Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 12:14:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GRID: Race driver  (Pročitano 21702 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia n79
Ovu igru sam probao kao demo na PS3 i sada si je skidam za PC! Mogu reci da me je odusevila!! Ipak ju je napravio Codemasters "Collin Mcrae rally".. Fizika auta, ubrzanja i na kraju lupanje auta je napravljeno skoro pa savrseno!! Ako imate priliku probajte ovu igru!!

"Ipak ju je napravio Codemasters "Collin Mcrae rally" -  Codemasters ? Collin McRae Rally ?  Smile  To je razlog zbog cega cu je sa zadovoljstvom zaobic.

Collin McRae je komedija od arkadne igre sa uzasnom fizikom (zadnji dio nije toliko uzasan ali je bezobrazno neoptimiziran). Obozavaju je najvise oni koji je nazivaju simulacijom.

....hmmmm mislim da gresis....probaj pa komentarisi...ovako neznas o cemu pricas...

Ne grijesim jer komentiram njegovu izjavu zbog koje bi netko trebao probat igru. Igra je mozda OK ali Codemasters sigurno nije razlog da me privuce (potpuno suprotno).

"The cars feel as if i am driving a goddamn Elephant around, i can't even finish a single racing level and i can't enjoy the racing itself because i am too busy trying to desperately control my spin happy, steering broken junk of a car...

I have practically played any racing game you can think of, GT, NFS, you name it i played it, and let me tell you this game's control are neither Sim nor Arcade....They are RETARDED"

Codemasters = ne hvala, nije vrijedno rizika

...znaci da verujes komentarima drugih...hmmm....recimo da ti ja kazem da je sex los....jel bi probao?... Smile
...ukusi su razliciti...naravno, ne moze se porediti GRID sa GT i NFS serijalom....GT je GT kako god da okrenes, jednostavno nezamenljiva igrica, steta samo sto neprave za PC platformu...  Smile ...a NFS je smece nikad vece, ulazenje u krivine sa 300-400km/h i jos koje kakve gluposti, mogu ce je al u NFS  Smile ...

...hteo sam samo da ti kazem da ne treba bas uvek donositi zakljucke na osnovu tudjih komentara, nekad moras i sam da probas...ko zna mozda ti se i svidi...probaj pa da vidimo pravi komentar!!!...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple iPhone
...ili bar pogledaj gameplay video na youtubu, ja sam otkinuo kad sam provalio kakva je igrica.

Ako nekome treba link za download kompresovane verzije od 2.5gb (nije rip), nek se javi na pp.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2008, 21:58:45 od aco_ra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Igrao sam onu Collin Mcrae rally 2005,i ziwo je sranje,a owa izgleda dobro,ali tesko da mogu da je pokrenem na kompu,a i nemam ni dowoljno mesta Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 163
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Da li bi GRID radio na ovoj konfiguraciji:

Intel procesor 2.42Ghz
Graficka:Nvidia GeForce 7600GT 512Mb
Ram memorija:1Gb

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ja zauvjek bicu tu,
Zaklet na ljubav cekacu,
Reci mi gdje da nadjem te
I dolazim,dolazim zauvjek...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia n79
...ne bi trebalo biti problema...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple iPhone
Da li bi GRID radio na ovoj konfiguraciji:

Intel procesor 2.42Ghz
Graficka:Nvidia GeForce 7600GT 512Mb
Ram memorija:1Gb

Smile Smile Smile
Graficka i ram su ok, samo nisam siguran za procesor. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Samsung S4
Igra je fantasticna! Auti su do jaja odradjeni!! Fizika..sve.. I konacno da auto sa 300 konja  + moze da zapali gumu bez beda!! I strasnioo je razvijena (sponzorstva, teammate, itd.). I prvo probajte igru pa kazite da ne valja! Ni ja nisam nikada volio Collin McRae rally ali uvijek je imao fiziku i grafiku do jaja! A ovo je jos puno bolje!!
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple iPhone
Igrica je extra, skinuo sam, samo sto moram da igram na maloj rezoluciji zbog mog kopmpa Smile Ipak, svidela mi se, fizika automobila je solidna, nista posebno, ne moze se reci da je savrsena, ali sigurno vredi probati!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 163
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.1.1
Ni ja nisam nikada volio Collin McRae rally ali uvijek je imao fiziku i grafiku do jaja! A ovo je jos puno bolje!!

Smile  da imao je tako dobru fiziku da se zgadilo svima koji znaju nesto o fizici u 2 minute. Pa ta igra ima mozda najjadniju fiziku od svih modernijih rally igara. Auta se vrte oko svoje osi kao da su zabijena na nekakav stap kad skreces.  Uzas. Codesuckers
« Poslednja izmena: 08. Jun 2008, 22:09:59 od Me_again »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple iPhone
Ni ja nisam nikada volio Collin McRae rally ali uvijek je imao fiziku i grafiku do jaja! A ovo je jos puno bolje!!

Smile  da imao je tako dobru fiziku da se zgadilo svima koji znaju nesto o fizici u 2 minute. Pa ta igra ima mozda najjadniju fiziku od svih modernijih rally igara. Auta se vrte oko svoje osi kao da su zabijena na nekakav stap kad skreces.  Uzas. Codesuckers
Odma se vidi da igras NFS Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 12:14:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.