2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 798 799 801 802 ... 805
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гробари - Јужна трибина Бурека  (Pročitano 434465 puta)
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson W810i
Apropo vase price:

Reakcije stranaka

DS: Smrt Brisa Tatona je izuzetno tragičan događaj. Zbog žrtve i nas samih moramo da kao država zadamo odlučujući udarac takvim nasilnicima.

G17 Plus: Prebijanje i smrt francuskog navijača Brisa Tatona poslednja je opomena državi da se obračuna s nasilnicima.

SPO: Pokrenućemo inicijativu kod nadležnih državnih i gradskih organa da se u Beogradu podigne spomen-obeležje koje će podsećati na žrtvu Brisa Tatona i opominjati da se takav zločin više ne ponovi.

SNS: Očekujemo da nadležni državni organi u najskorijem roku uhapse i zakonski sankcionišu sve huligane odgovorne za ove napade koji brukaju ugled Srbije.

LDP: Tatonova smrt je u mnogo čemu simbolična. U Beogradu je ostao da provede vreme jer je bio oduševljen njime, a smrtonosne povrede su mu nanete dok je u kafiću nazdravljao Srbiji.

DSS: Osuđujemo nasilje koje je dovelo do smrti francuskog navijača Brisa Tatona. Država mora jasno da reaguje na nasilje koje se dešava i preduzme sve mere da do takvog nasilja više nikada ne dođe.

SRS: Za smrt Brisa Tatona odgovorni su državni organi, jer od 5. oktobra zloupotrebljavaju navijače. U Srbiji postoje dvostruki aršini i zakoni se primenjuju selektivno.

Pogledajte koga vecina vas pljuje, a ko propagira stavove iste kao vasi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Pa jel kažnjen i jedan navijač AEK-a il najverovatnije PAOK-a zbog ranjavanja naših navijača u Grčkoj?
Nije,niko ni prstom nije mrdnuo,ko vele ko ih jebe sta su koji moj radili u grčkoj kad nije sezona...

Каквог АЕК-а, мислиш Ариса...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Arisa...
Pomutilo mi se sve...
Hvala na ispravci
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Arisa...
Pomutilo mi se sve...
Hvala na ispravci
Да, само су навијачи паока били ти који су готово клали све што је српско(уболи ножем човека од 50 и кусур година пред његовим сином од свега 9 година због звездине мајце или качкета нисам сигуран..) и наравно да нису ухапшени... Али то никако не умањује убиство овог дечка..
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Alcatel 258
И наравно нико из Грчке не сматра за сходно да се огласи поводом тога, земљаци кога боли курац за групу кретена која је избола неког другог кретена, али наш председник не може да реши проблем отпуштања и глади, али може да паламуди по тву...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Da je nedaj boze situacija suprotna,francuze bi bolio kur#c za naseg navijaca o tome se radi Smile Smile
A ovako se supka citava drzava sramota!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 189
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Неко је лепо рекао,они су већ унапред осуђени,и није ту у питању живот тог француза,већ то што су они навијачи,сви навијачи су олош и стока,ајмо све да их пошаљемо у затвор Smile
evo ja se ne slazem sa tobom ni malo
ja sam navijac i nisam stoka i olos 
i mogu da se kladim da sam na vise utakmica od tebe bio i nijednom ali nijednom nisam otisao da bih se tukao i pravio sranja vec da bih bodrio svoj klub
jeste na tribinama bilo svakakvih prozivki na racun kluba protiv kog igraju ali je sve to ostajalo na tribinama i nikad se nije prenosilo posle na ulicu
a neko je vec ovde napisao da treba da se zna razlika sta je navijac a sta huligan
i nemam nameru da se sa nekim svadjam ovde
kome se svidi moj post lepo kome se ne svidi jos lepse
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Неко је лепо рекао,они су већ унапред осуђени,и није ту у питању живот тог француза,већ то што су они навијачи,сви навијачи су олош и стока,ајмо све да их пошаљемо у затвор Smile
evo ja se ne slazem sa tobom ni malo
ja sam navijac i nisam stoka i olos 
i mogu da se kladim da sam na vise utakmica od tebe bio i nijednom ali nijednom nisam otisao da bih se tukao i pravio sranja vec da bih bodrio svoj klub
jeste na tribinama bilo svakakvih prozivki na racun kluba protiv kog igraju ali je sve to ostajalo na tribinama i nikad se nije prenosilo posle na ulicu
a neko je vec ovde napisao da treba da se zna razlika sta je navijac a sta huligan
i nemam nameru da se sa nekim svadjam ovde
kome se svidi moj post lepo kome se ne svidi jos lepse

Ja mislim da je khadafijev post koji si citirao bio sarkastičan...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung 
Ја више немам снаге да одговарам на овакве постове. . .Ајде да пробам још једном Smile

Да ли ти мислиш да када кажем ово
Citat
,сви навијачи су олош и стока,ајмо све да их пошаљемо у затвор
то буквално мислим?

Ево зоки ме је спасао труда Smile Зоки,имаш пиво од мене Smile
« Poslednja izmena: 30. Sep 2009, 23:04:53 od khadafi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Kakvi postoje mentoli po srbiji napravio lik grupu na fejsbuku  pravda za Borisa Tatona.....A njega briga za celu situaciju samo da je u centru paznje, kakva budala...a niko nece napraviti podrska grobarima...mislim kad vec pravi grupu to su klinci sa naseg asvalta...A u SRBIJI je dan zalosti a Francuze bi bolio ku#ac da ubiju 100 srba al nema veze obzirom da forum cita na desetine novinara da ne zloupotrebe tekstove koje pisu ljudi ne treba ulaziti u detalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 798 799 801 802 ... 805
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.