Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 764 765 767 768 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гробари - Јужна трибина Бурека  (Pročitano 1254360 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.54
mob
Tel.Me Your.Number
Nisam rekao da možeš da biraš
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Ако каниш побиједити, не смијеш изгубити!

Број Један - ТНТ  Smile

Sedi, 1 iz poznavanja Alana Forda!

Grunf prijatelju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2

Број Један - ТНТ  Smile

Grunf prijatelju  Smile

Промашио си Пантелија, а још би да делиш кечеве. Smile Па то је животна мудрост великог Броја Један. Smile

Грунф је рекао: Ако желите побиједити у трци, морате први проћи кроз циљ.

Број 1.

Ево и овде нешто:
http://www.politika.rs/rubrike/Kultura/Ako-kanish-pobijediti-ne-smijesh-izgubiti.sr.html

Ал' добро, погреши човек, па тако и ти. Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2012, 01:09:28 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2

Број Један - ТНТ  Smile

Grunf prijatelju  Smile

Промашио си Пантелија, а још би да делиш кечеве. Smile Па то је животна мудрост великог Броја Један. Smile

Грунф је рекао: Ако желите побиједити у трци, морате први проћи кроз циљ.

Број 1.

Ево и овде нешто:
http://www.politika.rs/rubrike/Kultura/Ako-kanish-pobijediti-ne-smijesh-izgubiti.sr.html

Ал' добро, погреши човек, па тако и ти. Smile

Gresim, gresna mi dusa  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
sta sam nocas propustio

inace procitah da niceg nije ni bilo, rekoh ja da je lazar sam sebe sutnuo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
Citat
У име свих навијачких група са ЈУГА: 40+, Падињак, ЈУЖНИ ФРОНТ, Ковин, Офанзива, Саут Гард, Прокупље, Косовска Митровица, Крушевац, Ниш, Алексинац, Врачар, Нови Сад, Алкатраз, Шедовс, Хеадхантерс, Требиње, Суботица, Зрењанин, Никшић, Беране...

Сви заједно најоштрије осуђујемо напад на наше другаре са трибине. Убудуће нећемо остати неми ако се слични поступци буду поновили. Наставићемо заједно да се боримо за бољи, јачи и организованији ЈУГ. Овом проликом постављамо питање 'браћи Гробарима':

КОЈА ЈЕ СВРХА ВЕРБАЛНОГ ВРЕЂЕЊА ГРУПА И ПОЈЕДИНАЦА НА ЈУГУ, КАО И ДИРЕКТНОГ НАПАДА НА ГРОБАРЕ НИШ И БАЧКА ПАЛАНКА?

Борба за титулу се наставља! Ајмо црно бели, сви на Карабурму!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung 
Citat
У име свих навијачких група са ЈУГА: 40+, Падињак, ЈУЖНИ ФРОНТ, Ковин, Офанзива, Саут Гард, Прокупље, Косовска Митровица, Крушевац, Ниш, Алексинац, Врачар, Нови Сад, Алкатраз, Шедовс, Хеадхантерс, Требиње, Суботица, Зрењанин, Никшић, Беране...

Сви заједно најоштрије осуђујемо напад на наше другаре са трибине. Убудуће нећемо остати неми ако се слични поступци буду поновили. Наставићемо заједно да се боримо за бољи, јачи и организованији ЈУГ. Овом проликом постављамо питање 'браћи Гробарима':

КОЈА ЈЕ СВРХА ВЕРБАЛНОГ ВРЕЂЕЊА ГРУПА И ПОЈЕДИНАЦА НА ЈУГУ, КАО И ДИРЕКТНОГ НАПАДА НА ГРОБАРЕ НИШ И БАЧКА ПАЛАНКА?

Борба за титулу се наставља! Ајмо црно бели, сви на Карабурму!!!

A Kraljevo ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
Bastilja samo saopstenja izbacuje. Nista novo. Ako su sve ekipe odavde stale uz to, onda se barem zna ko je za koga, a ne da se pominje vise neutralnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
Citat
У "раним јутарњим" часовима бар за већину Гробарије екипица полако почиње окупљање, до неких 12 часова већ смо сви били ту и одлучујемо да кренемо ка Омладинском стадиону, нас око 100 иде лаганим кораком тротоаром не привлачећи превише пажње, за неколико минута се појављују 2 марице које нас заустављају и питају ко смо, добили су одговор да смо ми Јужни Фронт и јесмо и то онај прави, након тога Фронтова химна креће да одјекује Бурмом, а полиција нам дозвољава да кренемо даље ка стадиону који је био непун минут одатле, долазимо испред стадиона скоро 3 сата пред утакмицу, нигде никога, ту је био наравно чувени ћелави алкатраз Дарко који је све убрзо јавио својим колегама и за тили час ето неколико инспектора, до тад су сви купили карте за север које су коштале 300 динара (лову смо добили од Кеке), капија је била отворена а на Југу, односно северу још није било никога. Кренули смо да улазимо међутим после прве поцепане карте све је то већ било заустављено и речено нам је да морамо да пређемо на запад што ми наравно нисмо хтели, у међувремену су дошли и неки другари из неутралних екипа који су све то видели, али нажалост нису могли ништа да ураде, као ни ми, надам се да су сада сви схватили да ово више ништа није до нас него до полиције, ми чинимо све што је у нашој моћи да уђемо на трибину којој припадамо али то нам се не дозвољава. Могу рећи да су полицајци били доста коректни, односно да нису дизали тензију данас као што су то умели да раде пре, после даље расправе са њима схватамо да не постоји сценарио по ком би могли да уђемо на трибину за коју смо били опредељени почињемо да улазимо на запад, карте за запад су биле 500 али ми смо улазили са овим од 300 (разлику је платио кека). Након два сата чекања полако је почео да се попуњава и сектор у ком смо ми требали да будемо али нажалост нисмо, у том сектору су биле 2 до 3 неутралне екипе и неколико квази екипа (неутралних) од 4 до 6 људи (које наравно имају заставе). Убрзо долази и "прва екипа" која се могла набројати на прсте, ту креће по мом мишљењу бедно препуцавање и са једне и друге стране, које је стварно понизно за сваког озбиљног навијача, али је ваљда људима свега преко главе па емоције куљају. Жао ми је што данас нисмо ушли на наш Југ, знам да би са неутралним односно квази неутралним екипама ствари изгладили за 15 минута, јер кад се боље погледа ти момци против нас немају ништа конкретно бар већина њих, као ни ми против већине њих, осим тога већина њих су другари са већином нас. Шачица олоша претпостављам да не би ни ушла, а кад би ушла то би било смешно, резоновали смо ствари и међу собом и са неутралнима и схватили да оних који би са нама ушли у физички сукоб нема 15 као ни да оних које би ми напали нема више од тог броја. Дакле због 15 људи цело Гробарсто трпи ову муку, а опет тих 15 можемо свести на једног ћелавог чику који са свима нама игра шах и који ће то увек радити имати комбинације и узимати лову а да неће ни једном подметнути своју кичму. Дозовимо се сви памети, ајде ви неутралци јавите се овде на форуму ако нећете већ нигде другде и реците нам шта имате против нас и против кога конкретно, да решимо то једном за свагда и да нас онда пустите да решимо неке наше проблеме које имамо невезано за вас, а не да чувате леђа правите број и дижете атмосферу оним нељудима.

Цитираћу једног великог писца и навијача Партизана: "Док смо имали заједничких проблема и интереса, више смо личили на људе. Лични проблеми и интереси прилично су нас деградирали. Не треба свакоме дозволити да има проблема" а ја бих додао не дозволите својој браћи да имају проблема, поготово не дозволите да браћа имају проблема међусобно, хајде да екипе потписнице оног извештаја или чега већ реше проблеме које имају са нама, да се оне екипе које хоће да се приклоне оној крими организацији њој и приклоне и да онда знамо са ким да решавамо проблем, а не да се шишти преко тастатуре и прича да се неће остати нем а онда се на улици љуби, бацају коске и пева друга песма. ДОШЛО ЈЕ ВРЕМЕ, КУЦНУО ЈЕ ЧАС, СТОП ПОЛИЦИЈИ, КРИМИНАЛУ И УБИЦАМА НА ТРИБИНИ! ГРОБАРИ СУ БИЛИ БРАЋА, САДА НИСУ, ХАЈДЕ ДА ПОНОВО БУДУ! ЗА ЧИСТ ЈУГ И ЈАК ПАРТИЗАН, АГЕНТИ НАПОЉЕ, УПРАВА НАПОЉЕ!!!

ПЕРОВИЋ ИВАН ЗАУВЕК У НАШИМ СРЦИМА!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
Browser
Opera 11.10
Zabranjeni su bili sramotni danas. Ne mogu da shvatim da se navijači Partizana ne raduju golovima koje daje Partizan. Zaista. A mogli su i da navijaju malo. Podsetili su me na one nesrećne grupe poput one iz malog grada u severnoj Srbiji ili one iz Užica koje pevaju 5 minuta a onda ćute 20. I da se malo manje preti agentima i slično, jer je to direktno kontradiktorno ovome što propagiraju.
Što je ipak bolje od onoga što rade agenti. Bilo ih je dosta. Dobro su navijali. Ali kakva su oni sramota... Skandiranje Markoviću... PAROLA... sram vas bilo.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 764 765 767 768 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.361 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.