Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 208 209 211 212 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гробари - Јужна трибина Бурека  (Pročitano 1257442 puta)
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 6300
Covek je potpuno u pravu! Od vas se i ocekuje da se samo smejete, to je vas intelektualni nivo! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
SonyEricsson W800i
Covek je potpuno u pravu! Od vas se i ocekuje da se samo smejete, to je vas intelektualni nivo! Smile
Bas to  Smile
Nista drugo ni ne znaju osim da se smeju i pleze,uz to ponekad i prozovu nekoga,misleci da ce time da sruse njegovu tvrdnju...jadno...Cigani  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Samsung E250
Za Zvezdu navijaju devojcice i devojke koje ne znaju nista o klubu vec samo zbog crveno bele bojice Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
SonyEricsson W800i
I momci slicnih karakteristika  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG Nexus 4
Vasa tribina je toliko jaka, da umesto o vasim naijackim "dostignucima" vi pisete o cemu vec pisete...
Ah da... I lepo covek rece... Smesni ste...  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Vasa tribina je toliko jaka, da umesto o vasim naijackim "dostignucima" vi pisete o cemu vec pisete...
Smiluj mu se Boze,ne zna sta govori... Smile

Gospodi pomiluj,gospodi pomiluj,gospodiii pomiluuuj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
SonyEricsson W800i
A o cemu vi kucate molim te?O nekim posebnim "dostignucima"?
Da je nasa tribina toliko losa,i smesna,i da je vasa mnogo bolja-ne bi se vi toliko zanimali istom.Jbt stalno ste ovde,stalno kenjate,prozivate,a ne vidite da nas apsolutno boli k... za vas.To sto vi nemate nikakav tim  ni u basketu,ni u fudbalu,ni u vaterpolu(da ne duzim dalje),pa morate da zivite od prozivki na tudj racun,naziva se kompleksom.Gledaj svoju tribinu i svoje dvoriste,a to sto mi radimo je nasa stvar  Smile
Sad paljba i leci grlo za sledecu tekmu  Smile
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG Nexus 4
Pa ko je kakav dovoljno govori to sto mi dodjemo, malo vas peckamo, a vi odmah vredjate, ponizavate i tako to... Toliko o tome koliko vas boli, i sta vas boli... Ovaj vas kralj sa neke vrske cuke se sprda sa recima "gospodi pomiluj"... Velika tuga, ali dobro, nista drugo nisam ni ocekivao od nekoga poput njega... Koliki si kompleksas nas Boki svi znaju, a to kakav ko tim ima, to nema veze sa navijanjem u kome nam nikada necete biti ni blizu... Nadam se da ti nisam povredio osecanja. Mislim... Znas da razlikujes timove i sportski deo, od navijanja???  Smile  Neka je to sto vas zezamo kompleks, malo glupo, ali dobro, a ove dve stvari treba razlikovati. A kad si vec spomenuo, bas uporedjujem nasu i vasu pricu, kod nas se prica o utakmici, o tome kako poboljsati navijanje, sta je bilo dobro, sta ne i tako to... A kod vas... Mada razumem vas, svako prica o onome sto zna...  Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 17:22:43 od 7ki7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
U jbt,pa ti si neki urban decko,izvini nisam te prepoznao...
Ti si toliko zatucan i glup,da uopste ne shvatas ni sta znaci moj nick...
Aj sad idi operi se,smrdis mnogo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
SonyEricsson W800i
Pa ko je kakav dovoljno govori to sto mi dodjemo, malo vas peckamo, a vi odmah vredjate, ponizavate i tako to... Toliko o tome koliko vas boli, i sta vas boli... Ovaj vas kralj sa neke vrske cuke se sprda sa recima "gospodi pomiluj"... Velika tuga, ali dobro, nista drugo nisam ni ocekivao od nekoga poput njega... Koliki si kompleksas nas Boki svi znaju, a to kakav ko tim ima, to nema veze sa navijanjem u kome nam nikada necete biti ni blizu... Nadam se da ti nisam povredio osecanja. Mislim... Znas da razlikujes timove i sportski deo, od navijanja???  Smile  Neka je to sto vas zezamo kompleks, malo glupo, ali dobro, a ove dve stvari treba razlikovati. A kad si vec spomenuo, bas uporedjujem nasu i vasu pricu, kod nas se prica o utakmici, o tome kako poboljsati navijanje, sta je bilo dobro, sta ne i tako to... A kod vas... Mada razumem vas, svako prica o onome sto zna...  Smile
Mi ponizavamo?Ne brate...to radite vi na ovom forumu,uglavnom preko reci i prozivki(parolice,ili net) jer drugacije ne mozete  Smile
Koliki sam kompleksas?Decko ti me ne znas,tako da ne kenjaj o takvim stvarima..I zanima me,ko to svi?Nekoliko ljudi na forumu?Pa znas kako,sa ovog foruma me retko ko zna imalo,a oni sto me malo bolje znaju od tebe i tvojih drugara nece ti reci te stvari...al ok.Ti i ne znas nista drugo osim da prozivas.A sada ocekujes tvoje drugare da dodju da kucaju-hahahah on je kompleksas hahah-sto uvek rade,i naravno mod-ove da brisu ono sto mi kucamo a da vase ostavljaju i sve vam tolerisu...E zbog toga mi i puca kurac za ovaj forum,i uopste se ne cimam,tako da su moja osecanja odolela-zamalo da me ubijes u pojam  Smile
To ko kakav tim ima-ima veze sa vama i vasim kompleksom(nazovi kako hoces,mozda vase mastovite vodje iskopaju jos neku zajebanu rec da se deca loze na to),jer jedino sto vam je ostalo da valja su navijaci,pa onda prozivate na osnovu toga...a i tu ste losiji od nas(moje misljenje).Dzaba vi kenjate o nekim poboljsanjima,kada ne uticete na to  Smile Al kad ne mozes biti vodja na tribini,glumi uticajnog lika na forumu...sigurno je mocan osecaj  Smile Mi smo o nasim kako bi ti rekao "poboljsanjima' i tekmama pricali...Ja stvarno ne znam sta vi kod vas kucate,i ne zanima me,a vidim da si ti prostudirao nase price,od ozbiljnih pa do sprdnje i gluposti...Fino. Smile Sedi 5  Smile
Kako si rekao svako prica ono sto zna-bravo,pametnice nase u crveno belim suknjicama  Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 18:12:09 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 208 209 211 212 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.