Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 765 766 768 769 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гробари - Јужна трибина Бурека  (Pročitano 1256382 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
Kako da se raduju golovima Partizana kada nisu ni gledali u teren? Oci hoce da im ispadnu prema severu, kao da gledaju svetsko cudo tamo na tribini. Da nisu znali na ciji su stadion dosli, ne bi znali ni sa kim Partizan igra. Hoce li se desiti sutra kad preuzmu tribinu da u 60. minutu stane navijanje, jer jebiga...tako im doslo. Navija se na svakih 5 minuta ili kad vide da "agenti" imaju malu pauzu izmedju pesama. Ej bre, ja sedim na 10 metara od njih i cujem "agente" koji ih odvalise od navijanja. U drugom poluvremenu se malo psovala majka Alkatrazima, malo ih pitali kako ce kuci, verovatno hteli da ih povezu, jer su oni zapalili gajbama pre njih. Te dve-tri pesmice u kojima se vredjaju i napadaju drugi grobari se i cuju nekako, ali one koje treba da pruze podrsku Partizanu ni glasa, verovatno su teske za izgovor ili tako nesto. Ma koliko se meni danas gadilo to skandiranje Markovicu i ona parola, "agenti" pokazase da su pravi kad je najbitnije. Danas je bila bitna podrska ekipi na terenu i dobili su je...gle cuda, sa severa, od "agenata". Po ovome danas, nadam se da Zabranjeni nece uzeti tribinu uskoro...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
Не бих да ти се смејем, ружно је тиме започети одговор, ал стварно не знам шта друго да се употреби за ово "прави кад је најбитније". За шта прави? Зашто је ова утакмица најбитнија? Шта хоћеш да кажеш? Ову твоју поруку видим да си једва чекао да се нешто деси како би пљувао по забрањенима. Убијен је један навијач који једва да је из пубертета изашао, а као такав је био већи гробар него сви прави кад је најбитније. Туга је што су сви прешли преко тога као да се није десило. Јел ти мислиш да ће његови другари бити сконцентрисани на утакмицу док мурија штити групу која брани такав чин? Још са поруком од једне "неутралне" групе проћи ћете сви ко Иван?
Ти имаш права да подржаваш било кога, на своје мишљење и да се надаш да опозиција неће преузети трибину. На ово да не знају ко игра и слично не бих да коментаришем, мала реч да претерујеш...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
Browser
Opera 11.10
mob
Nokia 5800 express mus
Pa gde da gledamo kad nas ovi sa rodjene tribine izbacuju,zasto nismo mogli na sever SA KARTAMA? Zasto su nas zandari pustili kad smo rekli da smo Front,kakva je to privilegija? U koga bi gledao da ti je drug ubijen,a da ti taj isti sto nas otkuca danas bude u prvoj ekipi. Znamo mi sa kim igramo mozda bolje nego pola juga NAZALOST,kad kupuju navijace. Dodji kad navijamo kad nema njih,retko da ces naci tu energiju na jugu. A tamo 90% Grobara nas podrzava al ne smeju da kazu,danas su videli sa kim stoje zajedno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79

od 1:40 pa nadalje - da se zna ko vozi traktor a ko otvara kapiju  Smile

« Poslednja izmena: 15. Mar 2012, 10:20:07 od DiasDias »
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
обавезно одгледати последњи клип
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 62
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung E2152
malo ih pitali kako ce kuci, verovatno hteli da ih povezu, jer su oni zapalili gajbama pre njih.Ma koliko se meni danas gadilo to skandiranje Markovicu i ona parola, "agenti" pokazase da su pravi kad je najbitnije.

Nemoj me shvatiti kao da ocu svadju ili prepirku, samo bi da te demantujem za 2 stvari:

Kucama pre njih? Lepo je sto mislis da se otislo kuci, al' nemoj pisati nesto sto ne znas, pogotovo ne za ovo da ih neko "poveze", ustvari lepo su se i "provozali" bas od tih sto su otisli kuci  Smile

Drugo, parola je za nista vise nego za smejanje, kad isti covek koji mu je zvekno samar drzi tu parolu  Smile

Za ostalo se uglavnom slazem i veruj mi da se radi na tome da se sve to iskoreni i veruj mi da su momci sa kojima ja odatle imam licne kontakte, apsolutno protiv takvih stvari kao sto su: previse pesama upucene agentima, koji po meni nisu ni vredi paznje, previse gledanja sa strane, ne prate se desavanja na terenu, itd... Docice sve na svoje, kad tad.
« Poslednja izmena: 15. Mar 2012, 10:28:10 od discjockey »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
Nemanja i Nikola, ja sam samo napisao kako je to juce izgledalo! Znaci, bio sam blizu vas i ono je stvarno ocajno bilo, da ne upotrebim neki gori izraz. Znate vi to i sami, ne moram ja da vam pricam. Nemanja, umesto sto si mene napao ovde, gledaj sa svojim drugarima da radite na poboljsanju vasih izdanja, da se ne sramotite, jer kako neko neutralan da vam pridje posle onoga juce. Evo, ti meni reci iskreno da li bi ti prisao grupi koja se pokazala onako kao vasa juce? Te izgovore zasto niste navijali dobro ili sta vec mene ne zanimaju, vi zelite da preuzmete tribinu, a ne pokazujete kako ce to sutra da izgleda, tj. ako pokazujete, onda kuku nama.

@discjockey

Ne znam sta se posle desavalo i ko je otisao kuci i kako, kad su stali sa navijanjem na pola drugog poluvremena, za mene kao da su otisli kuci. A, ta treca poluvremena po gradu me takodje ne zanimaju...kada sam naveo to "kucama pre njih" hteo sam reci da se agenti prozivaju i onda se nestane, jebes Partizan, jebes ono na terenu, vazno je jebati agente. Lepo si to objasnio u zadnjem pasusu, poboljsajte to i videcete da ce vam mnogo onih koji su neutralni prici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 62
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung E2152
Onda sam ja pogresno protumacio tvoj post  Smile

Raznoraznih nas ima, neke interesuje preuzimanje tribine, neki su u licnim svadjama/konfliktima il' sta ti ga ja znam sa pripadnicima trenutne postave na Jug-u, neki su tu samo radi fore i eksponiranja, moras priznati da je ta prica "Zabranjeni" bila bas IN, sto nikako nije bila poenta (bar ne u tom smislu u kom se odrazilo kod 80% ljudi), a opet neki su tu zato sto im samo lezi takav stil kao sto je na hokeju bio ili na z. kosarci, samo pitam se gde li je odlutao taj stil...
« Poslednja izmena: 15. Mar 2012, 13:25:35 od discjockey »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
HTC One M8
Moje misljenje je da je bila najvise IN, jer se na fejsbuku radilo vise, nego na tribini. Onda dodju neki klinci na tribinu, jer je to kao IN i vide da se to ne razlikuje nesto mnogo od onoga sto su videli i kod drugih grobara. Pa se smore deca, sta ces... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 765 766 768 769 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.