Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 499 500 502 503 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гробари - Јужна трибина Бурека  (Pročitano 1258267 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson W800i

Najtuznije je sto nije dozvoljeno da se lepo otpeva himna pre utakmice

A kad se to himna pevala pre utakmice?
Ovo je nasa himna
A ne "Da volim crno bele"...to mu vise dodje kao ritual pred tekmu.
Edukujte se malo ljudi  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson W800i
Ne razumem kako su pojedinci mislili da se nekako pokaze protest protiv presude ?

Pa jedni nacin bio je da se bojkot ili protest napravi na nekoj velikoj manifestaciji koja ce biti medijski propracena i na kojoj ce biti gomila ljudi...

Svi medji ce preneti upravo iz razloga sto se ocekivala zaglusjuca buka,svi ce preneti da je bila neprijatna tisina i da je to protest...I strani i domaci medjiji...

Zato nisam razumeo sto su ljudi pisali da je izdanje bilo sramo i da je u pitanju najveca bruka...

Ali kapiram da misle ne ljude koji se protive bojkotu i koji pesme podrske nisu pevali onako kako treba...
Problem je sto je u toj hali bilo 20000 ljudi,od toga pola njih ne gaji nikakvu navijacku strast,vec su tu zato sto je to kul.
Ne zanima ih cela situacija sa uhapsenim Grobarima...A treba da razmisle malo kako je to kada ti je brat/drug osudjen na 30,14,12 godina.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
ne gaji nikakvu navijacku strast,vec su tu zato sto je to kul

Da,10000 je doslo radi fore i oni nijesu navijaci Partizana?  Smile

Citat
A treba da razmisle malo kako je to kada ti je brat/drug osudjen na 30,14,12 godina.

Ako ubije covjeka,naravno da treba da lezi.

IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 3310
Citat
Da,10000 je doslo radi fore i oni nijesu navijaci Partizana?

Баш тако...нису.
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
u nedostatku argumenata jezik postaje pogan.....

A ti u nedostatku argumenata...

Citat
3. Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svojega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 4
Citat

Da,10000 je doslo radi fore i oni nijesu navijaci Partizana?  Smile

Citat
A treba da razmisle malo kako je to kada ti je brat/drug osudjen na 30,14,12 godina.

A zasto ih mracis sada, idi bre mlati praznu slamu ako nemas sta da radis... Slicno je kao sa Urosem... Osudili su ih bez pravih dokaza... Niko ne kaze da ne treba da lezi, ali samo onaj ko je kriv, za koga se dokaze da ja kriv i onoliko koliko je njegova krivica... Sve ostalo je izdrkavanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
SonyEricsson W800i
Citat

Da,10000 je doslo radi fore i oni nijesu navijaci Partizana?  Smile

Ono 10000 nije bukvalno,ali dosta je ljudi koji su tu zato sto je to...kul,dogadjaj u gradu.

Citat
Naravno da ubica treba da lezi.
Nisu svi oni ubili coveka.Cak i nema validnih dokaza za ubistvo.
Bio je i tekst,mislim iz redakcije IP gde se pise jos o ovom slucaju,tako da ako neko uspe da nadje(ja nisam mogao) neka ga okaci ovde.
I ne bi trebalo o ovome da pricaju ljudi koji nista ne znaju u vezi ovoga.Lako je laprdati ono sto procitas u novinama,a seti se da je prvo pisalo kako su imali nasa obelezja,kako su vikali "Srbija",kako je on uzoran decko...A posle je sve to ispalo neistinito.
Ne moze se dati onolika kazna za zlocin koji su pocinili Grobari,a da se sa druge strane u istoj drzavi daje manja kazna za daleko veca zlodela.Niko ne kaze da oni nisu krivi,i da ne treba da leze,ali ovo sto je dosudjeno prevazilazi svaku granicu.
Isto kao i za Urosa,samo mislim da je ovo jos gori slucaj(omalovazavanje Srba).
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat

Da,10000 je doslo radi fore i oni nijesu navijaci Partizana?  Smile

Citat

A zasto ih mracis sada, idi bre mlati praznu slamu ako nemas sta da radis... Slicno je kao sa Urosem... Osudili su ih bez pravih dokaza... Niko ne kaze da ne treba da lezi, ali samo onaj ko je kriv, za koga se dokaze da ja kriv i onoliko koliko je njegova krivica... Sve ostalo je izdrkavanje...

I sta si mi ti sad rekao a da ja nijesam znao?

Citat
Ono 10000 nije bukvalno,ali dosta je ljudi koji su tu zato sto je to...kul,dogadjaj u gradu.

Vjerujem da je takvih 500 a ostalu si takodje navijaci Partizana,na ovaj ili onaj nacin. Smile

Citat
Naravno da ubica treba da lezi.
Nisu svi oni ubili coveka.Cak i nema validnih dokaza za ubistvo.
Bio je i tekst,mislim iz redakcije IP gde se pise jos o ovom slucaju,tako da ako neko uspe da nadje(ja nisam mogao) neka ga okaci ovde.
I ne bi trebalo o ovome da pricaju ljudi koji nista ne znaju u vezi ovoga.Lako je laprdati ono sto procitas u novinama,a seti se da je prvo pisalo kako su imali nasa obelezja,kako su vikali "Srbija",kako je on uzoran decko...A posle je sve to ispalo neistinito.
Ne moze se dati onolika kazna za zlocin koji su pocinili Grobari,a da se sa druge strane u istoj drzavi daje manja kazna za daleko veca zlodela.Niko ne kaze da oni nisu krivi,i da ne treba da leze,ali ovo sto je dosudjeno prevazilazi svaku granicu.
Isto kao i za Urosa,samo mislim da je ovo jos gori slucaj(omalovazavanje Srba).

Drago mi je sto nijesi svatio kao provokaciju,jer nije bila.Moja opaska je bila samo na to da je "neciji brat u zatvoru".Ovo je vise politicko pitanje i trenutne svijesti same Srbije,ali necemo o tome sada.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Nokia Lumia 920
Ma svi koji su bili sinoc u Areni jesu navijaci Partizana, na ovaj ili onaj nacin (da kazem simpatizeri, ajde...). Svako od njih voli klub, prati ga redovno ovako ili onako, nije mozda u situaciji da dolazi svake subote u Pionir, da li zivi van BGa ili ne, ali im je stalo do kluba. E sad, vecina njih ne shvata sta se desava i kakav je genocid u pitanju, garantujem da njih jedno 5.000 nije ni znalo za presude (pa se valjda nasli u cudu i krenuli da navijaju), drugih 5.000 boli ona stvar, ne znaju cinjenice i ne zanima ih to preterano, sto je katastrofa...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Ne ulazeci uopste u pitanje presude (kapiram da svi znate moj stav po tom pitanju), samo cu jos jednom da ponovim da mi na utakmicama Partizana nista nije bitno osim kluba koji sam dosao da gledam. Rekao sam vec par puta, pa evo i jos jednom.. na utakmicama Partizana nisam, niti planiram da pevam bilo sta sto nema veze sa utakmicom na kojoj se nalazim ili kluba koji podrzavam. Svi imamo razlicite politicke, drustvene i druge poglede na zivot, a spaja nas ljubav prema Partizanu i samo to je zajednicko svim ljudima koji su tamo. Jedina, ali apsolutno jedina zajednicka stvar onih koji prate Partizan. Zato mi je drago sto sam kartu za jucerasnju utakmicu poklonio.
Ali dobro, sta ja znam, ja sam penzioner sa zapada..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 499 500 502 503 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.