2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 792 793 795 796 ... 805
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гробари - Јужна трибина Бурека  (Pročitano 435454 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1336
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia e71
bedak za ove klince...strasno je sto ce dobiti po 10 godina, ako ne i vise...iako ga nisu direktno ubili vec je skocio sa stepenica kod omena u ponor visok 8m, treba da nose svu odgovornost za njegovu smrt....
IP sačuvana
social share
The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action. The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia E72
Почивај у миру, да се нешто овако никад не понови на улицама Београда Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 3310
Страшно...

Нека је вечна слава свим жртвама ''навијачких'' обрачуна...
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

И те ноћи када издахнем...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Citat: sakis87 link=topic=275314. msg7559534#msg7559534 date=1253705721
Citat: Drug Jataganac link=topic=275314. msg7557431#msg7557431 date=1253650610
Citat: sakis87 link=topic=275314.  msg7552866#msg7552866 date=1253564969
ja znam samo da je 30 grobara napalo 15 simpatizera Tuluza,i da se jedan francuz bori za zivot.  .  .   i nema tu nikakve filozofije,treba uhvatiti i osuditi sve pocinioce ovg dela u skladu sa zakonom.  .  .   ne zelim da se sutra moje dete bori za zivot u urgetnom zato sto ga je neko napao zbog toga sto navija za drugi klub.  .  .  
Ti znas da ih je bilo 30 na 15?Jesi bio tamo i brojao i jedne i druge?
Ma skroz su ispravno postupili sto su istukli tog francuza,oni su moji idoli. . .  
Igram ovaj kvizic i slucajno sam naleteo na ovu temu. ,pa zato sa zakasnjenjem odgovaram. Ti si mi zanimljiv posto si pravi predstavnik one vrste koja slepo veruje tv-u. Reci mi samo jedno,gde to tvoje dete (u kojoj zemlji EU da ne sirimo dalje) moze da navija za jedan klub ,a da nema rizik da ce ga neko napasti. Nemas pojma o cemu pricas i to je poenta.

Ne shvatas poentu...  Smile Radi se o tome da je covek prebijen,i da se bori za zivot,i da krivci trebaju da se kazne,i to je to.Sta tu nije jasno? Smile Nebitno je totalno da li su to uradili huligani iz EU ili van EU,i da li sam ja vrsta"sto slepo veruje TV-u",ili neka druga vrsta... Smile
Ne znam sta se pravis pametan.Ovo sto ti hoces da tvoje dete zivi u nekoj drzavi gde nema napada na protivnicke navijace.Lepo je to zamisljeno.Ali i komunizam je bio lepo zamisljen.Zato sam te pitao posto to nije Srbija,koja je to zemlja gde ti sada mozes da budes siguran da ti se sin sa gostovanja nece vratiti samo zato sto je u majici navijacke grupe?Posto si neki "bivsi fanatik" da te podsetim na neka nepisana navijacka pravila koja se ticu ovog slucaja:Provokacijom se smatra okupljanje ,takodje i pevanje u centru grada.Navijac si pokusavas si da se odbranis.infomisi se u koji grad dolazis i kakve su navijacke grupe koje te ocekuju...Ako zelis edukacija moze biti nastavljena.
ne treba mi edukacija,hvala...  ne bih da se raspravljam,jer malo drugacije posmatram svet od tebe,hteo sam samo da kazem koliko je besmisleno sve to sto huligani rade,i za sve te tuce ih treba kaznjavati i to rigorozno,pa ako im se i pored toga bije,neka se tuku do mile volje... idi sada sa tim nepisanim pravilima navijackog ponasanja kod roditelja ovog francuza,neka mu je laka zemlja,i objasni im zasto je njihov sin poginuo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better Call Saul !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia c5
Au,kako losa vest. Smile Brise,laka ti zemlja.
Batinase strogo kazniti,da se zna ko je navijac a ko retard koji ne sme videti belog dana. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3435
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Batinase strogo kazniti,da se zna ko je navijac a ko retard koji ne sme videti belog dana. Smile Smile
Smile

Нек` му је лака црна земља. Не поновило се више
IP sačuvana
social share
Ja sa sotonistima nemam nikakve veze.Ako vidim nekoga u crnobelom pljunem tri put i prekrstim se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 4
Pocivaj u miru sta reci tuga:((((
Steta i za ove klince sve malterne 89,90,91 godista samo jedan 87 i jedan je 82 znaci malterne osmoro dece pa dobro de ce im mladost u zatvoru Smile((( mjesto to su momci buducnost JUGA oni su zavrsili u cuzu

Nije to šteta! To su zaslužili, niko im nije kriv i nije ih niko tjerao da rade ovo. Ne treba ih žaliti nimalo, biće dobro ako se budu kajali za ovo što su uradili.
Sramota me što se ovo desilo u Srbiji   Smile

R.I.P. Bris Taton.

Saučešće porodici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Bash bzv Smile . Ja sam isto veliki navijac Partizana ali ovo je strashno... Da ti nekog bez razloga napadnesh u centru grada a realno momci nisu nikog provocirali niti su bili organizovani za neku peglu... Zao mi je samo shto ce njih destoro da provede mladost u zatvoru za "primer ostalima". Ova drzava je davno trebala preventivno da reaguje i do svega ovog ne bi doshlo Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson W810i
Zao mi je samo shto ce njih destoro da provede mladost u zatvoru za "primer ostalima".

Da, treba ih pustiti da jos nekog ubiju. Pravda za njih.

Ova drzava je davno trebala preventivno da reaguje i do svega ovog ne bi doshlo Smile .

Evo prilike za preventivu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
r.i.p bris

a ovu stoku po 40 godina bez prava pomilovanja, pa neka ih roditelji posmatraju kako trunu......

samo neko mi neko pomene onog imbecila urosa, ili neku drugu majmuncinu....sljam najobicniji....

PRAVDA ZA BRISA
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 792 793 795 796 ... 805
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.