Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 503 504 506 507 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гробари - Јужна трибина Бурека  (Pročitano 1256237 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
ja te nisam ni video   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ево шта је написао ДиасДиас
Зашто сте ћутали кад је коп кренуо да пева, до краја утакмице? Само ме то интересује. Зар вам није тада била подршка клубу најбитнија? Зашто нисте изгарали? Зашто је певало само 2-3 хиљаде људи, исти они људи који праве атмосферу у Пиониру? Оћете да вам кажем ја? Зато што сте отишли тамо, и већ последњих пар година идете не да би гледали кошарку него зато што вам је неко рекао да можете да гледате кошарку и да будете део атмосфере у исто време. ВИ не можете, а МИ можемо, зато што ми правимо атмосферу а ви очекујете да вам је неко да. Зато се никад више, док сте ви ту, неће вратити време, пре 6-7 година када се после сат времена од краја утакмице и даље седи у броју од 3-4 хиљаде људи а сви они певају јебену песму Наде Топчагић тако да се цео Пионир тресе, иако људи из хале гасе светла а заставе су одавно спаковане. јер да сте били тамо, не би сада мислили да је вама дато да неко навија за клуб, да је ваше право да се укључите у песму када год хоћете а када нећете, да навијачи одмажу клуб тако што тугују за делом тих 3-4 хиљаде људи који су већ годинама тамо са њима. ко год да се пронашао - за њега је ово. има на овом форуму пар људи које баш знам и ценим, неки од њих су редовни а неки дођу када год могу и ако се увек не слажемо (као на пример Црнац, јер ја да се слажем са њим, забринуо бих се за себе  Smile ) ја увек знам да им је срце на правом месту. Ви мислите да смо ми тамо остали без личности и идентитета и то је ваше право да мислите, али колико год то можете да схватите пробајте да разумете да смо се ми само редефинисали, да смо нашли људе који су нам слични, који не једу парадајз ако са роштиљем нема лука, који слушају Cock Sparrer, који не воле Белошевића и вичу му да је наказа, узимају ракију уместо Туборга у кафани, воле да носе црне капе кад је зима, и притом навијају за Партизан. Ако ме разумете. Ако ме не разумете и сматрате и даље да сте јединствени маслачак који размишља својом главом и не да да му неки тамо вођа говори шта да ради, никада нећете ни схватити да нама вођа НЕ МОРА да каже шта да радимо зато што осећамо исто оно што и он, и да нам недостају и степа и џексон и остали... ето толико

Поставио је питање и у неколико редова предочио зашто се ОНИ и МИ разликујемо. Себе убрајам у МИ јер сам главом увек уз клуб, другове, породицу... Иако често нисам у могућности да дођем на стадион или халу. Немој неке ствари само буквално да схватиш(тј да их цитираш као глупости типа парадајз у пљескавици без лука, Кок Спарар и кажеш му како је ограничен јер веруј ми није ни просторно ни духовно).

Одговорио си тотално непотребно за вођу јер ако не разумеш да Партизан није само пролазна станица него доста доста више у животу НАС онда нема потребе да нападно реагујеш на појаве које ти сметају.

Јуче и у среду увече се писало и причало о поражавајућем издању и врло лошој организацији Гробара и овде ниси могао наићи на упис који уздиже Гробаре, хвали или слично.

Citat
Zasto je pevalo samo 2-3 hiljade ljudi, isti oni koji prave atmosferu???   -Pa gde su ti da prave atmosferu i na malim utakmicama? Gde?
Вараш се, велики део "тих" је на свим малим утакмицама, а ти се запитај колико СД Партизан има утакмица недељно, колико гостоваоња и колико термина се међусобно поклапају па ће ти бити јасно. Регионална лига се дуго бојкотовала од стране групе, од скоро много момака иде и на хокеј иако још увек нема организованог навијања.
« Poslednja izmena: 28. Jan 2011, 21:45:50 od Juventuslandia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
I sta sad VI ste vazniji od ostatka publike koji je bojkotovao je li?Da ne bude zle krvi bio sam i ja tamo gde je kop ali smetalo mi je da se 2 minuta pre kraja utakmice kad gubimo i kad je potrebna najveca podrska pjeva pjesma za osudjene grobare sta ce mi to u tom trenutku...Momka koji je vodio navijanje je vise ljudi pljuvalo na nivou 400 nego podrzavalo ali to oni dole nisu culi,koliko je samo vrecica sjemenki i ko zna cega sve islo u njegovom pravcu,jedan je grobar svo vreme pljuvao dole u kop...Utakmica nije bila mjesto za bojkot nikakav a ako je vec trebao da se pravi trebalo je to da se organizuje,a ne da meni neki retos govori da ja cutim 10 minuta i da ne navijam za svoj klub...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Немам жељу више да пишем на овој теми у склопу Бурек форума. Чисто да не останем дужан за одговор.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
LG L5 II
Ај пребаците тему у бурек вицотека  Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia Lumia 920
Ajde bre ti, One and only, jel' mozes da se iskuliras vise, izlupao si u jednom postu dovoljno gluposti da ne moras da pises mesec dana... ne moze svako sebi da daje za pravo da kritikuje neke ljude koji su uz klub bili onda kad si se ti rodio.
Jel' vec receno ovde vise puta da je bila losa organizacija i da je trebalo drugacije da se odrade neke stvari, a i ne znam kako je moglo bolje kad je presuda bila dan pred utakmicu. Ako tebe boli kurac za to sto se desilo ok, ali ne misle svi kao ti, na srecu. Ova jedna utakmica je nista, proci ce i ova sezona, i ova Evroliga i sve, nece se ugasiti Partizan jer se cutalo 6 minuta, a oni momci ce da gule robiju 30 godina bez razloga, oni koji su bili na jedno 1000 x vise utakmica vise od tebe. Jel mozes ti da shvatis to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Pa nek su vama jasne neke stvari a meni nisu boli me i ja se sa svakim raspravljam,svi ste vi grobarcine a mi ostali samo bijedni posjetioci...Bitno je da vi znate sve i eto zivite u tom ubjedjenju kao sto ti rece hvala Bogu pa nismo svi isti...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Sve me ovo podseca na "Tudja deca su uvek tudja briga!" i sve dok se tako budemo ponasali,bice nam ovako...

Jednog dana ce se mozda i vama desiti tragedija (sto vam nikako ne zelim)...i onda vas treba pitati kako se osecate ako vam niko od bliznjih ne pruzi podrsku!

Busamo se svi u grudi, grobari, grobarstvo, velika porodica, kurac-palac posle svake evroligaske utakmice...a kad se nekima iz te porodice desi nesto strasno i ucini nepravda prema njima, nemamo dovoljno ni sluha ni osecaja da uradimo nesto vise od jebene dobre zabave i atmosfere na utakmici...

Podrska im je bila potrebna, znak da smo uz njih... i to su trebali svi da ispostuju... nebitno kako sebe nazivate...navijaci, simpatizeri, fenseri, pozeri, semenkari...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
To pitaj one koji nisu pjevali zasto nisu...
« Poslednja izmena: 28. Jan 2011, 23:55:18 od One and only »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Могло је боље да се организује - нема дилеме.

Али ја и даље не могу да верујем да су људи навијали онда када је било објављено да то не треба да се ради (и то баш због тога), а престали онда када је навијање кренуло са Југа. Smiley 1 Комплекс, инаћење на штету клуба, изигравање неког лудила? Јеботе...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 503 504 506 507 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.