Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гробари - Јужна трибина Бурека  (Pročitano 1257990 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Jednostavno ona je izasla i rekla taj ima toliko taj toliko taj toliko oni treba da idu u zatvor ! Dokazi nisu bitni bitno je da oni imaju 20 prijava Smile

Nasla 10 kriminalaca koji su u delijama deset u grobarima i onda o njima napravila emisiju ti likovi su prvenstveno (vecina) kriminalci a navijanje im je hobi.... Ti ljudi treba da budu u zatvoru zbog dilovanja i ostalih gluposti i ne vidim sto to ima veze sa tim da li je njihov hobi pecanje, paraglajding ili navijanje.... Prikazuje snimak onih budala kako pucaju u lokal i govori navijaci crvene zvezde vodja ovaj i onaj a mogu se kladim da taj lik ni ne ide vise na utakmice Smile

Ili kad kaze optuzen je da je ujeo pandura za nogu ? hahahahah kako li je dosao u poziciju da ga ujeda za nogu Bog te mazo Smile Marko Ultras udario zeno isutao je i naneo joj teske telesne povrede zato sto mu je ona pazi sad prisla na ulici i rekla "zasto ti decko dilujes drogu?" ma daj ljudi koga lazete Smile

Ova akcija moze najvise da doprinese navijacima tako sto bi razdvojila zito od kukolja tako sto bi sve kriminalce oterala sa tribine ali ce verovatno da dovede do toga da ljudi koji ne zele da brane te kriminalce budu prisiljeni na to jer ih neko trpa u isti kos sa tim kriminalcima pa mora da brani sebe ili da odustane od svojih uverenja.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung SGH-E590
Gledao sam onu komediju od insajdera i morao sam da svratim i da procitam sta se pise ovde... Smile

Vidim javio se kokota "liberal"  Smile zastitnik nejakih i ubogih...  Smile

Jeste da ne volim da pisem na ovoj temi, ali evo odgovoricu na tvoje pitanje!
- Da li ljudi koji se spominju kao izvrsioci krivicnih dela trebaju da budu u zatvoru ukoliko se dokaze da su krivi?
Da svako krivicno delo treba da bude kaznjeno, ali pre svega sudovi moraju da se ociste od kriminalaca, pa policija treba da se ocisti od kriminalaca i naravno vlast treba da se ocisti od kriminalaca Smile

Evo sad cu ja tebi da postavim par pitanja!
Da li ti mislis da je u Srbiji najveci problem to sto se par ljudi u navijackom svetu bavi kriminalom?
Da li ti mislis da u sudstvu i policiji nema kriminala?
I ono najbitnije, da li ti mislis da je nasa politicka scena, pre svega mislim na vlast, cista i da ti ljudi koji su na visokim funkcijama u Srbiji nisu povezani sa kriminalom?

Kada se srede ovi veci kriminalci, onda treba da se bavimo sa sitnim...

Hvala i dobidjenja!  Smile

Ako sam ja automehanicar i imam deset ortaka automehanicara i mi odemo izvrisimo masakr motornom testerom jel to znaci da treba ukinuti automehanicare?
Ti i tvoji ortaci ste prsli  Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 00:17:38 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1439
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Trebaju da budu u zatvorima ako su i ako ima dokaza da su nesto ucinili. Ona navodi milion nekih krivicnih dela ne uzimajuci u obzir cinjenicna stanja i dokaze nego samo broj podignutih prijava.... Bukvalno kao da kaze e sudovi ove ljude posaljite u zatvor pa nema veze da li imaju dokazi ili nemaju nama su tako rekli da kazemo. Ako sam ja automehanicar i imam deset ortaka automehanicara i mi odemo izvrisimo masakr motornom testerom jel to znaci da treba ukinuti automehanicare?

Ali ona nigde nije rekla da treba ukinuti organizovano navijanje. Naprotiv, ona izricito navodi ko su oni koji su krivicna dela vrsili, te ih na taj nacin distancira od tribine. Takodje, navodi jasne primere i broj krivicnih prijava koje pojedinci imaju. Mozda se desilo da je negde zaista napravljen propust, ali zaista ne verujem da je neko slucajno dobio 30-40 krivicnih prijava. Cak i ukoliko za neke slucajeve ne postoje dokazi, u sta iskreno sumnjam, sta cemo sa slucajem gde postoji snimak sigurnosne kamere?
а да те питам ја нешто.Одговори ми,шта би са милошевићевом структуром из свих сфера друштва која је јахала и још јаше овом државом,дали су процесуирани похапшени,Дали су досјеи отворени.Шта сад би са шаранчићем примера ради,сад је поштен.Зашто сад није на тапету Коштуница,зашто се сад не репризирају стари инсајдери?Ко је убиио Чурувију...која је то интервентма из пожаревца,шта би са оним несрећним младићима у касарни...и оном срамном ујдурмом.Како то сад то све нестало,а ови исплилвали.Како то,да полиција бије у људе који траже свој део новца ,зато што су учествовали у рату.Одакле правио неком да буде преки суд,залажемо се да свако треба да ради свој део посла...а овде се суди,како нем авезе са навијањем,па ти кад кажеш навијачи партизана и зведе и рада немислиш на фирму...или унију..зна се тачно.Дали има више корупције у медицини,на факултету или на трибини.Ево за три дана неколико напада и бодења по школама.Дали ти мислиш да треба школе да затворимо,адвокате да укинемо?Кокота,дали ти мислиш да свих ових срања туча нема у другим развијеним државама ЕУ?Има бато и то много више.Али наравно....ао се противиш педерима онда си болесник...објасни ми ово...

http://blog.b92.net/text/549/Patrijarh%20Pavle%20i%20%C4%8Dipkane%20ga%C4%87ice!/

јер то то?шта је то?јел то нормално.То може да прође.Шта би са тендерима,чуметовим машинама,убиством премијера,луком београд....Сартидом...са људима који су били у по 5 управних одбора(влаховић),као то објани ми...може супруга предсеника ми Спорског друштва да убије жену..на аутопуту и да б92 објави...ма то луда жена побегла из луднице.ПА??јел то дискриминација?Дали је одговарала,Из Београда си,знам те и лично...ко оно сваки дан ето примера ...у лице се смеје полицији,правосуђу и свима...сваки боговетни сунчани дан...турира моторе испред скупштине(крља Милана) и смејући се тим истима у лице...много овде неправде има...мало је карактера да напишем шта ми је све на души.Али нисмо ми блесави...знамо одприлике и зашто је то тако...полако само.Ја сам имао можда колико ти сад...па се сећам како се тако исто слобина телевизија уз помоћ ових данас што су на власти понашала....осионо,бахато...небирајући ни циљ ни средство...уз Горана Матића и Ивана Марковића-....и ето како се завршило.Један председник владе кривично гоњењ(онај нишлија што тражио да се неплаћа струја),министар чукао трафике,други министар петљао са гувернерима банке(случај кофер)а да непричамо раније.Зар нису теме за тај инсајдер Јоца,Мишко и отале рибе...јер они су кочница многоме свему...ово...па брате мили проста ствар...имаш сазнања да неко то и то ради..онда га ухапсиш и то је то.А не,добри су док су ваљали...сад су препрека...па неће да иде то тако
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Da li ti mislis da je u Srbiji najveci problem to sto se par ljudi u navijackom svetu bavi kriminalom?

Ne mislim.

Citat
Da li ti mislis da u sudstvu i policiji nema kriminala?

Ukoliko si pazljivo gledao emisiju, mogao si da vidis jasne implikacije na probleme u pravosudnom sistemu koji je napadnut koliko i navijaci. Naravno da postoji ogroman broj problema u tom delu vlasti, jedan od njih je i kriminal.

Citat
I ono najbitnije, da li ti mislis da je nasa politicka scena, pre svega mislim na vlast, cista i da ti ljudi koji su na visokim funkcijama u Srbiji nisu povezani sa kriminalom?

Naravno da ne. Mislim da nije u meri koja se potencira medju narodom, da je svaki politicar kriminalac. Ali da postoje veze sa podzemljem, svakako da da.

Citat
Kada se srede ovi veci kriminalci, onda treba da se bavimo sa sitnim...

Hvala i dobidjenja! 

Kada tema bude "kriminal u politickom vrhu" bice mi drago da diskutujem o tome. Ali obzirom da je tema to sto jeste, mislim da je besmisleno nazivati je manje vaznom jer ima i drugih problema. Ukoliko budemo stalno preskakali neki, nikada nijedan necemo resavati jer ima bitnijih. Pravosudni organi su dovoljno veliki da mogu da obrade veci broj slucajeva odjednom, samo ukoliko bi se potrudili.
Hvala i dobidjenja i tevi.

Trebaju da budu u zatvorima ako su i ako ima dokaza da su nesto ucinili. Ona navodi milion nekih krivicnih dela ne uzimajuci u obzir cinjenicna stanja i dokaze nego samo broj podignutih prijava.... Bukvalno kao da kaze e sudovi ove ljude posaljite u zatvor pa nema veze da li imaju dokazi ili nemaju nama su tako rekli da kazemo. Ako sam ja automehanicar i imam deset ortaka automehanicara i mi odemo izvrisimo masakr motornom testerom jel to znaci da treba ukinuti automehanicare?

Ali ona nigde nije rekla da treba ukinuti organizovano navijanje. Naprotiv, ona izricito navodi ko su oni koji su krivicna dela vrsili, te ih na taj nacin distancira od tribine. Takodje, navodi jasne primere i broj krivicnih prijava koje pojedinci imaju. Mozda se desilo da je negde zaista napravljen propust, ali zaista ne verujem da je neko slucajno dobio 30-40 krivicnih prijava. Cak i ukoliko za neke slucajeve ne postoje dokazi, u sta iskreno sumnjam, sta cemo sa slucajem gde postoji snimak sigurnosne kamere?
а да те питам ја нешто.Одговори ми,шта би са милошевићевом структуром из свих сфера друштва која је јахала и још јаше овом државом,дали су процесуирани похапшени,Дали су досјеи отворени.Шта сад би са шаранчићем примера ради,сад је поштен.Зашто сад није на тапету Коштуница,зашто се сад не репризирају стари инсајдери?Ко је убиио Чурувију...која је то интервентма из пожаревца,шта би са оним несрећним младићима у касарни...и оном срамном ујдурмом.Како то сад то све нестало,а ови исплилвали.Како то,да полиција бије у људе који траже свој део новца ,зато што су учествовали у рату.Одакле правио неком да буде преки суд,залажемо се да свако треба да ради свој део посла...а овде се суди,како нем авезе са навијањем,па ти кад кажеш навијачи партизана и зведе и рада немислиш на фирму...или унију..зна се тачно.Дали има више корупције у медицини,на факултету или на трибини.Ево за три дана неколико напада и бодења по школама.Дали ти мислиш да треба школе да затворимо,адвокате да укинемо?Кокота,дали ти мислиш да свих ових срања туча нема у другим развијеним државама ЕУ?Има бато и то много више.Али наравно....ао се противиш педерима онда си болесник...објасни ми ово...

http://blog.b92.net/text/549/Patrijarh%20Pavle%20i%20%C4%8Dipkane%20ga%C4%87ice!/

јер то то?шта је то?јел то нормално.То може да прође.Шта би са тендерима,чуметовим машинама,убиством премијера,луком београд....Сартидом...са људима који су били у по 5 управних одбора(влаховић),као то објани ми...може супруга предсеника ми Спорског друштва да убије жену..на аутопуту и да б92 објави...ма то луда жена побегла из луднице.ПА??јел то дискриминација?Дали је одговарала,Из Београда си,знам те и лично...ко оно сваки дан ето примера ...у лице се смеје полицији,правосуђу и свима...сваки боговетни сунчани дан...турира моторе испред скупштине(крља Милана) и смејући се тим истима у лице...много овде неправде има...мало је карактера да напишем шта ми је све на души.Али нисмо ми блесави...знамо одприлике и зашто је то тако...полако само.Ја сам имао можда колико ти сад...па се сећам како се тако исто слобина телевизија уз помоћ ових данас што су на власти понашала....осионо,бахато...небирајући ни циљ ни средство...уз Горана Матића и Ивана Марковића-....и ето како се завршило.Један председник владе кривично гоњењ(онај нишлија што тражио да се неплаћа струја),министар чукао трафике,други министар петљао са гувернерима банке(случај кофер)а да непричамо раније.Зар нису теме за тај инсајдер Јоца,Мишко и отале рибе...јер они су кочница многоме свему...ово...па брате мили проста ствар...имаш сазнања да неко то и то ради..онда га ухапсиш и то је то.А не,добри су док су ваљали...сад су препрека...па неће да иде то тако

Pomesao si forum. Ovo je deo posvecen navijacima, a ne politici. O svakoj od navedenih tema mozemo diskutovati na mestu predvidjenom za to.
Opet kazem, ako pricamo o doticnoj emisiji, onda pricamo iskljucivo o temi koja je vezana za navijace. Miskovic, PatrijarhPavle, Cume i ostali su takodje ok teme za razgovor ali ne na ovom delu foruma. I da, mislim da je u redu sto je i ova tema aktuelizovana jer nije beznacajna za drustvo uzimajuci u obzir uticaj navijackih grupa na neke od drustvenih struktura bliskim vlasti.
I molim te, koristi znakove interpunkcije na nacin propisan gramatikom srpskog jezika, izuzetno je tesko citati te. Hvala.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung SGH-E590
Da bi ocistio navijacki svet od kriminala prvo moras da ocistis sudove i policiju od kriminala koji su zaduzeni za hvatanje i kaznjavanje kriminalaca, a da bi njih ocistio prvo moras da ocistih vlast! Tako da ta tvoja prica kako ovde ne treba da pricamo o temama koje nisu direktno vezane za navijace ne stoji zato sto su i vlast i murija, pa cak i ti pederi povezani sa navijacima i uopste sa obicnim narodom!!!

Vidim uhvatio si se za jednu moju gramaticku gresku i to mi dovoljno govori o tebi...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Da bi ocistio navijacki svet od kriminala prvo moras da ocistis sudove i policiju od kriminala koji su zaduzeni za hvatanje i kaznjavanje kriminalaca, a da bi njih ocistio prvo moras da ocistih vlast! Tako da ta tvoja prica kako ovde ne treba da pricamo o temama koje nisu direktno vezane za navijace ne stoji zato sto su i vlast i murija, pa cak i ti pederi povezani sa navijacima i uopste sa obicnim narodom!!!

Vidim uhvatio si se za jednu moju gramaticku gresku i to mi dovoljno govori o tebi...

Ni za sta se ja nisam hvatao, odgovorio sam ti na pitanja koja su te zanimala. O tome ko koga proziva nema potrebe da raspravljamo, vidi se iznad, niti zelim jer me apsolutno ne zanimas da bih prelazio na bilo koji licni nivo rasprave tako da me zaobidji sa tim glupostima molim te.

Sto se teme tice, svakako da je potrebno da se i neke druge instance preispitaju. Ali jednostavno je potrebno da se preispita pravosudni sistem obzirom da je on na neki nacin direktno odgovoran za to sto krivci nisu osudjeni za dela koja im se stavljaju na teret a za koja postoje dokazi da su izvrseni.
Ta ideja o odbrani kriminalaca napadom na vlast bi mozda mogla da prodje, ali u ovom slucaju je samo odraz elementarnog neznanja o drzavi u kojoj zivis. Kao i u svakoj pravnoj drzavi, i u Srbiji je vlast odvojena na izvrsnu, zakonodavnu i sudsku. Sudska vlast je nezavisna, tako da svaki prelazak na dnevnopoliticke teme nema nikakvu svrhu obzirom da sudije ne mogu biti clanovi stranaka niti ih narod postavlja na to mesto na izborima.
Dva su razloga po meni najuticajnija zbog kog nije doslo do osude pocinioca krivicnih dela u ovom slucaju. Prvi je verovatno zastrasivanje sudija, pretnje i iznude. Drugi bi mogla biti nesposobnost i nezainteresovanost sudija sto je manje verovatno, ali mnogo veci problem ukoliko je to u pitanju.
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 01:52:13 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung SGH-E590
Ja sam napisao "hvala i dobidjevnja", a ti me citirao i ispod napisao "Hvala i dobidjenja i tevi"... toliko

Niko ovde nije rekao da oni koji vrse krivicna dela netreba da odgovaraju za ista, vec da nemogu sad ova politicka govna da vrse hajku na sve navijace, a rade to, a istina je da su svi ti sitni kriminalci, koji svoja krivicna dela ne rade kao navijaci, vec kao slobodni gradjani, povezani sa tim govnarima na razno raznim funkcijama....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Једна грешка је направљена у емисији... Вођа Б.Бојса - В.Д. није ухапшен у Шведској због рањавања момка на Новом Београду, него због дроге, он је ухапшен у Шведској, а још два момка (исто Делије) ухапшени су код паркинга Београдске Арене, е сад један од та два момка, колико ја знам добио је 3 године затвора, други 5, а В.Д. не'ам појма колико... Он је окорели криминалац, њему бих доживотну дао. Е мени је смешна само једна ствар Smile Радовце су најмање приказали, момци су већином оптуживани само због верске и националне мржње  Smile Наравно, има дилера и код њих, али то су већином клинци...
« Poslednja izmena: 04. Dec 2009, 11:13:13 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC najskuplji
sad ce biti frka prosetati gradom sa navijackim obelezjima... usrase se u zivot svima koji idu na utakmice. na donekle smesan ali vrlo banalan nacin su sve svrstali u isti kos. zamisli covek je pisao na ulici i to je razlog da ga "oznace" u insajderu Smile Smile
jos jedna stvar je vredna paznje a to je podmukao nacin na koji se U92 sveti navijacima za prozivke i rzlicitost. ovako javno etiketiranje i pljuvanje je vrhunac bezobrazluka ... voleo bi da vidim insajder o toj televiziji i njihovom finansiranju, kampanjama...

kokota jesi li nekad bio u navijackoj grupi? jesi li isao na gostovanja? jesi li nekad trpeo policijsku torturu? kratko i jasno odgovori bez, kako si ti sam rekao, demagogije i nepotrebnih objasnjenja
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
sad ce biti frka prosetati gradom sa navijackim obelezjima... usrase se u zivot svima koji idu na utakmice. na donekle smesan ali vrlo banalan nacin su sve svrstali u isti kos. zamisli covek je pisao na ulici i to je razlog da ga "oznace" u insajderu Smile Smile
jos jedna stvar je vredna paznje a to je podmukao nacin na koji se U92 sveti navijacima za prozivke i rzlicitost. ovako javno etiketiranje i pljuvanje je vrhunac bezobrazluka ... voleo bi da vidim insajder o toj televiziji i njihovom finansiranju, kampanjama...

Covek koji zaustavi saobracaj na bulevaru a zatim na sred istog krene da pisa nije "samo pisao na ulici". Inace, to je samo primer toga kakav je njegov mentalni sklop, a na teret mu se stavlja par mnogo tezih dela, tako da je ovo samo primer. Ukoliko je istrazivacko novinarstvo "vrhunac bezobrazluka" jer otkriva ono sto narod zanima i bavi se jednim vaznim drustvenim pitanjem, onda im treba dati nagradu za taj bezobrazluk. A koliko je to pozitivna stvar, najbolje se vidi na primeru toga ko se sve pronasao prozvanim i pogodjenim ovom emisijom.

Citat
kokota jesi li nekad bio u navijackoj grupi? jesi li isao na gostovanja? jesi li nekad trpeo policijsku torturu? kratko i jasno odgovori bez, kako si ti sam rekao, demagogije i nepotrebnih objasnjenja

U zvanicnoj grupi ne, ali da, isao sam na tribinu relativno cesto. I dalje idem, ali na zapad doduse. Na druga dva pitanja je odgovor da.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.397 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.