Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 236 237 239 240 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гробари - Јужна трибина Бурека  (Pročitano 1257614 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC 
Ovi djavoli su mnogo nakurceni klinci  Smile Smile
Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
  Smile Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC 
hahaha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 1100
Налетех на другом форуму на овај текст

Citat
Будући да сам власник предузећа које у свом саставу има и радњу „Тврђаву“, где се овај несретни инцидент одиграо, за све оне који читају коментаре мало појашњење, да би било јасније како се и шта заиста десило. Петра Бобића, који је радио у ноћној смени, тројицу малолетника су провоцирала и вређала у радњи; потом су изашли не плативши робу. Петар је истрчао за њима, а онда су сва тројица малолетника кренули да га туку. (Постоји снимак који ово потврђује). Нож, неки приручни, Петар је био понео са собом из радње, и њиме очигледно убо момка. Иначе, уз тројицу малолетника ту близу, у њиховој групи, био је и четврти, и они су претходне сате провели на платоу испред „Шуматовца“, речено ми је да су пили пиво.

Надаље, цела ствар има своју лошу предисторију. У последњих месеца дана "Тврђава" је била двапут опљачкана, оба пута пљачкаши су уз претњу ножем отели пазаре радницима. Пљачке су се одиграле у сасвим „нормално“ време: 7:30 и 22:30. Иначе, укупно, у последње четири године, Тврђава је пљачкана осам пута. У последње време, са доласком кризе, тај ритам крађа је учестао. Такође треба се сетити и осталих насилних и хулиганских испада (од убиства Татона до свакодневних малолетничких обрачуна, данас је уследио још један). Све је ово одраз патологије једног друштва и рђавог устројства наше државе. Дакле, додајем, Петар је већ двапут био пљачкан, уз претњу ножем, и био је разочаран што му се то десило и што је он, који себе сматра „тврдим“ момком, себи тако нешто допустио. На жалост, мислим да му је овом приликом прекипело, што га не оправдава али цео инцидент чини јаснијим.

Зашто му је прекипело? Ово су неке ствари које треба имати на уму: Петар је веома ценио посао који има и биће вам мало касније јасно зашто. (Узгред, његова плата је већа од оних споменутих.) Прво, у тој радњи ради његова рођена сестра и њен невенчани муж-шеф радње, који су га ту и препоручили. Друго, Петар је лечени наркоман са криминалним досијеом, који се „скинуо“ са дрога и који је тај свој посао доживљавао као нову шансу и прилику да живи нормално. Отуда је био изузетно лојалан, вредан и одговоран. На жалост, није послушао једну ствар, у коју су га још пре добијања посла подучили и што за све запослене важи као правило: у случају сваке пљачке и инцидената немојте реаговати, предајте паре, робу коју вам траже и пустите криминалце, које као да ова држава "одгаја", да неометано оду. Штета од таквих инцидената не наплаћује се запосленима, и они то знају; радња је осигурана, али, и то треба да знате, осигуравајућа друштва у Србији, због силних пљачки, одбијају да висина осигурања буде изнад 20.000 динара.

Полицајци који су радили увиђај били су заиста коректни и љубазни. По реакцијама и њиховим изјавама видим да су и њима дозлогрдили ови малолетнички инциденти, који се често претворе у нешто веће и опасније. Такође, надам се да ће се рањени момак извући. За Петра Бобића, на жалост, нисам оптимиста; његов покушај да се врати нормалном животу овим је прекинут. Биће осуђен, а ако остане квалификација кривичног дела као сада: „убиство у покушају“, казна ће бити велика. Једном се вратио на, како се то патетично каже, „прави пут“; нове године затвора у томе му неће помоћи. Дакле, ово није било „убиство у покушају“. Ви сви сад имате више чињеница, и моћи ћете сами да закључите како је све изгледало и шта је овде правда. Ја, заиста, не знам. Али, из свега овога провирује једно ружно наличје нашег друштва, расклиматани систем вредности, распојасана малолетничка делинквенција, недовољно способна држава а и ми сами са њом.

Ово су ствари које знам и онако како знам о свему шта се десило. Надам се да не грешим. Износећи личну историју Петра Бобића и детаље сукоба не настојим да га оправдам. Оправдања нема. Али, с тугом сам данас разумео како се неки пут ствари толико ружно „поклопе“ и одведу неког појединца (или читаво друштво) у несрећу и пропаст. Србија не сме допустити да ствара атмосферу која ће то поспешивати. Јер, сетите се, ти клинци (и Петар) учени су бахатом понашању, а учили смо их управо ми.
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Немој да преносиш више такве ретардиране текстове. Кога боли курац за његову тужну животну причу? Наркоман који је навуко комплекс што га пљачкају па кад су га пљачкали поново реко је у себи "е сад ћу да вам јебем мајку" (хришћанско размишљање о другом образу? не?) истрчао је напоље да јури дебиле са ножем и кад су кренули да га севају избоо једног од њих у груди и то није убиство у покушају?
То је УБИСТВО у покушају и то врло јасно. Дебилчина ретардирана и искомплексирана.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 1100
Треба да се чују све приче па да се извуче неки закључак, то што је урадио је свакако неприхватљиво, а да је сваком од ових балаваца једини лек Душанов законик то стоји
« Poslednja izmena: 03. Apr 2010, 00:50:46 od igor delija sever »
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Sacekajmo pricu i izbodenog decka...
I niko ne treba da bude ubijen zbog kesice cipsa ili cega vec...
Inace,ova prica ne treba da se nalazi na ovoj temi,ovo je navijacka tema,a ono sto se desilo je za crnu hroniku i nema nikakve veze sa Partizanom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Треба да се чују све приче па да се извуче неки закључак, то што је урадио је свакако неприхватљиво, а да је сваком од ових балаваца једини лек Душанов законик то стоји
Не, не стоји. Душанов законик је један давно превазиђен текст. Једина тачка која би данас требала да се примењује је број 172. Не можеш ни да поредиш правни систем ни глобе. Тако да те крсташке "Сецимо им главе!" фазоне остави за неког другог.  Smile

Уосталом:

145. О лоповима и разбојницима:
Заповеда царство ми: По свима земљама, и по градовима, и по жупама и по крајиштима лопова и разбојника да није ни у чијем пределу. И овим начином да се укине крађа и разбојништво; У којем се селу нађе лопов или разбојник, то село да се распе, а разбојник да се стрмоглав обеси, а лопов да се ослепи, а господар села тога да се доведе свезан царству ми, да плаћа све што је учинио разбојник или лопов од почетка, и опет да се казни као лопов и разбојник.

Тако да... свака дискусија даље је апсолутно непотребна и неоснована.

Sacekajmo pricu i izbodenog decka...

Smile

Због чега конкретно? Као утицаће нам то битно на животе? Сутра ћу заборавити на ову дискусију, а већ сад не знам како се људи зову. Дешава се свакодневно, на жалост, и не знам зашто је ово уопште добило ту "популарност" осим да и ми нисмо подлегли притисцима и медијима, да све што има везе са инцидентима у време утакмица има везе са "хулиганима" и ето разним проблемима савременог навијача. Глупост.  Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Хиљаде навијача Партизана славиле победу над Макабијем до раних јутарњих сати! "Гробари" целу ноћ певали, трубили и палили бакље по граду, колоне аутомобила блокирале улице у центру

Београд је синоћ горео! Становници српске престонице, углавном навијачи Партизана, направили су праву фешту на улицама главног града због историјског пласмана црно-белих кошаркаша на фајнал-фор Евролиге. "Гробари" су славили готово целу ноћ, њихова песма није престајала до раних јутарњих сати.

Блокиран Бранков мост

Журка са Трга слободе пренела се и на остале делове града, па су тако навијачи Партизана возећи се улицама стигли и до Бранковог моста, и ту се срели са својим колегама који су долазили из правца Новог Београда. Потпуно спонтано, људи су зауставили аутомобиле и блокирали мост у оба правца, а затим упалили неколико бакљи и почели да певају.

Спонтано окупљање почело је већ око 23.30 сати доласком "Гробара" из свих крајева Београда, који су возећи се у колима, али и на хаубама, трубили, махали заставама и шаловима певајући из свег гласа. Недуго затим, групица од двадесетак људи, у којој је било и девојака, зауставила је саобраћај у Кондиној улици палећи бакљу и певајући "Узми, Дуле, евро титулу" и "Шта Гробари раде када не иде".

Журка на тргу постајала је све боља, реке навијача надирале су из свих праваца и већ око поноћи на улицама града било је неколико хиљада људи, који су испунили простор између споменика кнезу Михаилу и Народног позоришта.

У маси су били углавном млади људи, али нашли су се и понеки родитељи, који су своју децу обукли у обележја Партизана и довели их на трг да виде како су се некада славили успеси српских кошаркаша.

- Довео сам сина да види како смо некада деведесетих славили успехе српских кошаркаша. Навијач сам Партизана, али мислим да је ово било потребно за нашу целокупну кошарку - каже извесни Јован Станковић из Земуна.

Навијачи нису посустајали, орило се из хиљаде грла "Дуле Вујошевић ша-ла-ла-лала, Дуле Вујошевић ша-ла-ла-ла " и "Ми смо Гробари, најјачи смо, најјачи".

И док су навијачи певали, збуњено су их гледали пролазници, који су се затекли у том тренутку у центру града. Иако нису баш тачно знали шта се догађа, нису се дали збунити. Готово сви су повадили своје мобилне телефоне и фотоапарате и почели да снимају и сликају велику журку у режији „Гробара". Један део навијача наставио је да слави код споменика кнезу Михаилу, док су се остали вратили у кола и кренули да круже улицама, уз незаобилазно трубљење и песму. Журка у центру града трајала је до ситних јутарњих сати.

Играчи славили у „Добрили"

Кошаркаши Партизана прославили су победу над Макабијем у познатом београдском клубу „Добрила", у ком је црно-бела журка трајала до раних јутарњих часова! Стручни штаб и управа клуба из Хумске такође су били расположени за славље, с тим што су они изабрали нешто „мирнију" варијанту, односно одлазак на вечеру у један од еминентнијих ресторана у престоници Србије...

Навијачи у „Арени" певали о Косову, Книну...

Навијачи Партизана направили су незапамћену атмосферу синоћ у „Арени". Све је почело феноменалном кореографијом када је читава хала за тили час „обојена" у српску тробојку од хиљада балона, док се са разгласа и из грла орила песма: „Ој Косово, Косово...", која је ишла уместо неформалне химне српског шампиона „Да волим црно-беле". Вође су много више ослушкивале публику, па је све личило на праву симфонију. Јужном трибином је доминирао транспарент „Догодине у Книну". Певало се и звиждало противнику све време, а у навијању су учествовали и Дивац и Ђорђевић и Грбовић, који су на крају добили овације од навијача. Завршено је заједничком песмом са играчима „Волим га...", „Партизане, браво, браво"...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 1100
Citat
Заповеда царство ми: По свима земљама, и по градовима, и по жупама и по крајиштима лопова и разбојника да није ни у чијем пределу. И овим начином да се укине крађа и разбојништво; У којем се селу нађе лопов или разбојник, то село да се распе, а разбојник да се стрмоглав обеси, а лопов да се ослепи, а господар села тога да се доведе свезан царству ми, да плаћа све што је учинио разбојник или лопов од почетка, и опет да се казни као лопов и разбојник.

На ово сам мислио, па да видиш кад би било лопова., а истина је да су се многи малолетници осилили па краду где стигну, краду овде краду на екскурзијама краду где стигну, сви знамо шта се дешавало прошле године и том скандалу је учествовала моја гимназија, када је отприлике пола матураната крало по Италији и када су неколико њих били ухваћени, и то су ухапсили дечка који је купио пре екскурзије одећу у износу од 400 евра и имао је за екскурзију 500 евра иначе из врло имућне породице  Smile Smile Smile Smile не мора да се обеси али бар рука да се исече да буде обележен  Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2010, 01:08:25 od igor delija sever »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 236 237 239 240 ... 845
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.