama ako je sud tad dao 5 godina za ubistvo,onda sad svako za ubistvo treba da dobije 5 godina. Svi vi ovde vidite neku napravdu prema Srbima zbog zlocina na Kosovu,a u sustini sve vas boli kurac. Sad ste nasli da trazite pravde za zlocine na Kosovu,do juce niste znali gde je Kosovo ni ko je Gnjilanska grupa,a sad svi samo to spominju,svi se sada toga setili. Da ih je sud i oslobodio opet vi ne biste imali tu sta da trazite,opet bi ovi huligani trebali da dobiju 240 godina. Na razumem kako ljude nije sramota,kad pokusavaju da brane one picketine od ljudi,one kukavice sto zive samo da bi se izivljavali i tukli,da bi se dokazivali medju sobom koje veca budala od njih,ko ima veca muda,a posle kad ih jednom uhvate cute ko picke najgore i mole roditelje da ih spasu. Odakle njima pravo da dodju i napadnu decka iz cista mira,samo zato sto im se moze. Svi su oni krivi i nijedan od njih nije nevin i ko zna koliko su oni jos ljudi tako tukli i sta su sve radili pa nikad nisu bili osudjivani. Treba da trunu u zatvoru samo zato sto misle da su jace od drzave,da ce oni da ruse zakon,da oni imaju prava nekog da pretuku na sred ulice,da oni ruse grad jer pederi oce da se setaju ulicom. Spominje se ovde da je navijac sad isto sto i huligan i fasista. Realno i jeste,a do toga ste sami doveli. Verujem ja da medju najvernijim navijacima Partizana ima normalnih ljudi koji prate klub na svakoj utakmici,ali cinjenica je da je medju njima velikom broju mesto iza resetaka. Jedino mi je zao sto je istina,da ju sud doneo ovakvu odluku pod pritiskom medija i Evrope,da je ubijen neki navijac Crvene Zvezda,kazne bi bile daleko manje,ali to ne znaci da ovakve kazne nisu prave. Zao mi je sto drzava nema hrabrosti da se izbori sa huliganima,vec joj treba dozvola Evropa da moze da ih osudi onako kako zasluzuju. To je ono sto neki ne shvataju,a normalan covek zna da je ovakvim huliganima mesto iza resetaka i da nisu ubili Tatona,oni su jos davno pre toga trebali da leze. Problem je sto drzava i sudstvo me moze da se okurazi vec jednom i krene u rat protiv huligana,vec nemocno gleda kako oni ruse grad i rade sta hoce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Jedino mi je zao sto je istina,da ju sud doneo ovakvu odluku pod pritiskom medija i Evrope,da je ubijen neki navijac Crvene Zvezda,kazne bi bile daleko manje,ali to ne znaci da ovakve kazne nisu prave.

Значи да је убијен неки Србин казне би биле мање, а овако су донесене веће казне под притиском медија и Европе по теби су опет и тако донесене казне праве? Па ти си геније, ја се теби дивим до имбецилности.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Oni treba da leze 240 godina,ali da je ubijen neki Srbin,zbog naseg sudstva bila bi naneta nepravda i sud bi ih osudio na mnogo manje koliko zasluzuju. Posto je ubijen Francuz nas sud nije ih osudio onako kako bi oni hteli i naneli nepravdu,vec ih je osudio pravedno onako kako je Evropa htela.
Ovo sto si ti rekao je upravo ono sto hocu da kazem. Ljudi ne shvatau da oni treba da robijaju toliko koliko su dobili i da je odluka ispravna iako je odluka donesena bez postaojanja tvrdih dokaza,vec ovde traze dlaku u jajetu i pokusavaju da opovrgnu presudu.Ima stvari koje covek intuitivno zna i ako ne mozemo da ih dokazemo ne znaci da su netacne.Cinjenica je da je njih 10 tuklo Francuza i cinjenica je da su ga bacili sa ograde i cinjenica je da je taj isti Francuz nekoliko dana posle preminuo usled posledica fizickog nasilja i cinjenica je da za to neko treba da odgovara
« Poslednja izmena: 29. Jan 2011, 15:44:53 od mjgwtp »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ljudi ne shvatau da oni treba da robijaju toliko koliko su dobili i da je odluka ispravna iako je odluka donesena bez postaojanja tvrdih dokaza.

Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
 Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 505 506 508 509 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.